- 16 Mart 2022
- 435
- En iyi cevaplar
- 1
- 468
- 53
- 41
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.461
Allahın izniyle olacak canımE regl ağrısı da eklenmesi iyiye işaretnormalde regl öncesi bunları yaşar mısın? Ben hiç yaşamam, o yüzden sancıdan anlamıştım hamile olduğumu
Olamadı kuzum
İnşallah kuzum ❣❣6 eylül canımcım :) eşim askeri personel oldugu ıcın tayın amaclı nıkahımızı once yapmıstık. 4 eylul evlılık yıldonumum esıme en guzel hedıyeyı vermek ıstıyorum rabbım nasip ederse
Hoş buldum canımHoşgeldin kuzum yazıyorum❣
Amiiinn inşallah kuzum benim. Belki geç döllenme falan olabilir mi acaba. İnşallah bebiş vardır yaHuzurla, mutlulukla oturun tatlımbenim bata 2 gün var bekliyorum. Aslında garip bi şekilde gebelik belirtileri var ama test yaptım dün negatif, zaten umut da yok değerlendiremedik bu ay. Kayıptan sonra daha çok sabırsız oldum hemen olsun istiyorum ama sağlıkla versin Allah öncelikle duamız o sen ne durumdasın?
Kuzu letu kaçıncı oldu senin niye hala kullanıyorsun ki bende aynı devam kuzum bu ay salıyorum Ekim de tüp bebekEvet kuzum yoksun uzun zamandir ben ayni adetliyim baska bisey yokLetuya basladim tekrar sen neler yapiyosun ne durumdasn
Amiin kuzum inşallah ya regl gelene kadar umut varYeni evin huzur ve bebiş getirsin kuzum sana❣❣❣ regli beklemece kuzum 2 gün kaldı tabiki test yaptım negatif
İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun canım sağlıklı bir bebiş nasip etsinAhh canim benim cok teşekkür ederimAllah'ım isteyen herkese nasıp etsin pazartesi kontrolüm var dua edin benim icin. Gecen pazartesi hcg 293.33 cikmisti. Yükselmesine bakicak doktorum insallah güzel yükseliş olur
Öyle kuzum bakalım inşallahAmiiinn inşallah kuzum benim. Belki geç döllenme falan olabilir mi acaba. İnşallah bebiş vardır yakuzu bende geçen ay mfk nın 3. Ayındaydım yine olmadı bu ayda salacam valla Ekim de tüp bebeğe geçecez artık.
Kuzu letu kaçıncı oldu senin niye hala kullanıyorsun ki bende aynı devam kuzum bu ay salıyorum Ekim de tüp bebek
Amiin kuzum inşallah ya regl gelene kadar umut var
İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun canım sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Evet o da sıkıntılı bişey kuzu. Ben kışın buzdolabı, yazın mangal gibiyim vallabencede tövbeler olsun aşko ama napiyim bacaklarım ayaklarım çok üşüyo benim hep üşüyorlar benlik bi durum değil bence önceden yaz kış çorap patik ikilisiyle bile uyurdum ama artık uyuyamıyorum donsalar bile huzursuz bacak sendromum bi başladı mı daha geçmiyo uzun süre o yüzden donsam da çorapsız yatıyorum artık
Sal valla bebeğim, benim de ilk kez saldığım ay oldu. Bu bebeler şaşırtmacalı seviyorAmiiinn inşallah kuzum benim. Belki geç döllenme falan olabilir mi acaba. İnşallah bebiş vardır yakuzu bende geçen ay mfk nın 3. Ayındaydım yine olmadı bu ayda salacam valla Ekim de tüp bebeğe geçecez artık.
Kuzu letu kaçıncı oldu senin niye hala kullanıyorsun ki bende aynı devam kuzum bu ay salıyorum Ekim de tüp bebek
Amiin kuzum inşallah ya regl gelene kadar umut var
İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun canım sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Amin kuzum isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin rabbimValla evde kaset test var yarın sabah yapsammı dıyorum korkuyorum negatıfı gorursem dıye. Esım goreve gıttı bugun ayın 6 sına kadar yok bekle geldıgımde beraber yaparız dıyor ama dayanabılırmıyım bılmıyorum
Çok istediğimiz için oluyor bunlar işteKendimizi çok dinliyoruz yaa sorun da bu zatenben önceden ne yumurtlama ağrısı bilirdim, ne meme hassasiyeti. Kendini dinleyince farkediyosun işte
Hoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah
Yaa kuzum inşallah bebiştirEvet o da sıkıntılı bişey kuzu. Ben kışın buzdolabı, yazın mangal gibiyim vallabişey dicem yaa reglim yaklaştı ama benim ayaklar hala alev atıyo hamilelikteki gibi, meme ucunda da hassasiyet oldu (regl öncesi hiç olmaz bende) bi şüphelenmiyor değilim ama bu sefer kesinlikle regli beklicem (dün yapmıştım zaten negatifti)
Sal valla bebeğim, benim de ilk kez saldığım ay oldu. Bu bebeler şaşırtmacalı seviyor
Kuzum ins bebiştendir yaa kaç gün var bata test mi yapsan acabaKızlar ya çok acayip bir şey fark ettim ben. R Random3 S sultansultan90Mucizemmm16 Childdevelopment bitliKedi Yaklaşık 4 5 gündür belki daha fazla her sabah 7 gibi açlıktan uyanıyorum böyle midem kazınıyor bildiğin. Bu sabah da 5 de kalktım ders çalışmak için. Ders çalışırken kahve içtim. Sonra 7 buçuk gibi geri uyudum. 8.30 da eşim işten geldi benim midem yine o kadar kazındı ki geri uyuyamadım. Kalktım bi kaç kurabiye gofret atıştırdım midemi yatıştırsın diye. 12 de tekrar açlığa uyandım biraz dayanayım eşimle kahvaltı yaparım dedim ama midem o kadar kazanıyor ki bekleyemedim 1 gibi kahvaltı yaptım. Ama şimdi yine açım önüne geçemiyorum bu açlık hissinin. Eskiden akşama kadar bişey yemesem aramazdım yemek falan bide dün kasık ağrısı çok çektim regl olacak gibiydim. Bel ağrısı da vardı
Umutlanmak istemiyorum ama ya ben
Sıkıntı yok canım hepimiz yakın arkadaşızTeşekkür ederim topiğinizi okuyup yazmaya çekiniyodum yakın arkadaş grubu olduğunuzu düşünüp
Kuzum sen neden sürekli üst üste letuya baslıyosun doktorun bir sonraki aşamaya taşımıyormu ? Aşılama fln veya sen mfk alcaktınEvet kuzum yoksun uzun zamandir ben ayni adetliyim baska bisey yokLetuya basladim tekrar sen neler yapiyosun ne durumdasn
Canım bu işiBu arada bat 13 Eylül umudum pek yok ama beni de ekler misin listeye
İnşallah öyledir. Boşa heveslenmek istemiyorum artık. Bat 4 Eylül gözüküyor takvimde ama kuruluk var regl öncesi olur bende bide ishal oldum. Göğüslerim de kaç gündür acıyor onları söylemiyorum zaten sürekli adet öncesi acıyorlarKuzum ins bebiştendir yaa kaç gün var bata test mi yapsan acaba
Duamdasın canımAhh canim benim cok teşekkür ederimAllah'ım isteyen herkese nasıp etsin pazartesi kontrolüm var dua edin benim icin. Gecen pazartesi hcg 293.33 cikmisti. Yükselmesine bakicak doktorum insallah güzel yükseliş olur
Kuzum niye umutlanmıycaksın ki Rabbim ol derse olur kendini yıpratma inşallah bebişin seninledir inşallahKızlar ya çok acayip bir şey fark ettim ben. R Random3 S sultansultan90Mucizemmm16 Childdevelopment bitliKedi Yaklaşık 4 5 gündür belki daha fazla her sabah 7 gibi açlıktan uyanıyorum böyle midem kazınıyor bildiğin. Bu sabah da 5 de kalktım ders çalışmak için. Ders çalışırken kahve içtim. Sonra 7 buçuk gibi geri uyudum. 8.30 da eşim işten geldi benim midem yine o kadar kazındı ki geri uyuyamadım. Kalktım bi kaç kurabiye gofret atıştırdım midemi yatıştırsın diye. 12 de tekrar açlığa uyandım biraz dayanayım eşimle kahvaltı yaparım dedim ama midem o kadar kazanıyor ki bekleyemedim 1 gibi kahvaltı yaptım. Ama şimdi yine açım önüne geçemiyorum bu açlık hissinin. Eskiden akşama kadar bişey yemesem aramazdım yemek falan bide dün kasık ağrısı çok çektim regl olacak gibiydim. Bel ağrısı da vardı
Yani olabilir tabi ki neden olmasın kendini en iyi bilen sensin neticede anormal bir durumsa tabi ki belirtiKızlar ya çok acayip bir şey fark ettim ben. R Random3 S sultansultan90Mucizemmm16 Childdevelopment bitliKedi Yaklaşık 4 5 gündür belki daha fazla her sabah 7 gibi açlıktan uyanıyorum böyle midem kazınıyor bildiğin. Bu sabah da 5 de kalktım ders çalışmak için. Ders çalışırken kahve içtim. Sonra 7 buçuk gibi geri uyudum. 8.30 da eşim işten geldi benim midem yine o kadar kazındı ki geri uyuyamadım. Kalktım bi kaç kurabiye gofret atıştırdım midemi yatıştırsın diye. 12 de tekrar açlığa uyandım biraz dayanayım eşimle kahvaltı yaparım dedim ama midem o kadar kazanıyor ki bekleyemedim 1 gibi kahvaltı yaptım. Ama şimdi yine açım önüne geçemiyorum bu açlık hissinin. Eskiden akşama kadar bişey yemesem aramazdım yemek falan bide dün kasık ağrısı çok çektim regl olacak gibiydim. Bel ağrısı da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?