- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.141
Amin ins kuzum size suprız yapim dedim yoksa ben hep hurdaydım asılama başlığı açmıştımAaaa aşko sen mi hamilesin neden söylemiyorsun etiket falan göremedim hiçayy çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah canım benim aşılama tuttu ilk seferde maşallah gözünüz aydın 85 çok güzel maşallah kat kat artsın inşallah canım
Kuzum cok kafam kendim karısık hala cok tuhafım mazur gor vallla cok teşekkur ederimAnaaaam kız insan etiket yaparhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin
Cok teşekkür ederim bu süreçte ne önerirsinGözünaydın olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Adete kaç var canımkızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?
Ben görüyorum yaaaakızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?
Bu arada tekrar hayırlı olsun canım benimCansın
Vardır baya ins kuzum ben asılama oldum yA asılama başlık açtım ordan da kalanlar varBu arada tekrar hayırlı olsun canım benimBu topicten kaç kişi olduk ya baya varız Temmuz anneleride
Yaa inşallah net gördüğümüz günler de gelir aminBen görüyorum yaaaa
Hayırlısı olsun Canım senin için deAy hadi en güzel belirtiler bunlarben bu ay pas yine aralık itibariyle başlıyorum nasipse
Ya beni yanlız bırakmaVardır baya ins kuzum ben asılama oldum yA asılama başlık açtım ordan da kalanlar var
Yaaa 7.haftaya kadar bekletiyorlar mııı?Yok aşko seni teselli etmekten unuttumben bekliyorum Almanya’da biliyorsun 7. Haftadan itibaren ilk muayene oluyor
Haftaya salı inşallah ilk randevum var onu bekliyorum aşko
Onun dışında sadece belim ve bacaklarım ağrıyor bu kadar
Günaydın canım bende görüyorumkızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?
Hemen çıktıysa olma ihtimali çok yüksekkızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?
İlk anda çıktı bebeğimGünaydın canım bende görüyorumilk anda mı çıktı kuzum
Çok sıcak suyla yıkanma gelen bir süre daha buna dikkat etmek lazımmış avakadona devam et acaip işe yarıyor ben hiç progestron kullanma ihtiyacı duymadım şeytan kulağına kurşun kanamam olmadı ona bağlıyorum çünkü tutunmayı rahim kalınlaşmasana yardım ediyor bir yere uzanma kolay görünen yere bile bana öyle dediler.uyandığında gerinme bu iki hareket hatalar içerde bağları zedeliyor halen dikkat ediyorum.baharatlar hayatından çıkar 12. Haftadan sonra ufak tefek riski az olanları kullanırsın ama başlarda asla.bitki çaylarında yasak doktoruna sormadan asla kullanma genelde başlarda insanlar hasta oluyor meyve bol bol kivi mandalina ayva portakal elma bunlar iyi ananas yeme sakın düşük riski yapıyor meyvelerin yanına yoğurt yada süt. Buda gebelik şekerini önlemek için.proteinli beslen bol bol ve çok su iç.. 1500 betalara gelince kese görürsün 5.haftada kalp atışı değişiyor haftası acele edip kendini endişe etme zararlı endişe gebeye yaramaz sakin olmak lazım sürekli biraz zor bazen insanın aklı karışıyor ama zamanla alışıyorsun kabız olmamaya çalış tuvalette çok kalma ve ıkınma bunlar çok önemli hadi bakalım kolay gelsin hoş geldin gebeler kervanına benim zor geçiyor inşallah sende böyle zorluklar olmaz bulantı ve başağrısı yüksek bende 6. Haftada başladı çekiyorum halenCok teşekkür ederim bu süreçte ne önerirsinfındık yiyorum bol su içiyorum
Sıcak tutuyorum kendımı
Bende gördüm ama bekleyelim çok test yanıltıyor her gün biraz daha oluşursa ozaman eminiz.birde hemen mi çıktı oda önemli hemen çıktıysa gebeliktir ama 10 dk falansa yanıltabilirkızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?
kuzummm suan okuduğum en güzel haber en güzel mesaj o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasıip etsin inşallahhhh :)Asko ben kan verdim 85 çıktı hamileyim
Ben hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?