Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?

Bata kaç var canım genelde göğüs ucu ağrı sızısı belirti diyorlar ama inşallah öyledir
Tam 1 hafta var canım hatta saat itibariyle 6 gün kaldı anlamadım ki bugün oldu ilk defa sütyen takarken sızladı ucunda hassasiyet var gibi Çok umutlanmak istemiyorum hatta vücudumu bu ay hiç dinlemedim ama bu çok belirgindi

Sadece ucumu canım çünkü benimde bata 5-6 gün kala başlar göğüs ağrılarım ama sen dokunulduğunda açıyor diyorsan belki bişeyler vardır Allahım inşallah vardır ama umutlanma, böyle devam et sakin sakin batı bekle

Evet canım sadece ucu ve dokunulduğunda acıyor onun dışında birşey yok benim adet dönemlerimde bu zamana kadar hiç göğüs ağrım olmadı o yüzden farklı geldi bana inşallah vardır canım yaa ama bu ay çok salmışım ya bugün fark ettim 7 gün kaldığını mesela bu ağrı bile beni umutlandırmadı

Kolay gelsin canim sana iyi işler,benim maraton 15i başlayacak
Hiç kuzum adetin butmesini bekliyorum,spora başliycam biraz göbüşüm çıktı
Teşekkürler tatlim hadi bakkalim eylul ayi bomba gibi gecsin
Bende aksamlari yuruyuse basladim 30 dk felan yürüyoruz eşimle. Butun gun ofiste oturuyorum hareket etmem lazım

E regl ağrısı da eklenmesi iyiye işaret normalde regl öncesi bunları yaşar mısın? Ben hiç yaşamam, o yüzden sancıdan anlamıştım hamile olduğumu
Güzel bir hediye olur inşallah
Olamadı kuzum

Bekle kuzu kaset testte çıkmaz henüz. Boşuna üzülürsün doğru sonuç vermez

E regl ağrısı da eklenmesi iyiye işaret normalde regl öncesi bunları yaşar mısın? Ben hiç yaşamam, o yüzden sancıdan anlamıştım hamile olduğumu

Olamadı kuzum
Kuzu yaa ben artık ne yaşadığımı şaşırdım. Evlenmeden önce hiç regl ağrısı çekmedim desem yeridir. Evlendim ne zaman bebek istemeye başladım her ay farklı şeyler yaşadım.

Bebeğim benim eşim 2 yıldır yiyor yaa hatta bi tek hamile kaldığım ay bitmişti biz de salmıştık. olacağı varsa vesile sayıyoruz işte

Kuzu yaa ben artık ne yaşadığımı şaşırdım. Evlenmeden önce hiç regl ağrısı çekmedim desem yeridir. Evlendim ne zaman bebek istemeye başladım her ay farklı şeyler yaşadım.
Kendimizi çok dinliyoruz yaa sorun da bu zaten ben önceden ne yumurtlama ağrısı bilirdim, ne meme hassasiyeti. Kendini dinleyince farkediyosun işte

Veziir R Random3 M Mavimiresl ve diğer kızlar neler yaptınız nasılsınız ne durumdasınız. Ben ev taşıdım bayadır yoktum buralarda
Huzurla, mutlulukla oturun tatlım benim bata 2 gün var bekliyorum. Aslında garip bi şekilde gebelik belirtileri var ama test yaptım dün negatif, zaten umut da yok değerlendiremedik bu ay. Kayıptan sonra daha çok sabırsız oldum hemen olsun istiyorum ama sağlıkla versin Allah öncelikle duamız o sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…