Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozguss nasılsınnnn var mı inşallah belirtin?
Canımmm valla çok ümitlenmek istemiyorum ama gaz ve kasık ağrılarım oluyor. Bugün bir anda kalkınca bıçak saplanır gibi ağrı oldu iki büklüm kaldım. Beyaz akıntım da devam ediyor inşallah hamileyimdir
Sen naptın kaçıncı günündesin

Bizim mahalledede bir teyze var. Hatta bugün bir tanıdığı götürdüm.oda masaj yapar gibi eliyle dengine getiriyor.sabunla sarıyor belini. Odamı öyle yapıyor
Evet evet. Sabunla değil de böyle yazmayı topalak yapıp koyuyor o masaj yaptığı yere. Bende gittim reglin sonunda gitmek daha iyiymiş tegl olunca yine gidicem

Asko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim

Ben hamileyim
Aaaa aşko sen mi hamilesin neden söylemiyorsun etiket falan göremedim hiç ayy çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah canım benim aşılama tuttu ilk seferde maşallah gözünüz aydın 85 çok güzel maşallah kat kat artsın inşallah canım

Ay hadi en güzel belirtiler bunlar ben bu ay pas yine aralık itibariyle başlıyorum nasipse

Ay aşkım ya ama eltim 1 yıllık evli iki kez kimyasal geçirdi o hamile kalabiliyor. Ben 3 yıl bitti hiç gebelik olmadı. Ama inşallah bana da vesile olur.
Kuzum hiç belli olmaz onlar gelecekleri zamanı biliyorlar ne zaman hayırlı ise o zaman gelecekler inşallah bazıları hemen hamile kalabiliyor bazıları da uzun sürebiliyor sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse artık bütün değerlerinize baktırdınız mı kuzum 3 sene olmuş ya

Biraz akışına bırakmak gerekiyor evet kuzum. Ama sen hiç gelişmelerden haber vermiyosun nasıl gidiyor? Keseyi gördün dimi?
Yok aşko seni teselli etmekten unuttum ben bekliyorum Almanya’da biliyorsun 7. Haftadan itibaren ilk muayene oluyor
Haftaya salı inşallah ilk randevum var onu bekliyorum aşko
Onun dışında sadece belim ve bacaklarım ağrıyor bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…