Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen çıktı ama gözle çok net görülmüyor
Takip et bakalım inşallah gebeliktir birde mesela yarın sabahta yap hem aynı markadan hemde başka marka bir erken gebelik testi al böylece hem artış varmı hemde test hatası varmı yokmu onu elemiş olursun.tabi kan vermekte olabilir hemen alıyorlar ama testle pratik yaparsın hemen

Aynen yarına bakıcaz artıkkk kısmett

Ya o hisleri daha henüz hissederdim belki bebeği görünce netleşir ama sende hislerm net söyleyeyim mi bekleyeceğim artık bu patatesler böyle yapıyor çünkü kalp atışını duymayan panik olıyprmuş falan ondan öyle yapıyorlar Ben zaten panda gibi 18 saat yatıyorum ayağa kalkmam mucize

Kız sen nama küs müsün

Kız sen nama küs müsün
Yok niye küsecem ben perişanzadeyim kızım ne zaman kendimi iyi hissedersen giriyorum kime denk gelirsem yazıp çıkıyorum kıZz benim gibi olmayın ilaca rağmen bulantı baş ağrısı bir şey yemek yok içmek yok zor besleniyorum öyle körüyüm ki sorma hele bugğn iyi uyandım bulantı yok dur bakalım kaç saat gidecek

Ayyyy geçmiş olsun kız
Ne zaman başladı bulantılar

Ayyyy geçmiş olsun kız
Ne zaman başladı bulantılar
Canım 6. Haftada başladı daha ne olduğumu anlayamadan ben çekmeye başladım arada yazıyorum buraya bulantım var yine diye ama berbat halim anormal derecede bulanıyor geçer diyorlar ya dur bakalım

Of hadi yA bulantı en cpk korktuğun bişi dediklerini kaydediyorum vallla calısıyorum biraz zor olacak ama dikkat ediyorum kendıme bol su ıcıyorum yarın doktor yine kan ve dedi
Alttan baktırmak istemiyorum acıkcası ama sence ?
Düşüyor diyolar
Tamam tuvalet ıkınma konusunu bilmiyordum not alıyorum hepsini Allah razı olsun Allah güç versin sana bakalım bneım ne zaman bulantılar baslıcak gorcez :) adt agrıları ve kaşık agrııs oluyor

Bak şimdi ben adet ağrısı olunca acaip korkmuştum ki gece uykumdan uyandırdı öyle böyle değil ama yarım saat sürüp geçiyordu bu ay hiç yaşamadım ilk iki ayda oldu onun dışında..alttan bakınca düşer şehir efsanesi çünkü o çubuğun hepsini söküp karıştırmıyor ki Dr hemen ucundan bakıyor bende halen kilom olduğu için alttan bakıyor belki bir sonrakindede alttan bakar hiç bir sorun oluşturmadı.dedim ya hiç kanama yaşamadım.ama avakadona bağlıyorum ben yumurtlama beklerken bile yiyordum sonrasında devam ettim 2. Aya kadar yedim şimdi midem bulanıyor diye yiyemiyorum hergün bir tane mutlaka yedim sapasağlam yeri hatta seyrhat edebilirmişim diye sordum hiç sorun yok yaparsın dedi.öncelikle korkmamakta çalış birde ben bulantıdan başımı kaldıramıyorım ama senin olmazsa hergün 10-20 dk arası yürü abartma ama sakın çünkü fazlası zarar azı karar azıcık yürü ki kan dolaşımı olsun hergün iki kat hesapla betanı 1500 de keseyi görmeye git çok keyifli anlar ben mide bulantısından ne olduğumu şaştım ama sizler güzel yaşayın inşallah tabi ama bulanırsalar korkma yapacak bir şey yok çekeceğiz başa gelen çekiliyor.hergün bir yumurta ye onuda ihmal etme sakın

Baktırdık canım 6 kez ilaçlı tedavi 2 kez aşılama yapıldı hsg ve histereskopi de yapıldı. Eşimin de değerlerine bakıldı

Evet evet. Sabunla değil de böyle yazmayı topalak yapıp koyuyor o masaj yaptığı yere. Bende gittim reglin sonunda gitmek daha iyiymiş tegl olunca yine gidicem
Evet canım adet bittiğinde gidiliyor. Ben hiç yaptırmadım. dün arkadaşı götürünce bendemi yapsam diye düşündüm amaşimdi dikişlerim taze olduğu için çekindim

Sana ilaç verseydiler
Bu ilk bebek dimi sende
Canım 6. Haftada başladı daha ne olduğumu anlayamadan ben çekmeye başladım arada yazıyorum buraya bulantım var yine diye ama berbat halim anormal derecede bulanıyor geçer diyorlar ya dur bakalımç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…