- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.121
Var bir hayalimizYaaa getirin davulu zurnayı bi hamişimiz daha vaaaarsağlıkla ilerlesin kuzum benim çok sevindim çooook
Ay çiçeğim beklenen gün geldi sonunda yaşasınyeni yıla bebişiyle mi girecekmiş benim kuzum
Biz yürüyüş cok yapıyoruz ya kuruyemiş de cok tuketirixKuzum cok teşekkür ederim
Mfk al , azoperm al
Kabak çekirdeği, kayısı, cevizli sucuk eşine
Fındık
Yürüyüş
Bunları yaptık biz kuzum asılama oncesi
Canımmmozguss nasılsınnnn var mı inşallah belirtin?
Evet evet. Sabunla değil de böyle yazmayı topalak yapıp koyuyor o masaj yaptığı yere. Bende gittim reglin sonunda gitmek daha iyiymiş tegl olunca yine gidicemBizim mahalledede bir teyze var. Hatta bugün bir tanıdığı götürdüm.oda masaj yapar gibi eliyle dengine getiriyor.sabunla sarıyor belini. Odamı öyle yapıyor
Amin bitanem ya inşallah hayırlı haber gelir bu ayYaa aşkım inşallah güzel haberler verirsin artık bize
Ay aşkım ya ama eltim 1 yıllık evli iki kez kimyasal geçirdi o hamile kalabiliyor. Ben 3 yıl bitti hiç gebelik olmadı. Ama inşallah bana da vesile olur.Ay canım inşallah sana da iyi gelir hemen hamile kalırsın
Kaçıncı gün aşkom seninKuzum kan verdim ben 2,63 cikti erken gebelik pozitif ti saat 5 gibi yaptim Laboquik kaset test cok silikti ama biraz once kaset yaptim tamamen silinmis. Sanirim ignenin etkisiydi bilmiyorum aklim cok karisik.
Maşallah kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Hello Safişcim nasılsın? Yok ya bende test falan geçen aydan söz verdim kendime keyfime bakicamKızlar test yapan yok mu ya napiyorsunuz nerelerdesinizMucizemmm16 Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 @raainbow @Mavimiresl @umutlu bitliKedi @Random3 partalina_
Ayyyyy tebriklerrrrAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Aaaa aşko sen mi hamilesin neden söylemiyorsun etiket falan göremedim hiçAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Ay hadi en güzel belirtiler bunlarCanımmmvalla çok ümitlenmek istemiyorum ama gaz ve kasık ağrılarım oluyor. Bugün bir anda kalkınca bıçak saplanır gibi ağrı oldu iki büklüm kaldım. Beyaz akıntım da devam ediyor inşallah hamileyimdir
Sen naptın kaçıncı günündesin
Kuzum hiç belli olmaz onlar gelecekleri zamanı biliyorlar ne zaman hayırlı ise o zaman gelecekler inşallahAy aşkım ya ama eltim 1 yıllık evli iki kez kimyasal geçirdi o hamile kalabiliyor. Ben 3 yıl bitti hiç gebelik olmadı. Ama inşallah bana da vesile olur.
Anaaaam kız insan etiket yaparAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Gözünaydın olsun sağlıkla kucağına al inşallahAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Oy maşallah direk Temmuz annelerine alalım seniAsko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
Yok aşko seni teselli etmekten unuttumBiraz akışına bırakmak gerekiyor evet kuzum. Ama sen hiç gelişmelerden haber vermiyosunnasıl gidiyor? Keseyi gördün dimi?
Amşn insssss kuzum cok teşekkür ederimMaşallah kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
AlınOy maşallah direk Temmuz annelerine alalım seni
Kuzm cok teşekkür ederim evet asılama :)Ayyyyy tebriklerrrrçok sevindim Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin belirtilerin ne? Aşılama yaptirmışdin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?