- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.381
Hayırlı olsun canım inşallah başarılı bir iş olurSağool kuzum iş kurmaya çalışıyoruz bakalım annemle bi adım attık Allah sonunu hayır etsin diyoruz sigorta işi büro açtık
Uyunmuyo kuzum valla yaaBalıkesir deyim kuzu. Telefon da olmasa hiç vakit geçmiyor ama
Teşekkür ederim aşkomAynı durumdayım şuan o kadar uykum var ki uyuyamıyorum bunaltıcı bi hava var
Aşko bende meraklı bir insanım daha öncede fitil falan koyarken bakmıştım. Şimdi içerisi yumuşak ama orda rahim ağzı var o sert mesela. Bide ben stajda doğumhanede de bi kaç gün durdum ebe bize elle muayneyi öğretti işte doğumu başlayanların açılması ne kadarmış falan onlara bakıyorduk. Ama hiç yeni gebe muayne etmedim bilmiyorum nasıl olurKızlar ben her aksam fitil koyarken istemeden bakmış oluyorum zaten icerisi yumuşak sünger gibi
İyiyim aşko çok şükürAnladım kuzum nasılsın peki iyi misin?
Kocam örtüyor ben açıyorumUyunmuyo kuzum valla yaadün gece şortla uyudum çok sıcaktı ama sabaha karşıda donmuş bacaklarım ayaklarım bir ortası yok bu işin
Ya rahim ağzına kadar gidiyormu elim bilmiyorum ki hic anlamam aslında ama fitilden midir hamilelikten midir çok yumuşak iç kısımAşko bende meraklı bir insanım daha öncede fitil falan koyarken bakmıştım. Şimdi içerisi yumuşak ama orda rahim ağzı var o sert mesela. Bide ben stajda doğumhanede de bi kaç gün durdum ebe bize elle muayneyi öğretti işte doğumu başlayanların açılması ne kadarmış falan onlara bakıyorduk. Ama hiç yeni gebe muayne etmedim bilmiyorum nasıl olur
Vajina içi yumuşak oluyor. Ama rahim ağzı böyle nasıl tarif edeceğimi bilemedim serçe parmağın yarısından da küçük bir çıkıntı gibi.Ya rahim ağzına kadar gidiyormu elim bilmiyorum ki hic anlamam aslında ama fitilden midir hamilelikten midir çok yumuşak iç kısım
Vajina içi yumuşak oluyor. Ama rahim ağzı böyle nasıl tarif edeceğimi bilemedim serçe parmağın yarısından da küçük bir çıkıntı gibi.
Ha evet bi yerde okumuştum onuda şimdi hatırladım, gebelik yoksa burun ucu gibi gebelik varsa dudak gibi yumuşak oluyormuşVajina içi yumuşak oluyor. Ama rahim ağzı böyle nasıl tarif edeceğimi bilemedim serçe parmağın yarısından da küçük bir çıkıntı gibi.
Çalışma çok yapamadık aşko evde değildim. Bata 3 gün var pazartesi test yapmıştım negatifti bugün de yaptım yine negatifİyiyim aşko çok şükürsen nasılsın bakalım bitti mi çalışmalar
Heh aynı durumdayız aşkoKocam örtüyor ben açıyorumadam da bıktı
Şimdi netten baktım o yumuşama 6 ve 7. Haftadan sonra oluyormuşHa evet bi yerde okumuştum onuda şimdi hatırladım, gebelik yoksa burun ucu gibi gebelik varsa dudak gibi yumuşak oluyormuş
Yumuşak olması gereken kısım rahim ağzı mı aşko yoksa vajina içi miVajina içi yumuşak oluyor. Ama rahim ağzı böyle nasıl tarif edeceğimi bilemedim serçe parmağın yarısından da küçük bir çıkıntı gibi.
Rahim ağzı aşko vajina içi hep yumuşak zatenYumuşak olması gereken kısım rahim ağzı mı aşko yoksa vajina içi mi
Yumuşak olması gereken kısım rahim ağzı mı aşko yoksa vajina içi mi
Ohoooo biz o haftalara kadar zaten öğreniriz kurtlu karılarız biz kim bekler o kadar haftayıŞimdi netten baktım o yumuşama 6 ve 7. Haftadan sonra oluyormuşAşko yaa bize şöyle gönülden bi dua etsene ya hayırlı bir evlat diye. 3 yıldır olmuyor umudumu kaybetmicem diyorum ama bazen çok yoruluyorum.
Ben zaten anlayana kadar nere sert nere yumuşak ohoooRahim ağzı aşko vajina içi hep yumuşak zaten
İnşallah canımOzaman yapabilirsin canım bence çıkar
Hoşgeldin canım tabiki ❣Merhaba kızlarAranıza katılabılme ve soru sorabılme ihtimalım var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?