- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.041
İnşallah son olcak bu kuzum moralini bozma diyemiyorm insanın ister istemez moralibozuluyor ama çabuk toparla kendini bu son olcak aralıkta güzel haberler vericeksin bizeMucizemmm16 M mucizeOldu bitliKedi R Random3 A ad000 unuttuğum diğer kızlar
Kızlar benim test yine negatif 3 ampul progestan vuruldum regli bekliycem sonra bi kezde buradaki doktorumla takip edicez bakalım hayırlısı olsun ya
Kuzum benimYa
sana karşı ayrı bir sempati duyuyorum nedense
Hayırlısı olsun bebeğim. Aynı motivasyonla yeni aya başlayacağız. İlaç falan kullanacak mısın? Ben de yarın regl olucam doktorumdan randevu isteyip aşılamaya başlayacağım bir mani çıkmazsa. Yeni yıla bebişlerle gireceğiz inşallahMucizemmm16 M mucizeOldu bitliKedi R Random3 A ad000 unuttuğum diğer kızlar
Kızlar benim test yine negatif 3 ampul progestan vuruldum regli bekliycem sonra bi kezde buradaki doktorumla takip edicez bakalım hayırlısı olsun ya
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda darısı sana olsunAşkııım şimdi gördüüümdaha önce değerim 7 demiştin sanırım onu gördüm tam sınır diye düşündüm yükselsin diye dua etmiştim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahDarısı başıma, başımıza inşallah ben kan verdim yine bu gün 10. Gün gecikmenin. Cuma günü negatifti kist oldu sandım ama kist de yokmuş
Bebeğim Allah en kısa zamanda sana bi bebiş nasip etsin. Prolaktinine baktırdın mı? Eylülde benim başıma geldi 10 gün geciktim kist sandım doktor baktı yoktu. Prolaktine bakalım bi demişti 30 çıkmıştı büyük ihtimal gecikme ondan kaynaklıydıAşkııım şimdi gördüüümdaha önce değerim 7 demiştin sanırım onu gördüm tam sınır diye düşündüm yükselsin diye dua etmiştim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahDarısı başıma, başımıza inşallah ben kan verdim yine bu gün 10. Gün gecikmenin. Cuma günü negatifti kist oldu sandım ama kist de yokmuş
Malesef kuzum ya hayırlısı böyleymişAhh kuzum sonucun çıktımı göremedim inşallah güzel çıkmıştır
Amin canım inşallah son olur ikimiz için de Aralık ayıSon olsun inşallah bu canım rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda müjde verirsin inşallah. Aralık ayında birlikte veririz belli mi olur?
Amin canım inşallah hayırlısı ile olur bu ay. Yok ya öyle bozmadım moralimi rabbim biliyor ya artık elimden geleni yapıp tevekkül etmekten başka çarem yok inşallah bir gün nasip olurİnşallah son olcak bu kuzum moralini bozma diyemiyorm insanın ister istemez moralibozuluyor ama çabuk toparla kendini bu son olcak aralıkta güzel haberler vericeksin bize
Aynen kuzum durmak yok bu ay da yumurta takibi yaptırmak istiyorum canım ya. Bir kere de Burdaki doktorumla deneyelim diyoruz bir. Hayırlısı ile gelirler inşallahHayırlısı olsun bebeğim. Aynı motivasyonla yeni aya başlayacağız. İlaç falan kullanacak mısın? Ben de yarın regl olucam doktorumdan randevu isteyip aşılamaya başlayacağım bir mani çıkmazsa. Yeni yıla bebişlerle gireceğiz inşallah
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda darısı sana olsun
Amin canım hepimize inşallah. Benim prolaktin sıkıntılı zaten aşko ama reglin 3üncü günü bakınca daha doğru sonuç veriyor ya. Regl olunca baktırıcam inşallah.Bebeğim Allah en kısa zamanda sana bi bebiş nasip etsin. Prolaktinine baktırdın mı? Eylülde benim başıma geldi 10 gün geciktim kist sandım doktor baktı yoktu. Prolaktine bakalım bi demişti 30 çıkmıştı büyük ihtimal gecikme ondan kaynaklıydı
Moralini bozma kuzum bir daha böyle şeyler yaşamadan en kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah bizlereMucizemmm16 M mucizeOldu bitliKedi R Random3 A ad000 unuttuğum diğer kızlar
merhaba , olumlu sonuç alanlar vardı,Kızlar gynoseed kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Sayı hareketlilik iyi morfoloji iyi. Bir de bunu denemek istiyorum. Yorumlarımızı bekliyorum
YaaaMucizemmm16 M mucizeOldu bitliKedi R Random3 A ad000 unuttuğum diğer kızlar
Yok aşkom bozmuyorum. Dün akşam burda bi teyzeye gittik yumurtalıklara masaj yapıyormuş çok kişi öyle hamile kalmış. Bende yaptırdım sol yumurtalığım da kayma varmış masaj yaptı sardı falan. Bakalım belki vesile olur. Eltim geçen ay yaptırdı hemen hamile kaldıMoralini bozma kuzum bir daha böyle şeyler yaşamadan en kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah bizlereHakkımızda hayırlısı olsun her zaman inşallah
Amin canım inşallahYaaageçmiş olsun canım inşallah bu son olsun bu ay senin ayın Olsun sana bebiş Olsun bu gecikme
Biz garipler bu topikten çıkanayacaz heralde seninleCanım kızlar ben tabii ki de regl oldum. Bu ay aşılama deneyecektik ama o da yalan oldu. Tam yumurtlama zamanlarında doktorum burada olmayacakmış. Kendiliğinden olmasını beklemek için 1 ay dahasizden naber tatlışlar? Hala beklemede misiniz? Yok mu güzel haberler?
Canım benim sarılıyorum burdan sana hiç üzülmeCanım kızlar ben tabii ki de regl oldum. Bu ay aşılama deneyecektik ama o da yalan oldu. Tam yumurtlama zamanlarında doktorum burada olmayacakmış. Kendiliğinden olmasını beklemek için 1 ay dahasizden naber tatlışlar? Hala beklemede misiniz? Yok mu güzel haberler?
Ben girdiğim hiçbi topikten çıkamıyom zaten aşko kazık çaktımYok aşkom bozmuyorum. Dün akşam burda bi teyzeye gittik yumurtalıklara masaj yapıyormuş çok kişi öyle hamile kalmış. Bende yaptırdım sol yumurtalığım da kayma varmış masaj yaptı sardı falan. Bakalım belki vesile olur. Eltim geçen ay yaptırdı hemen hamile kaldı
Amin canım inşallah
Biz garipler bu topikten çıkanayacaz heralde seninlelanetim oldu
Üzülmüyorum tatlım yaa, kayıp yaşamaktansa olmamasını tercih ederim. Geçen hamile kaldığımda da başka doktora gidiyordum, o ay da o izne çıkıyordu, bir sonraki ay yapalım demişti ve kendiliğinden hamile kalmıştım. İnşallah bu sefer de o yüzden geciktirmiştir AllahCanım benim sarılıyorum burdan sana hiç üzülmegecikiyorsa vardır bir hayır
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ne yapıyorsun
Bende yaBen girdiğim hiçbi topikten çıkamıyom zaten aşko kazık çaktım
Canım kızlar ben tabii ki de regl oldum. Bu ay aşılama deneyecektik ama o da yalan oldu. Tam yumurtlama zamanlarında doktorum burada olmayacakmış. Kendiliğinden olmasını beklemek için 1 ay dahasizden naber tatlışlar? Hala beklemede misiniz? Yok mu güzel haberler?
Üzülmüyorum tatlım yaa, kayıp yaşamaktansa olmamasını tercih ederim. Geçen hamile kaldığımda da başka doktora gidiyordum, o ay da o izne çıkıyordu, bir sonraki ay yapalım demişti ve kendiliğinden hamile kalmıştım. İnşallah bu sefer de o yüzden geciktirmiştir Allahsen
Üzülmüyorum tatlım yaa, kayıp yaşamaktansa olmamasını tercih ederim. Geçen hamile kaldığımda da başka doktora gidiyordum, o ay da o izne çıkıyordu, bir sonraki ay yapalım demişti ve kendiliğinden hamile kalmıştım. İnşallah bu sefer de o yüzden geciktirmiştir Allahsen nasılsın, ne durumdasın?
Son olur inşallahKasım ayındanda elendim
Aralık ayı sıraya gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?