Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi artık ya alalım şu güzel haberi

Teşekkür ederim topiğinizi okuyup yazmaya çekiniyodum yakın arkadaş grubu olduğunuzu düşünüp
Ayy bende böyle çekinip yazamıyordum ilk üye olduğumda Kızlar grubu okuyup da yazmaya çekilenler varsa ayıp edersiniz burda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bir birimizin sorununu hep beraber çözmeye çalışıyoruz. Bazen yazılan mesajlara dönüş olmuyor öyle zamanlarda etiket yapmanızı tavsiye ederim. Kendim için söylüyorum gün içinde bazen yoğun oluyorum topiği pek takip edemiyorum girip etiket yapanlara cevap verip çıkıyorum. Diğer mesajları okuma fırsatım olmuyor

Athen a içtim bu ne lan kasıklarım agrıdı nasıl mfk bu
Ahahaha şifa olsun canım bana Athena da ekle deseydi alcaktım demediği için almadım benimkilerde dağıtımda bekliyorum bu sefer eş paketinin içine flora minera tırodoxin advictor azoperm eklemiş böyle paket oluşturmuş bunu attı yanına adendoyu ekleyip alabilirsin böyle devam et dedi bende öyle devam ediyorum eş paketiyle advictor adendo azoperm zaten kullanıyoruzda flora minera tırodoxin ilk kez kullanacağız

Ay benımmkiler eve gelmiş yazarım size yemek den sonra içtim kız athena günde bi tane dimi yumurtlama kadar içiçekmıskm ay vallla. Bu ay sa başka heyecanlıyım He bat 27 senın kac

3 yıl olmadı ya hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım galiba hep kendimi boşa ümitlenme diye frenliyorum. Benim içim kazınıyor ve yiyorum. Yiyememe gibi bi durum yok

Ay benımmkiler eve gelmiş yazarım size yemek den sonra içtim kız athena günde bi tane dimi yumurtlama kadar içiçekmıskm ay vallla. Bu ay sa başka heyecanlıyım He bat 27 senın kac
Benimde bat 27 athenayı bilmiyorum canım birdir heralde bi bitse adetim bugün yarın bitecek inşallah bekliyorum evet insan ek takviye kullanırken daha bi umutlu heyecanlı oluyor inşallah bu ay nasibimizde vardır

Benimde bat 27 athenayı bilmiyorum canım birdir heralde bi bitse adetim bugün yarın bitecek inşallah bekliyorum evet insan ek takviye kullanırken daha bi umutlu heyecanlı oluyor inşallah bu ay nasibimizde vardır
Bak gecen yazdım size amh fırlamış benım 2.11 icmeyi
İhmal etme yA ni
Oha aynıyız tamam yazdım senı kız hep aynıyız senle ucge bu kız da hep bizdeydi hamıle şimdi anasını satim bi ben kalamadım neyse bomba gibi başlıyoruz eylule

Tabiki ahahaha o taze hamişimiz yürüdük yürüdük yüzü ağustosta güldü bizimkide eylülde güler inşallah canısı aynen bat beraber beklicez

Testin varsa yarın sabah yapsana asko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…