Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı ne zaman başladı?
Günde 1 yemek kaşığı geliyor mu?

Ben geçen yıl ombre balyaj yaptirdim oy nnenem saçım süpürge olmuştu resmen uzatip uzatip kestim şimdi tek renk takiliyomm
Yaa öyle oluyo aşko ben kuaförde yaptırmıyorum evde kendim yapıyorum ama tabi başarılı olamıyorum saçımıda kendim kestim anneme yalvardım kes diye kesmedi ben kendim kestim

Oohh afiyet olsun kuzum iyi yapmışsın nemden ölcem evin içinde az sonra çok sıccaaağğhhh

Aynen aşko ay ama mecburuz okullar açılmadan camlarımı silmem lazım mutfak dolaplarını silmeliyim gardropları düzenlemeliyim bide genel süpür sil yapabilirsem inşallah çok üşeniyorum yaa
Aşko gece gece çok iyi moral verdin yaa saaolcamlari silmiştim 1hafta önce,gardroplari ,mutfak dolaplarini silip düzenlemeliyim ama sıcakta hiç iş yapamiyorum
İnsulin direnci yüksekliğinden mi nedir çok çabuk terliyorum ve yoruluyorum
Klima mutfagi hiç serinletmiyor,camlardan da bol bol güneş alıyoruz ohh yan yana bildiyin kadar

Yaa öyle oluyo aşko ben kuaförde yaptırmıyorum evde kendim yapıyorum ama tabi başarılı olamıyorum saçımıda kendim kestim anneme yalvardım kes diye kesmedi ben kendim kestim
Eskiden bende evde yapardim bi keresinde eşim yapti 1saata sürdü boyayi annem,ablam hepsi kendi maharetlerini gösterdi
Son bir yıldır küafore gidiyorum

Ayy bu işler biter miiğğğ Aynen bizimde öyle çok güneş alıyo camlar açık ama gram esmez mi be bende çok çabuk yoruluyorum önceden bu saydıklarımı bi günde yapabilirdim ama şimdi aylar bile sürebilir bulaşığı bile yarım yarım yıkıyorum bazen

Güzel bir hediye olur inşallah

Eskiden bende evde yapardim bi keresinde eşim yapti 1saata sürdü boyayi annem,ablam hepsi kendi maharetlerini gösterdi
Son bir yıldır küafore gidiyorum
Çok çabuk akıyo altta acıcı varken boyanın rengi bi kere boyattım bir haftada saçım bakır teli gibi oldu parlıyodu bi kere de kestirdim erkek saçı gibi kısacık kesti töbe ettim gitmiyorum

Hangi şehirdesin kuzum?telefona da çok bakmak olmuyor ki ya bulanti veriyor bana birde sağ kolum tutuluyor
Balıkesir deyim kuzu. Telefon da olmasa hiç vakit geçmiyor ama
Oohh afiyet olsun kuzum iyi yapmışsın nemden ölcem evin içinde az sonra çok sıccaaağğhhh
Teşekkür ederim aşkom Aynı durumdayım şuan o kadar uykum var ki uyuyamıyorum bunaltıcı bi hava var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…