Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tövbeler olsun biz buralarda hala klimasız uyuyamıyoruz
bencede tövbeler olsun aşko ama napiyim bacaklarım ayaklarım çok üşüyo benim hep üşüyorlar benlik bi durum değil bence önceden yaz kış çorap patik ikilisiyle bile uyurdum ama artık uyuyamıyorum donsalar bile huzursuz bacak sendromum bi başladı mı daha geçmiyo uzun süre o yüzden donsam da çorapsız yatıyorum artık

İnşaallah kuzum Daha once adetten 1-2 gun once baslardı bu kasık bel agrısı. Sık ıdrara cıkmada var. Bılmıyorumkı
Kendimizi o kadar dinliyoruz ki benim artık 1 hafta önceden regli ağrısı başlıyo çok dinlemekten inşallah bebiştir kuzum ya ama yoksa daha cok yeni evlisin sanırım stres yapma zamana bırak ❣ bat in ne zamandı listeye yazayım canım

ucge canıım hamile kalmışsın çok sevinsin gözün aydın
Ahh canim benim cok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin pazartesi kontrolüm var dua edin benim icin. Gecen pazartesi hcg 293.33 cikmisti. Yükselmesine bakicak doktorum insallah güzel yükseliş olur

6 eylül canımcım :) eşim askeri personel oldugu ıcın tayın amaclı nıkahımızı once yapmıstık. 4 eylul evlılık yıldonumum esıme en guzel hedıyeyı vermek ıstıyorum rabbım nasip ederse

Yaz beni de canisi . Benim de 6 Eylül uzak duracaksın dedikçe hep buralardayım . Hele yaz sabrın sonu selamettir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…