- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.441
Derini bilmiyorumEn derin bile mi?
Tabiki canım sende gelKızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız
Teşekkür ederim topiğinizi okuyup yazmaya çekiniyodum yakın arkadaş grubu olduğunuzu düşünüpTabiki canım sende gel
Tövbeler olsun biz buralarda hala klimasız uyuyamıyoruz
Yeni evin huzur ve bebiş getirsin kuzum sana❣❣❣ regli beklemece kuzum 2 gün kaldı tabiki test yaptım negatifKuzu ben ev taşıdım ya bu arada regl de geldi tabi şimdi sakinleştim biraz artık buralardayım siz neler yaptınız nasılsınız
Bu arada bat 13 Eylül umudum pek yok ama beni de ekler misin listeyeTabiki canım sende gel
Günaydın kuzumGünaydın Kızlar
Hoşgeldin Eylül hayaller sana kaldı
Fitil koyarken derinde hissedilir ya:)Derini bilmiyorum
Kendimizi o kadar dinliyoruz ki benim artık 1 hafta önceden regli ağrısı başlıyo çok dinlemektenİnşaallah kuzumDaha once adetten 1-2 gun once baslardı bu kasık bel agrısı. Sık ıdrara cıkmada var. Bılmıyorumkı
Derune en deruneFitil koyarken derinde hissedilir ya:)
Hissedebildigim yerler yumuşak ama hamilelikten mi fitilden mi öyle onu bilmiyorumFitil koyarken derinde hissedilir ya:)
Sende tuttu o zaman:)Hissedebildigim yerler yumuşak ama hamilelikten mi fitilden mi öyle onu bilmiyorum
Kız onun başka bi anlamı var:)Derune en derunebi tane dizi vardı eski dizilerden ordaki adam söylüyodu cok hoşuma gitmişti aklıma o geldi
Ahh canim benim cok teşekkür ederim
Deneyenler yazsın:)Kıız yapmayız diyemiyorum yaparız yani
6 eylül canımcım :) eşim askeri personel oldugu ıcın tayın amaclı nıkahımızı once yapmıstık. 4 eylul evlılık yıldonumum esıme en guzel hedıyeyı vermek ıstıyorum rabbım nasip ederseKendimizi o kadar dinliyoruz ki benim artık 1 hafta önceden regli ağrısı başlıyo çok dinlemekteninşallah bebiştir kuzum ya ama yoksa daha cok yeni evlisin sanırım stres yapma zamana bırak ❣ bat in ne zamandı listeye yazayım canım
Yaz beni de canisi . Benim de 6 EylülAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 M mucizeOldu @Random3iyilikperisi92
G Gzmyts53 @sultansultan90 @omur ozguven @bilemegec 23 Ağustos
@ad000 26 Ağustos ucge 26 Ağustos @dceke 27 Ağustos @mavilihayat00 27 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos @melek076 28 Ağustos iyilikperisi92 30 Ağustos
@miresl 31 Ağustos @Cgh 31 Ağustos @sevdaluk1911 1 Eylül @mehrunnisa 3 Eylül
Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül @raainbow 5 Eylül M mucizeOldu 5 Eylül
@Marulkafakz 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül @Demgey3 7 Eylül M Minicikfzt 13 Eylül @Fang 14 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @caca3344 27 Eylül
Hoşgeldin kuzum yazıyorum❣Yaz beni de canisi . Benim de 6 Eylüluzak duracaksın dedikçe hep buralardayım . Hele yaz sabrın sonu selamettir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?