- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.101
Aşkoommm napıyosun iyimisin yaaa bayadır denk gelemedikSen napıyosun bebeğim iyi misin
İyi yapmşsn doktora ne zaman gidiyorsun ayy çok güzel haberasko geç yazayım dedşm de
Ayy aşkom nasıl ne ara naptın anlat cabukAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Cuma da kan vr dedi asko doktor bakalımAşkoommm napıyosun iyimisin yaaa bayadır denk gelemedik
İyi yapmşsn doktora ne zaman gidiyorsun ayy çok güzel haber
Ben kullandığım ay hamile kaldımKızlar gynoseed kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Sayı hareketlilik iyi morfoloji iyi. Bir de bunu denemek istiyorum. Yorumlarımızı bekliyorum
Asko pazar test yaptım pazartesi kann verdimAyy aşkom nasıl ne ara naptın anlat cabuk
Hayır aldım ama hiç açmadım paketiBen kullandığım ay hamile kaldımfakat düşük yaptım ama pıhtılaşma sorunum varmış meğer. Bir arkadaş daha kaldı burda şuan yok iyilikperisi92 sen de kullandın mı bu ay jeli?
Ayy kan verince bizede yaaz mutlakaCuma da kan vr dedi asko doktor bakalım
Yaaa sağlıkla kucağına al bebeğim inşallahAsko pazar test yaptım pazartesi kann verdim
Tama akso cuma kan vercemAyy kan verince bizede yaaz mutlaka
Bende cok sevindim askoYaaa sağlıkla kucağına al bebeğim inşallahcok sevindim
İnşallah aralik ayı bizim olacakBeni aralıkta bekleyin tatlım şuan off durumdayım
Ayy bebeni koyayım yuvarlansınBende cok sevindim asko
Yumurtlama günümü beklerim bendeBen bat bekliyorum test yapmayıda planlamıyorm aşkoosende ne var ne yok
Kııızz hamilemisinnnn ne zaman nasıl ne araaaaanaa ben şok
İyiyim aşkom sen nasılsınAşkoommm napıyosun iyimisin yaaa bayadır denk gelemedik
İyi yapmşsn doktora ne zaman gidiyorsun ayy çok güzel haber
İyim bendee napym bildiğin gibiİyiyim aşkom sen nasılsınyaa bu test sonucların dan sonra asırı moralim bozuldu bütün hevesim kaçtı giresim gelmiyo buralara bide internetimiz de yoktu aşkom dün gece yenilendi
Canim cok sevindim senin adina genellikle seninle batlarimiz ayniydiCuma da kan vr dedi asko doktor bakalım
Kuzum kan verdim ben 2,63 cikti erken gebelik pozitif ti saat 5 gibi yaptim Laboquik kaset test cok silikti ama biraz once kaset yaptim tamamen silinmis. Sanirim ignenin etkisiydi bilmiyorum aklim cok karisik.Kızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 @Lale95 @Demgey3 iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl @umutlu bitliKedi @Random3 @partalina_
Kuzum cok teşekkür ederimCanim cok sevindim senin adina genellikle seninle batlarimiz ayniydisağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah. Bizlere de dua et önerin varmi ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?