Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ins kuzum size suprız yapim dedim yoksa ben hep hurdaydım asılama başlığı açmıştım

kızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?

Eklentiler

• 5B46D846-0867-462A-AF93-44D6BA64ECDD.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 48
  • D0C76A69-B9EC-48B8-9A3A-58118BE88980.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 48
Ben görüyorum yaaaa

Yaaa 7.haftaya kadar bekletiyorlar mııı? Hain domdomlar neyse az kalmış çok şükür kuzu. Zaten gittiğinde gümbür gümbür kalp atışını dinleyeceksin direkt, harikaa bol bol dinlen.. gönlünden ne geçiyor? Kız mı erkek mi?

Günaydın canım bende görüyorum ilk anda mı çıktı kuzum

Hemen çıktıysa olma ihtimali çok yüksek

Cok teşekkür ederim bu süreçte ne önerirsin fındık yiyorum bol su içiyorum
Sıcak tutuyorum kendımı
Çok sıcak suyla yıkanma gelen bir süre daha buna dikkat etmek lazımmış avakadona devam et acaip işe yarıyor ben hiç progestron kullanma ihtiyacı duymadım şeytan kulağına kurşun kanamam olmadı ona bağlıyorum çünkü tutunmayı rahim kalınlaşmasana yardım ediyor bir yere uzanma kolay görünen yere bile bana öyle dediler.uyandığında gerinme bu iki hareket hatalar içerde bağları zedeliyor halen dikkat ediyorum.baharatlar hayatından çıkar 12. Haftadan sonra ufak tefek riski az olanları kullanırsın ama başlarda asla.bitki çaylarında yasak doktoruna sormadan asla kullanma genelde başlarda insanlar hasta oluyor meyve bol bol kivi mandalina ayva portakal elma bunlar iyi ananas yeme sakın düşük riski yapıyor meyvelerin yanına yoğurt yada süt. Buda gebelik şekerini önlemek için.proteinli beslen bol bol ve çok su iç.. 1500 betalara gelince kese görürsün 5.haftada kalp atışı değişiyor haftası acele edip kendini endişe etme zararlı endişe gebeye yaramaz sakin olmak lazım sürekli biraz zor bazen insanın aklı karışıyor ama zamanla alışıyorsun kabız olmamaya çalış tuvalette çok kalma ve ıkınma bunlar çok önemli hadi bakalım kolay gelsin hoş geldin gebeler kervanına benim zor geçiyor inşallah sende böyle zorluklar olmaz bulantı ve başağrısı yüksek bende 6. Haftada başladı çekiyorum halen

Bende gördüm ama bekleyelim çok test yanıltıyor her gün biraz daha oluşursa ozaman eminiz.birde hemen mi çıktı oda önemli hemen çıktıysa gebeliktir ama 10 dk falansa yanıltabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…