Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Balıkesir deyim kuzu. Telefon da olmasa hiç vakit geçmiyor ama

Teşekkür ederim aşkom Aynı durumdayım şuan o kadar uykum var ki uyuyamıyorum bunaltıcı bi hava var
Uyunmuyo kuzum valla yaa dün gece şortla uyudum çok sıcaktı ama sabaha karşıda donmuş bacaklarım ayaklarım bir ortası yok bu işin

Kızlar ben her aksam fitil koyarken istemeden bakmış oluyorum zaten icerisi yumuşak sünger gibi
Aşko bende meraklı bir insanım daha öncede fitil falan koyarken bakmıştım. Şimdi içerisi yumuşak ama orda rahim ağzı var o sert mesela. Bide ben stajda doğumhanede de bi kaç gün durdum ebe bize elle muayneyi öğretti işte doğumu başlayanların açılması ne kadarmış falan onlara bakıyorduk. Ama hiç yeni gebe muayne etmedim bilmiyorum nasıl olur

Ya rahim ağzına kadar gidiyormu elim bilmiyorum ki hic anlamam aslında ama fitilden midir hamilelikten midir çok yumuşak iç kısım

Ya rahim ağzına kadar gidiyormu elim bilmiyorum ki hic anlamam aslında ama fitilden midir hamilelikten midir çok yumuşak iç kısım
Vajina içi yumuşak oluyor. Ama rahim ağzı böyle nasıl tarif edeceğimi bilemedim serçe parmağın yarısından da küçük bir çıkıntı gibi.

Vajina içi yumuşak oluyor. Ama rahim ağzı böyle nasıl tarif edeceğimi bilemedim serçe parmağın yarısından da küçük bir çıkıntı gibi.

Ha evet bi yerde okumuştum onuda şimdi hatırladım, gebelik yoksa burun ucu gibi gebelik varsa dudak gibi yumuşak oluyormuş

Ha evet bi yerde okumuştum onuda şimdi hatırladım, gebelik yoksa burun ucu gibi gebelik varsa dudak gibi yumuşak oluyormuş
Şimdi netten baktım o yumuşama 6 ve 7. Haftadan sonra oluyormuş Aşko yaa bize şöyle gönülden bi dua etsene ya hayırlı bir evlat diye. 3 yıldır olmuyor umudumu kaybetmicem diyorum ama bazen çok yoruluyorum.

Şimdi netten baktım o yumuşama 6 ve 7. Haftadan sonra oluyormuş Aşko yaa bize şöyle gönülden bi dua etsene ya hayırlı bir evlat diye. 3 yıldır olmuyor umudumu kaybetmicem diyorum ama bazen çok yoruluyorum.
Ohoooo biz o haftalara kadar zaten öğreniriz kurtlu karılarız biz kim bekler o kadar haftayı kaybetme kuzum zamanı vardır Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana inşallah bebeğim hepinize de güzellerim ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…