- 1 Eylül 2022
- 75
- 46
- 18
- 28
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.501
Kuzum simir temiz cıktı doktoru bu AÜ böyle es geçsin dedi mfk aldım advictor athena bide temel es paketiKuZum sen naptın
Yok kız almadım test eczane yakın alabilirim ama günüm geçmeden yapmak istemiyorum 5 6 EYLÜL gibi yaparım test. Senin akıntı olmuşmuyduTestin varsa yarın sabah yapsana asko
Pazartesi kese bile gözükürAhh canim benim cok teşekkür ederimAllah'ım isteyen herkese nasıp etsin pazartesi kontrolüm var dua edin benim icin. Gecen pazartesi hcg 293.33 cikmisti. Yükselmesine bakicak doktorum insallah güzel yükseliş olur
Hemen aşko etiketleyin göremiyorum bat larıBana neden 3 çiçek koydunuzbide benım bat 27 Eylül oldu revize pilissssss askolar
Kız ins son kez yazarız böyleHemen aşko etiketleyin göremiyorum bat ları
Ye aşko ye yarasın3 yıl olmadı ya hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım galiba hep kendimi boşa ümitlenme diye frenliyorum. Benim içim kazınıyor ve yiyorum. Yiyememe gibi bi durum yok
He anladım kuzum olsunHııı görmedim canım kurstaydım yeni geldim
Yaaa çok teşekkür ederimAyy bende böyle çekinip yazamıyordum ilk üye olduğumdaKızlar grubu okuyup da yazmaya çekilenler varsa ayıp edersiniz burda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bir birimizin sorununu hep beraber çözmeye çalışıyoruz. Bazen yazılan mesajlara dönüş olmuyor öyle zamanlarda etiket yapmanızı tavsiye ederim. Kendim için söylüyorum gün içinde bazen yoğun oluyorum topiği pek takip edemiyorum girip etiket yapanlara cevap verip çıkıyorum. Diğer mesajları okuma fırsatım olmuyor
canımsın bacımmm bu ay inşallah senınde güzel haberlerini alacağız :)Kuzum simir temiz cıktı doktoru bu AÜ böyle es geçsin dedi mfk aldım advictor athena bide temel es paketi
Athena sımdı geldı içtim diğerleri de eve gelmıs
Bahar bana takvim hazırladıB busemakilic
ay insss asko inssssssscanımsın bacımmm bu ay inşallah senınde güzel haberlerini alacağız :)
Amin canim insallah cok teşekkür ederimAmiiinn inşallah kuzum benim. Belki geç döllenme falan olabilir mi acaba. İnşallah bebiş vardır yakuzu bende geçen ay mfk nın 3. Ayındaydım yine olmadı bu ayda salacam valla Ekim de tüp bebeğe geçecez artık.
Kuzu letu kaçıncı oldu senin niye hala kullanıyorsun ki bende aynı devam kuzum bu ay salıyorum Ekim de tüp bebek
Amiin kuzum inşallah ya regl gelene kadar umut var
İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun canım sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Ederim tabikide etmem mi oyle korku yasadim ki sorun cikicak diye cok sukur pozitif haberini aldik Allah'ım isteyen herkese en yakin surede nasip etsinDuamdasın canımsende bana dua eder misin
Ne kadar var batina bebeğim. Hersey umut olabilir tabiki ama mideni bozmus olabilirsin de hep hüsrana uğramaktan insan sevinemiyorKızlar ya çok acayip bir şey fark ettim ben. @Random3 S sultansultan90Mucizemmm16 Childdevelopment bitliKedi Yaklaşık 4 5 gündür belki daha fazla her sabah 7 gibi açlıktan uyanıyorum böyle midem kazınıyor bildiğin. Bu sabah da 5 de kalktım ders çalışmak için. Ders çalışırken kahve içtim. Sonra 7 buçuk gibi geri uyudum. 8.30 da eşim işten geldi benim midem yine o kadar kazındı ki geri uyuyamadım. Kalktım bi kaç kurabiye gofret atıştırdım midemi yatıştırsın diye. 12 de tekrar açlığa uyandım biraz dayanayım eşimle kahvaltı yaparım dedim ama midem o kadar kazanıyor ki bekleyemedim 1 gibi kahvaltı yaptım. Ama şimdi yine açım önüne geçemiyorum bu açlık hissinin. Eskiden akşama kadar bişey yemesem aramazdım yemek falan bide dün kasık ağrısı çok çektim regl olacak gibiydim. Bel ağrısı da vardı
Umutlanmak istemiyorum ama ya ben
Evet kizlar benimde en son adet gordugum tarih 29 temmuzdu. Sira sizde hissediyorum gelin arkamdanBak gecen yazdım size amh fırlamış benım 2.11 icmeyi
İhmal etme yA ni
Oha aynıyız tamam yazdım senıkız hep aynıyız senle ucge bu kız da hep bizdeydi hamıle şimdi anasını satim bi ben kalamadım neyse bomba gibi başlıyoruz eylule
Ay hadi insallah benim en son adet tarihim 29 temmuzdu haftasini ona goremi ayarliyorlar yoksa doktorum mu soylicek ?Pazartesi kese bile gözükür
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar canım ama bebek gözüktükten sonra ileri geri oynamalar olabilir ona göre de doktor ayarlıyor son adet tarihini :)Ay hadi insallah benim en son adet tarihim 29 temmuzdu haftasini ona goremi ayarliyorlar yoksa doktorum mu soylicek ?
Gunler gecmiyor gibi pazartesi gelsede bir gitsemSon adet tarihine göre hesaplıyorlar canım ama bebek gözüktükten sonra ileri geri oynamalar olabilir ona göre de doktor ayarlıyor son adet tarihini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?