- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.081
Alayım yarınEşine cevizli sucuk da yedir
Bide benımm eşim azoperm kullandı sabahları sa tane tame sarımsak attı agzınaAlayım yarın
Asko eşim sarımsak hiç sevmezBide benımm eşim azoperm kullandı sabahları sa tane tame sarımsak attı agzına
Yaa aşkım inşallah güzel haberler verirsin artık bizeMucizemmm16 @mucizeOldu bitliKedi R Random3 @ad000 unuttuğum diğer kızlar
Kızlar benim test yine negatif 3 ampul progestan vuruldum regli bekliycem sonra bi kezde buradaki doktorumla takip edicez bakalım hayırlısı olsun ya
Aşkı ben elendim yiiaaa tam test yapacağım günKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 R raainbow @Mavimiresl @umutlu bitliKedi R Random3 @partalina_
Benım eosmde sevmıyor kokartmadan hemen agzına atıp yutacakAsko eşim sarımsak hiç sevmezama azosperm veriyorum zorlada olsaa
Sen napıyosun bebeğim iyi misinKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 R raainbow @Mavimiresl @umutlu bitliKedi R Random3 @partalina_
Olsun bu ay bizim AskoAşkı ben elendim yiiaaa tam test yapacağım gün3. Gün bugün
İyiyim kuzum çok şükürSen napıyosun bebeğim iyi misin
Tabii ki deee şüphemiz bile yok
Ay canım inşallah sana da iyi gelir hemen hamile kalırsınYok aşkom bozmuyorum. Dün akşam burda bi teyzeye gittik yumurtalıklara masaj yapıyormuş çok kişi öyle hamile kalmış. Bende yaptırdım sol yumurtalığım da kayma varmış masaj yaptı sardı falan. Bakalım belki vesile olur. Eltim geçen ay yaptırdı hemen hamile kaldı
Amin canım inşallah
Biz garipler bu topikten çıkanayacaz heralde seninlelanetim oldu
Beni aralıkta bekleyin tatlım şuan off durumdayımKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 R raainbow @Mavimiresl @umutlu bitliKedi R Random3 @partalina_
Ben bat bekliyorum test yapmayıda planlamıyorm aşkooKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 R raainbow @Mavimiresl @umutlu bitliKedi R Random3 @partalina_
Kııızz hamilemisinnnn ne zaman nasıl ne araaaaAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Ben bat bekliyorum test yapmayıda planlamıyorm aşkooKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 R raainbow @Mavimiresl @umutlu bitliKedi R Random3 @partalina_
Kııızz hamilemisinnnn ne zaman nasıl ne araaaaAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Ne diyosunnnnnAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Yaaa getirin davulu zurnayı bi hamişimiz daha vaaaarAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Ay çiçeğim beklenen gün geldi sonunda yaşasınAy ne testi kuzum ben bu ay elendim hem de 2 gün öncedenama tüp bebeğe başladık galiba şaka maka.. başladım iğnelere
Ben bat bekliyorum test yapmayıda planlamıyorm aşkoosende ne var ne yok
Kııızz hamilemisinnnn ne zaman nasıl ne araaaaanaa ben şook
İms kuzum sonunda cok şükürNe diyosunnnnnay hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana bebişinnnn
Getirin davullarıYaaa getirin davulu zurnayı bi hamişimiz daha vaaaarsağlıkla ilerlesin kuzum benim çok sevindim çooook
Ay çiçeğim beklenen gün geldi sonunda yaşasınyeni yıla bebişiyle mi girecekmiş benim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?