- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.161
Bence o zaman varİlk anda çıktı bebeğim
Hemen çıktı ama gözle çok net görülmüyorBende gördüm ama bekleyelim çok test yanıltıyor her gün biraz daha oluşursa ozaman eminiz.birde hemen mi çıktı oda önemli hemen çıktıysa gebeliktir ama 10 dk falansa yanıltabilir
Takip et bakalım inşallah gebeliktir birde mesela yarın sabahta yap hem aynı markadan hemde başka marka bir erken gebelik testi al böylece hem artış varmı hemde test hatası varmı yokmu onu elemiş olursun.tabi kan vermekte olabilir hemen alıyorlar ama testle pratik yaparsın hemenHemen çıktı ama gözle çok net görülmüyor
Aynen yarına bakıcaz artıkkk kısmettTakip et bakalım inşallah gebeliktir birde mesela yarın sabahta yap hem aynı markadan hemde başka marka bir erken gebelik testi al böylece hem artış varmı hemde test hatası varmı yokmu onu elemiş olursun.tabi kan vermekte olabilir hemen alıyorlar ama testle pratik yaparsın hemen
İki gün bekle canım test yap inşallah positif sonuç alırsınKuzum kan verdim ben 2,63 cikti erken gebelik pozitif ti saat 5 gibi yaptim Laboquik kaset test cok silikti ama biraz once kaset yaptim tamamen silinmis. Sanirim ignenin etkisiydi bilmiyorum aklim cok karisik.
İyiyim kuzum bendeHello Safişcim nasılsın? Yok ya bende test falan geçen aydan söz verdim kendime keyfime bakicamhürrem sultan teoirisiyle yaşıyorum bu ayi gebeyim ben gebe
Ya o hisleri daha henüz hissederdim belki bebeği görünce netleşirYaaa 7.haftaya kadar bekletiyorlar mııı?Hain domdomlar neyse az kalmış çok şükür kuzu. Zaten gittiğinde gümbür gümbür kalp atışını dinleyeceksin direkt, harikaa bol bol dinlen.. gönlünden ne geçiyor? Kız mı erkek mi?
Kız sen nama küs müsünTakip et bakalım inşallah gebeliktir birde mesela yarın sabahta yap hem aynı markadan hemde başka marka bir erken gebelik testi al böylece hem artış varmı hemde test hatası varmı yokmu onu elemiş olursun.tabi kan vermekte olabilir hemen alıyorlar ama testle pratik yaparsın hemen
Güzel haberler bekliyorum inşallahAynen yarına bakıcaz artıkkk kısmett
Yok niye küsecemKız sen nama küs müsün
Ayyyy geçmiş olsun kızYok niye küsecemben perişanzadeyim kızım ne zaman kendimi iyi hissedersen giriyorum kime denk gelirsem yazıp çıkıyorum kıZz benim gibi olmayın ilaca rağmen bulantı baş ağrısı bir şey yemek yok içmek yok zor besleniyorum öyle körüyüm ki sorma hele bugğn iyi uyandım bulantı yok dur bakalım kaç saat gidecek
Canım 6. Haftada başladı daha ne olduğumu anlayamadan ben çekmeye başladım arada yazıyorum buraya bulantım var yine diye ama berbat halim anormal derecede bulanıyor geçer diyorlar ya dur bakalımAyyyy geçmiş olsun kız
Ne zaman başladı bulantılar
Kuzu yarın sabah yine uapYaa inşallah net gördüğümüz günler de gelir amininşallah yanıltmaz
Ya beni yanlız bırakmadaha yabancılık çekiyorum orada kimseyle espiri yapamam sen hariç kızzz
Of hadi yA bulantı en cpk korktuğun bişi dediklerini kaydediyorum vallla calısıyorum biraz zor olacak ama dikkat ediyorum kendıme bol su ıcıyorum yarın doktor yine kan ve dediÇok sıcak suyla yıkanma gelen bir süre daha buna dikkat etmek lazımmış avakadona devam et acaip işe yarıyor ben hiç progestron kullanma ihtiyacı duymadım şeytan kulağına kurşun kanamam olmadı ona bağlıyorum çünkü tutunmayı rahim kalınlaşmasana yardım ediyor bir yere uzanma kolay görünen yere bile bana öyle dediler.uyandığında gerinme bu iki hareket hatalar içerde bağları zedeliyor halen dikkat ediyorum.baharatlar hayatından çıkar 12. Haftadan sonra ufak tefek riski az olanları kullanırsın ama başlarda asla.bitki çaylarında yasak doktoruna sormadan asla kullanma genelde başlarda insanlar hasta oluyor meyve bol bol kivi mandalina ayva portakal elma bunlar iyi ananas yeme sakın düşük riski yapıyor meyvelerin yanına yoğurt yada süt. Buda gebelik şekerini önlemek için.proteinli beslen bol bol ve çok su iç.. 1500 betalara gelince kese görürsün 5.haftada kalp atışı değişiyor haftası acele edip kendini endişe etme zararlı endişe gebeye yaramaz sakin olmak lazım sürekli biraz zor bazen insanın aklı karışıyor ama zamanla alışıyorsun kabız olmamaya çalış tuvalette çok kalma ve ıkınma bunlar çok önemli hadi bakalım kolay gelsin hoş geldin gebeler kervanına benim zor geçiyor inşallah sende böyle zorluklar olmaz bulantı ve başağrısı yüksek bende 6. Haftada başladı çekiyorum halen
Aminnnn inssss bitanem rabbim sana da nasıp etsin en kısa zaman dakuzummm suan okuduğum en güzel haber en güzel mesaj o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasıip etsin inşallahhhh :)
Bak şimdi ben adet ağrısı olunca acaip korkmuştum ki gece uykumdan uyandırdı öyle böyle değil ama yarım saat sürüp geçiyordu bu ay hiç yaşamadım ilk iki ayda oldu onun dışında..alttan bakınca düşer şehir efsanesi çünkü o çubuğun hepsini söküp karıştırmıyor ki Dr hemen ucundan bakıyor bende halen kilom olduğu için alttan bakıyor belki bir sonrakindede alttan bakar hiç bir sorun oluşturmadı.dedim ya hiç kanama yaşamadım.ama avakadona bağlıyorum ben yumurtlama beklerken bile yiyordum sonrasında devam ettim 2. Aya kadar yedim şimdi midem bulanıyor diye yiyemiyorum hergün bir tane mutlaka yedim sapasağlam yeri hatta seyrhat edebilirmişim diye sordum hiç sorun yok yaparsın dedi.öncelikle korkmamakta çalış birde ben bulantıdan başımı kaldıramıyorım ama senin olmazsa hergün 10-20 dk arası yürü abartma ama sakın çünkü fazlası zarar azı karar azıcık yürü ki kan dolaşımı olsun hergün iki kat hesapla betanı 1500 de keseyi görmeye git çok keyifli anlar ben mide bulantısından ne olduğumu şaştım ama sizler güzel yaşayın inşallah tabi ama bulanırsalar korkma yapacak bir şey yok çekeceğiz başa gelen çekiliyor.hergün bir yumurta ye onuda ihmal etme sakınOf hadi yA bulantı en cpk korktuğun bişi dediklerini kaydediyorum vallla calısıyorum biraz zor olacak ama dikkat ediyorum kendıme bol su ıcıyorum yarın doktor yine kan ve dedi
Alttan baktırmak istemiyorum acıkcası ama sence ?
Düşüyor diyolar
Tamam tuvalet ıkınma konusunu bilmiyordum not alıyorum hepsini Allah razı olsun Allah güç versin sana bakalım bneım ne zaman bulantılar baslıcak gorcez :) adt agrıları ve kaşık agrııs oluyor
Baktırdık canım 6 kez ilaçlı tedavi 2 kez aşılama yapıldı hsg ve histereskopi de yapıldı. Eşimin de değerlerine bakıldıKuzum hiç belli olmaz onlar gelecekleri zamanı biliyorlar ne zaman hayırlı ise o zaman gelecekler inşallahbazıları hemen hamile kalabiliyor bazıları da uzun sürebiliyor sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse artık bütün değerlerinize baktırdınız mı kuzum 3 sene olmuş ya
Evet canım adet bittiğinde gidiliyor. Ben hiç yaptırmadım. dün arkadaşı götürünce bendemi yapsam diye düşündüm amaşimdi dikişlerim taze olduğu için çekindimEvet evet. Sabunla değil de böyle yazmayı topalak yapıp koyuyor o masaj yaptığı yere. Bende gittim reglin sonunda gitmek daha iyiymiş tegl olunca yine gidicem
Canım 6. Haftada başladı daha ne olduğumu anlayamadan ben çekmeye başladım arada yazıyorum buraya bulantım var yine diye ama berbat halim anormal derecede bulanıyor geçer diyorlar ya dur bakalımç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?