Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gynoseed kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Sayı hareketlilik iyi morfoloji iyi. Bir de bunu denemek istiyorum. Yorumlarımızı bekliyorum
Ben kullandığım ay hamile kaldım fakat düşük yaptım ama pıhtılaşma sorunum varmış meğer. Bir arkadaş daha kaldı burda şuan yok iyilikperisi92 sen de kullandın mı bu ay jeli?

Aşkoommm napıyosun iyimisin yaaa bayadır denk gelemedik

İyi yapmşsn doktora ne zaman gidiyorsun ayy çok güzel haber
İyiyim aşkom sen nasılsın yaa bu test sonucların dan sonra asırı moralim bozuldu bütün hevesim kaçtı giresim gelmiyo buralara bide internetimiz de yoktu aşkom dün gece yenilendi

İyiyim aşkom sen nasılsın yaa bu test sonucların dan sonra asırı moralim bozuldu bütün hevesim kaçtı giresim gelmiyo buralara bide internetimiz de yoktu aşkom dün gece yenilendi
İyim bendee napym bildiğin gibi gördüm yaa tam test yapcagn gün adet olmuşsn moralin bozulmazmı bozulur çok normal

Canim cok sevindim senin adina genellikle seninle batlarimiz ayniydi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah. Bizlere de dua et önerin varmi ,
Kuzum cok teşekkür ederim
Mfk al , azoperm al
Kabak çekirdeği, kayısı, cevizli sucuk eşine
Fındık
Yürüyüş
Bunları yaptık biz kuzum asılama oncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…