- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.061
Asko ben kan verdim 85 çıktı hamileyimKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 @Demgey3 iyilikperisi92 @raainbow @Mavimiresl @umutlu @bitliKedi R Random3 partalina_
Ben hamileyimKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 @Demgey3 iyilikperisi92 @raainbow @Mavimiresl @umutlu @bitliKedi R Random3 partalina_
Bizim mahalledede bir teyze var. Hatta bugün bir tanıdığı götürdüm.oda masaj yapar gibi eliyle dengine getiriyor.sabunla sarıyor belini. Odamı öyle yapıyorYok aşkom bozmuyorum. Dün akşam burda bi teyzeye gittik yumurtalıklara masaj yapıyormuş çok kişi öyle hamile kalmış. Bende yaptırdım sol yumurtalığım da kayma varmış masaj yaptı sardı falan. Bakalım belki vesile olur. Eltim geçen ay yaptırdı hemen hamile kaldı
Amin canım inşallah
Biz garipler bu topikten çıkanayacaz heralde seninlelanetim oldu
Anaaaa tebrik ederim askooooo çok sevindim sağlıkla tutunsun insallahhhAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
İnşallahSon olur inşallah
ValllaAnaaaa tebrik ederim askooooo çok sevindim sağlıkla tutunsun insallahhhbelirtilerini yaz bakeeemmm
Ayy süper haberAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Biraz akışına bırakmak gerekiyor evet kuzum. Ama sen hiç gelişmelerden haber vermiyosunCanım benim inanki bende öyle niyet etmiştim
Demiştim ki eğer bu ay olmazsa bana doktor yolu görünüyor diye
Ve tam o ay 0 ümitle oldu
İnan buna canım kendini de üzme
Senin mucizen güzelleşiyor
Maşallah kuzumVallla
Sağ kaşık agrımasın
Sumuksu akıntı
Aklıma geldikçe yazarım kandan gşedık sımdı :)
Ben yine elendim bebeğim, bende bi cacık yokKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 @Demgey3 iyilikperisi92 @raainbow @Mavimiresl @umutlu @bitliKedi R Random3 partalina_
Sen ne durumdasın kuzumMaşallah kuzumtamam yaz mutlakaa
Yumurtlama zamanımı bekliyorum bende hayırlısı inşallah bu ay olacak inşallah duaa et taze hamissSen ne durumdasın kuzum
Ay ne testi kuzum ben bu ay elendim hem de 2 gün öncedenKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 @Demgey3 iyilikperisi92 @raainbow @Mavimiresl @umutlu @bitliKedi R Random3 partalina_
Olucak olucak modumuzu düşürmuyoruzBen yine elendim bebeğim, bende bi cacık yok
Ay ben cok guzel beslendik yürüyüş yaptım hepsını bak yap lütfenYumurtlama zamanımı bekliyorum bende hayırlısı inşallah bu ay olacak inşallah duaa et taze hamiss
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamaaannn bu ay geliyor bebiş deseneeAy ne testi kuzum ben bu ay elendim hem de 2 gün öncedenama tüp bebeğe başladık galiba şaka maka.. başladım iğnelere
Yok yaa benim bünye alışık sıkıntı yokOlucak olucak modumuzu düşürmuyoruz
Tamam dikkat edicem eşime şimdi verdim kuruyemiş tabağı kendimde yiyorum kahve yanınaAy ben cok guzel beslendik yürüyüş yaptım hepsını bak yap lütfen
İncir , kabak çekirdeği, çörek otu , mfk , d vitsmını, doktorumun vitmsını , eşime azoperm hepsını kullandık bu ay
Bu ay hamileyiz inşallahYok yaa benim bünye alışık sıkıntı yok
Eşine cevizli sucuk da yedirTamam dikkat edicem eşime şimdi verdim kuruyemiş tabağı kendimde yiyorum kahve yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?