Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, sizi bayadır takip ediyorum ama yazmaya cesaret edemedim ve araniza katilmak istiyorum :) ben 1 yillik evliyim 1 yıldir dogum kontrol hapı ile korunuyordum geçen ay biraktim ve bugun 34 gun oldu hala adet olmadim benim gibi korunmadan sonra adet gecikmesi yasayan var mi ? :)

Ahh canim benim cok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin pazartesi kontrolüm var dua edin benim icin. Gecen pazartesi hcg 293.33 cikmisti. Yükselmesine bakicak doktorum insallah güzel yükseliş olur
Pazartesi kese bile gözükür

3 yıl olmadı ya hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım galiba hep kendimi boşa ümitlenme diye frenliyorum. Benim içim kazınıyor ve yiyorum. Yiyememe gibi bi durum yok
Ye aşko ye yarasın öyle düşünme kuzum sadece zamanı var biz kendimizi sürekli strese sokuyoruz düşünüp karamsarlık yaparak inşallah bebişin seninledir birlikte kutlarız

Yaaa çok teşekkür ederim gerçekten yardımlaşmanız çok güzel ben ilk Ağustos topigine katıldım orda baktım ki herkes çok güzel destek oluyo birbirine çok hoşuma gitti inşallah benim de size minik de olsa yardımım olur

Amin canim insallah cok teşekkür ederim

Ne kadar var batina bebeğim. Hersey umut olabilir tabiki ama mideni bozmus olabilirsin de hep hüsrana uğramaktan insan sevinemiyor

Evet kizlar benimde en son adet gordugum tarih 29 temmuzdu. Sira sizde hissediyorum gelin arkamdan

Ay hadi insallah benim en son adet tarihim 29 temmuzdu haftasini ona goremi ayarliyorlar yoksa doktorum mu soylicek ?
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar canım ama bebek gözüktükten sonra ileri geri oynamalar olabilir ona göre de doktor ayarlıyor son adet tarihini :)

Ya kızlar size bisey soracağım etiketlemesem hic kimse cevap vermiyor benim döngüm bu aralar 21 22 gün yani 7. Gün gibi yumurtlamam oluyor ovulasyon testi de yaptığım zaman öyleydi 6 günde adetim zaten tamamen bitiyor döllenme için yumurtlamadan 2 3 gün öncesinden başlamak gerekiyor iliskiye, ama ben adetliyim diye olmuyor. Dinen de sakincalari var zaten. İlişkiye gec mi kalıyorum benim ne yapmam gerek yaaaa S sultansultan90 G Gzmyts53 Veziir bitliKedi Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92

Son adet tarihine göre hesaplıyorlar canım ama bebek gözüktükten sonra ileri geri oynamalar olabilir ona göre de doktor ayarlıyor son adet tarihini :)
Gunler gecmiyor gibi pazartesi gelsede bir gitsem doktora gitmeyi hic bu kadar sabirsizlikla beklememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…