Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gynoseed kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Sayı hareketlilik iyi morfoloji iyi. Bir de bunu denemek istiyorum. Yorumlarımızı bekliyorum
Bu ay prefert kullandım ben de beklemedeyim eğer olumlu sonuç almış olursam yazıcam buraya bakalım ama hamiş olan arkadaşlar var kullanıp

Aşko ne haber kan sonucun çıktı mi?

Of yaaa çıkmadı hala deli olcam
Dün Random anlatdi nasıl ögrenmek olduğunu
Tahlilin üzerindeki barkodla
E nabıza geç yükleniyormuş google da bişey yaziyordun oraya girip tc numarasi ve barkodu yazdığında çıkıyodu

Az kalmış ya kızzz hadi bize güzel çift kırmızı çizgili resimler Olsun onlardan at bize

Ayy aşko inşallah pozitif çıksın haber ver baktımda çıkmamış halen galiba çok geçti ya niye çıkmadı ki

Dün Random anlatdi nasıl ögrenmek olduğunu
Tahlilin üzerindeki barkodla
E nabıza geç yükleniyormuş google da bişey yaziyordun oraya girip tc numarasi ve barkodu yazdığında çıkıyodu
Aşkım barkodu çekmedim ya.
Canısı beni etiketle çok merak ediyorum
Tamam aşkım etiketlerim
Ayy aşko inşallah pozitif çıksın haber ver baktımda çıkmamış halen galiba çok geçti ya niye çıkmadı ki
Çıkmadı aşko valla Bekledikçe geriliyorum. Aradım hastaneyi mail olarak atacaklardı bekliyorum

Ay inşaallah güzel haberlerle gelbebişini gördükten sonra kendine gelirsin
Toparliyorum datlum ay inşaallah gebeyim zaten gebeee sonuna kadar oldu oldu oldu
Boğaz ağrısı için karbonatli tuzlu suyla gargara yap

Aşkım barkodu çekmedim ya.

Tamam aşkım etiketlerim

Çıkmadı aşko valla Bekledikçe geriliyorum. Aradım hastaneyi mail olarak atacaklardı bekliyorum
Canım sonuç çıktıginda etiketle mutlaka
Ultrasonda baktiginda rahim duvari nasıldi?ne dedi doktor

Ay inşaallah güzel haberlerle gelbebişini gördükten sonra kendine gelirsin
Toparliyorum datlum ay inşaallah gebeyim zaten gebeee sonuna kadar oldu oldu oldu
Boğaz ağrısı için karbonatli tuzlu suyla gargara yap
Çok teşekkür ederim canım yapayım bi bakalım
Yesss dostum öyle oldu şükürler olsun gebesin

Evet canım ya kist olmamasına sevindim inşallah birde kanda pozitif çıkar dua edin bana Yarın eşimin doğum günü inşallah ona güzel bi sürpriz yapabilirim
Dualarımız seninle kuzum Hala çıkmadı mı sonucun kuzum inşallah güzel haberler alırsın eşine güzel bir doğum günü hediyesi olur

Canım sonuç çıktıginda etiketle mutlaka
Ultrasonda baktiginda rahim duvari nasıldi?ne dedi doktor

Allah Allah hastane bu kadar geç çıkar mı ya haber var mı aşko

Dualarımız seninle kuzum Hala çıkmadı mı sonucun kuzum inşallah güzel haberler alırsın eşine güzel bir doğum günü hediyesi olur
Mucizemmm16 M mucizeOldu bitliKedi R Random3 A ad000 unuttuğum diğer kızlar

Kızlar benim test yine negatif 3 ampul progestan vuruldum regli bekliycem sonra bi kezde buradaki doktorumla takip edicez bakalım hayırlısı olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…