- 24 Ağustos 2022
- 4.844
- 20.021
- 258
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.021
Bu ay prefert kullandım ben de beklemedeyim eğer olumlu sonuç almış olursam yazıcam buraya bakalım ama hamiş olan arkadaşlar var kullanıpKızlar gynoseed kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Sayı hareketlilik iyi morfoloji iyi. Bir de bunu denemek istiyorum. Yorumlarımızı bekliyorum
Aşko ne haber kan sonucun çıktı mi?Canım kızlarım tek tek yazacaktım da ufak bi heyecan yaşadım direk hepinize yazayım dedim ben şimdi muayneden çıktım kist yok yumurtalıklar temiz reglim 10 gün gecikti. Şimdi kan testi verdim. Ben ufak bi heyecanlandım ya ama doktor pek bişey yapmadı. Her izne geldiğimde gidiyordum. Bu sefer de işte dedim regl olsaydım sizinle bir kez daha tedavi olmak istiyordum dedim kadın o zaman tarlusal vereyim regl olunca gel dedi. Hamileysem zarar vermez mi dedim adet sökücü ya o da yok o da progestan gibi hormon dedi hamileysen de yardımcı olur dedi. Sonra karar değiştirdi progestan ampul verdi 3 tane vurdurucam bu gün. Tabi kan tahlilinden sonra.
Amin inşallah kuzucumO zamannn başlasın ekşınlar bebiş Olsun
Of yaaa çıkmadı hala deli olcamAşko ne haber kan sonucun çıktı mi?
Dün Random anlatdi nasıl ögrenmek olduğunuOf yaaa çıkmadı hala deli olcam
Az kalmış ya kızzzKızlarcım merhaba nasılsınız nasıl gidiyor? Hepinizin yazdıklarını okumaya çalışıyorum 3 grup var yetişemiyorum herkes çok hızlı18inde test yapıyorum bu kardeşiniz o gün ya batacak ya çıkacak ya tarih yazıcam ya da tarih olucam hayırlısı bakalım Allah ne derse o olur Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin kucaklarımız dolsunnn Hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim
Canısı beni etiketle çok merak ediyorumOf yaaa çıkmadı hala deli olcam
Ayy aşko inşallah pozitif çıksınCanım kızlarım tek tek yazacaktım da ufak bi heyecan yaşadım direk hepinize yazayım dedim ben şimdi muayneden çıktım kist yok yumurtalıklar temiz reglim 10 gün gecikti. Şimdi kan testi verdim. Ben ufak bi heyecanlandım ya ama doktor pek bişey yapmadı. Her izne geldiğimde gidiyordum. Bu sefer de işte dedim regl olsaydım sizinle bir kez daha tedavi olmak istiyordum dedim kadın o zaman tarlusal vereyim regl olunca gel dedi. Hamileysem zarar vermez mi dedim adet sökücü ya o da yok o da progestan gibi hormon dedi hamileysen de yardımcı olur dedi. Sonra karar değiştirdi progestan ampul verdi 3 tane vurdurucam bu gün. Tabi kan tahlilinden sonra.
İnşallah canısııı valla beklemedeyim hala bakalım güzel haberlerle gelicem inşallaaaah aminnnAz kalmış ya kızzzhadi bize güzel çift kırmızı çizgili resimler Olsun onlardan at bize
Aşkım barkodu çekmedim ya.Dün Random anlatdi nasıl ögrenmek olduğunu
Tahlilin üzerindeki barkodla
E nabıza geç yükleniyormuş google da bişey yaziyordun oraya girip tc numarasi ve barkodu yazdığında çıkıyodu
Tamam aşkım etiketlerimCanısı beni etiketle çok merak ediyorum
Çıkmadı aşko valla Bekledikçe geriliyorum. Aradım hastaneyi mail olarak atacaklardı bekliyorumAyy aşko inşallah pozitif çıksınhaber ver baktımda çıkmamış halen galiba çok geçti ya niye çıkmadı ki
Güzel haberi alırsın inşallahBu ay prefert kullandım ben de beklemedeyim eğer olumlu sonuç almış olursam yazıcam buraya bakalım ama hamiş olan arkadaşlar var kullanıp
Ay inşaallah güzel haberlerle gelGünaydın canımhamilelik güzelde canım boğazım çok ağrıyor neyse şükür 2 gün kaldı perşembe gideceğim
Ay internet olmazsa biz ne yaparız yaiyi canım sevindim yavaş değil hızlıca toparlan bu aya hızlı ve bebişli bi giriş yap
Canım sonuç çıktıginda etiketle mutlakaAşkım barkodu çekmedim ya.
Tamam aşkım etiketlerim
Çıkmadı aşko valla Bekledikçe geriliyorum. Aradım hastaneyi mail olarak atacaklardı bekliyorum
Allah Allah hastane bu kadar geç çıkar mı ya haber var mı aşkoAşkım barkodu çekmedim ya.
Tamam aşkım etiketlerim
Çıkmadı aşko valla Bekledikçe geriliyorum. Aradım hastaneyi mail olarak atacaklardı bekliyorum
Çok teşekkür ederim canımAy inşaallah güzel haberlerle gelbebişini gördükten sonra kendine gelirsin
Toparliyorum datlumay inşaallah gebeyim zaten gebeee sonuna kadar oldu oldu oldu
Boğaz ağrısı için karbonatli tuzlu suyla gargara yap
Dualarımız seninle kuzumEvet canım ya kist olmamasına sevindim inşallah birde kanda pozitif çıkar dua edin banaYarın eşimin doğum günü inşallah ona güzel bi sürpriz yapabilirim
Canım sonuç çıktıginda etiketle mutlaka
Ultrasonda baktiginda rahim duvari nasıldi?ne dedi doktor
Allah Allah hastane bu kadar geç çıkar mı ya haber var mı aşko
Dualarımız seninle kuzumHala çıkmadı mı sonucun kuzum inşallah güzel haberler alırsın eşine güzel bir doğum günü hediyesi olur
Aman iyi olun ikinizdeBebiş iyi teyzesi ama benim boğaz köyü Yaiyi yapıyorsun gerçekten de öyle burası bizi strese sokuyor biraz da
Ahh kuzum sonucun çıktımı göremedim inşallah güzel çıkmıştırEvet canım ya kist olmamasına sevindim inşallah birde kanda pozitif çıkar dua edin banaYarın eşimin doğum günü inşallah ona güzel bi sürpriz yapabilirim
Son olsun inşallah bu canım rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda müjde verirsin inşallah. Aralık ayında birlikte veririz belli mi olur?Mucizemmm16 M mucizeOldu bitliKedi R Random3 A ad000 unuttuğum diğer kızlar
Kızlar benim test yine negatif 3 ampul progestan vuruldum regli bekliycem sonra bi kezde buradaki doktorumla takip edicez bakalım hayırlısı olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?