- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.321
Hayırlı olsun kuzum inşallah bol bereketli kazançlarınız olsunSağool kuzum iş kurmaya çalışıyoruz bakalım annemle bi adım attık Allah sonunu hayır etsin diyoruz sigorta işi büro açtık
Yaa ne kadar güzel benim bi 4-5 gün önce hafif ara ara ağrım olur regl olacağımdan yarım saat önce şiddetlenir öyle anlıyorum keşke bebiş olsa ama bir yıldan sonra iyice umutsuzlaştm benim farklı ne olcak bilmiyorm anlamam içinSizin regl belirtileri çoğunuzda erken başlıyor. Benim öncesinde hiçbi belirtim olmaz. Sancı da yarım saat önce falan başlar, birazdan gelecek derim o kadar. O yüzden geçen gebeliğimde 3 gün önce sancım olunca anlamıştım bi farklılık olduğunu.
İnşallah kuzumm çok sağolHayırlı olsun kuzum inşallah bol bereketli kazançlarınız olsun❣❣
HahaEee bu bayaa ben
Eee buda benbebiş yok ama ben tüm belirtileri aylardır yaşıyorum
7 gün kaldıBata kaç kaldı canım
Zaten inan ki erkenden belirti hissetmek imkansız gibi bişey. Hormon artmaya başlayınca vücudunda değişiklik oluyor, o da en erken yumurtlamadan 11 gün sonra. 3 kayıp yaşadım, üçünde de regle 2 gün kala çok hafif belirtiler yaşadım. Benim de 2 gebelik arası 1,5 yılı geçmişti kuzum. Yakındır gelecek bebişin, sadece çok odaklanmamaya çalışYaa ne kadar güzel benim bi 4-5 gün önce hafif ara ara ağrım olur regl olacağımdan yarım saat önce şiddetlenir öyle anlıyorum keşke bebiş olsa ama bir yıldan sonra iyice umutsuzlaştm benim farklı ne olcak bilmiyorm anlamam için
Maraton basladi kuzum ya is ev yemek hepsini ytistirmeye calisana kadar saat 9 oluyorM MavimireslMucizemmm16 @Veziir
@bitliKedi @000umutlu000 R raainbowmiraclebeyb @mucizeyimben
ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman ki bak bak bitmiyor
Canim valla ben regl 3. Gün dün aksam letuya basladim vitamin takviyesinede basladim. Gezme tozma isleri bu aralar. Yarinda domates alcam kış hazırlıklariM MavimireslMucizemmm16 @Veziir
@bitliKedi @000umutlu000 R raainbowmiraclebeyb @mucizeyimben
ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman ki bak bak bitmiyor
Vallahi sen ayni bensinAyy karnımı doyurdum aşko az daha açlıktan nalları dikicektimvalla bende az ev topladım üst katı süpürdüm alt katın temiz olduğuna karar verdim ve süpürmedim hiç halim yok napiyim ya sen napıyosun aşko ben tv çok izlemiyorum kuzum bi tek üç kız kardeşi izliyorum o kadar tv hep kapalı bizde gece eşim açıp maça falan bakıyo
Allahım öldüm yaa gülmekten midem ağrıdıKız bide o halde kocalara yakalandıgımızı düşünsenegelde anlat hayır anlatsak akıl sağlıgıımızdanda şüphe etcekler bebeyi öğrenecez diye kocadan olcaz
Sen kocana söyle gel bı parmak ativer yumuşak mi sert mi diyehoşuna gider hahaha ayyy yarıldım yemin ederim karnıma ağrı girdi
Benim kızım da yanımdaydı anne deli misin niye gülüyorsun kendi kendine diyoÇok güldüm yaaa ağzım agriyo resmen gülmekten ,eşim tuhaf bakiyor kız delirdi bakışı atdı ahhh bide bilse neye güldüğümü
Naapsinlar yaBenim kızım da yanımdaydı anne deli misin niye gülüyorsun kendi kendine diyo
Ahh kayıpların için çok üzüldüm kuzumZaten inan ki erkenden belirti hissetmek imkansız gibi bişey. Hormon artmaya başlayınca vücudunda değişiklik oluyor, o da en erken yumurtlamadan 11 gün sonra. 3 kayıp yaşadım, üçünde de regle 2 gün kala çok hafif belirtiler yaşadım. Benim de 2 gebelik arası 1,5 yılı geçmişti kuzum. Yakındır gelecek bebişin, sadece çok odaklanmamaya çalış
Kolay gelsin canim sana iyi işler,benim maraton 15i başlayacakMaraton basladi kuzum ya is ev yemek hepsini ytistirmeye calisana kadar saat 9 oluyorzaten surekli bir uykulu halim var pazartesi gununu iple cekiyorum inşallah güzel haberler alırım
Sen nasılsın canım neler yapiyorsun ?
Allahım öldüm yaa gülmekten midem ağrıdısuç üstü yakalanir gibi ne sert,yumuşak olmasina bakamiyorsun ne kocaya anlatamiyorsun
Kocamda bana deliymişim gibi bakıyor ama sormayada korkuyorBenim kızım da yanımdaydı anne deli misin niye gülüyorsun kendi kendine diyo
Aaa yinemi letuCanim valla ben regl 3. Gün dün aksam letuya basladim vitamin takviyesinede basladim. Gezme tozma isleri bu aralar. Yarinda domates alcam kış hazırlıklari
Tatlim ben o konularda hiç tecrubeli değilim,adete az kala test yapmak strese sokuyorKızlar 4 gün sonra test yapsam çıkar mı sizce ?Mucizemmm16 @000umutlu000 Lale95 @Hayatlarrr @mucizeyimben R raainbow
kız rezillikler rezilliği yani gözünün önüne gelince bi garip oluyor
Kocamda bana deliymişim gibi bakıyor ama sormayada korkuyorcevabı kesin saçma alıştı adam
Kaç sene oluyo hatırlayamıyorum ama en son gördüğüm kadın cinayetinden sonra artık tv izlemeyi kalbim kaldırmadı bide sürekli deprem haberleri görüyodum iyi gelmiyo izlemek diye bıraktım açmıyorum bileVallahi sen ayni bensinbende üst kati temizledigimde alt kata dokunmuyorum ben tv yok telfondan izliyorum aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?