- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.561
3 ay once kullandim klomen 1 kezBiraz fazla uzatmıs sanki canım kaç aydır yumurta feliştirici ilaç kullanıyosun klomen de dahil ? Üst üste hormon benim psikolojimi bozmustı bayagı hatırlıyosan vucuda yükleme yapıla yapıla 3 ay boyunca klomen letu femara üçlüsünü tamamlamıstım bende
Doğru zaten öyle de catlama pik olunca olmuyor muydu yCanım adeyliyken yumurtaların gelişse bile onun bi çatlama süresi gelişme süresi var sen pik görsende çatlama süresi oldugu için kaçırmazsın merak etme regliyken ztn ilişki hem enfeksiyon riskinide artırır hemde ztn regl oldugu için döllenme olmaz regl biter bitmez ilk ilişkini gir sen
Tamam öyle deneyeyim bu kez kadın doğumcular hic detay bilgi vermiyor sinir oluyorumAdetin bittiği gün ilişki ve sonraki 3 gün iliski olmalı bence
Benim normalde 25 ti ama artik cok oynuyot 28 oluyor 21 oluyor bende anlamadim niye. Hersey normal cikti canım görüntüleme kan tahlili hormon herşey güzel elhamdülillah ama niye olmuyor 14 aydir bilmiyorum sebebe bağlamamak da gerek aslinda vakti vardirKuzum doktora gittin mi sen gidicektin ya valla ben yazılanlara yetişemiyorum ki kaçırdığım çok şey vardöngün neden şaştı ki böyle canım onu anlayamadım oluyo mu böyle normalde benim olur mesela senede bir muhakkak 21. Yada 19. Günde olurum ama bir kez olur sadece acaba stres mı etkiliyo seni
Ben cok mide problemi yaşayan biri olarak aliskinim ama sende normalde olmuyorsa suphelenilirBat 4 Eylül gözüküyor canım. Ya midemi bozmuş olabilirim evet ama böyle bozulma görmedim ben yiyorum ama hep açım
Teşekkür ederim İnşallah canım çoook aminnnİnsallah canım pes sakın etme benim 3. Ay artık bitirdik ole oldu ondan öncede bu bal karısımdandan da kullanmıstım ilk cıkan yani mfkyla toplam 4 ay geçirdim ins bu ay senin son olur olucak inanbenimde bol bol öğürmeli tiksinmeli kusmalı geçiyor canım
İnşallah hepimiz geçelim artık yaİnşallah hiç beklemeden anne topiğine geçersin kuzu buraya alışmadanhamiş hamiş buraya gelip bize belirtilerini falan yazarsın İnşallah
Çatlama pik olduktan biraz daha sonra oluyo 36 saat sonra mı ne o yüzden sen değerlendir canım reglin biter bitmez olan 3 4 günüDoğru zaten öyle de catlama pik olunca olmuyor muydu y
Aynen öyle kuzum nasip vakti ne zamansa o zaman geliyo bebeler naparsak yapalımBenim normalde 25 ti ama artik cok oynuyot 28 oluyor 21 oluyor bende anlamadim niye. Hersey normal cikti canım görüntüleme kan tahlili hormon herşey güzel elhamdülillah ama niye olmuyor 14 aydir bilmiyorum sebebe bağlamamak da gerek aslinda vakti vardir
Hayır çatlama olunca silikleşir hem ovülasyon testleri benim fikrimce güvenli değil sen erken yumurtladıgını kontrollerde fln gördünmü canım hiç alttan muayenedenDoğru zaten öyle de catlama pik olunca olmuyor muydu y
Her zaman belirti olmaz kuzum dur bakalım adet gelmediği sürece umut hep varOlsaydı çıkardı ya hem hiç bi belirtim bile yok kuzum
Düzelsın de öyle başla kuzum benceBende dusunuyorumda dogum kontrol hapini daha bu ay biraktim ve hala adet olmadim duzelmesini bekliyorum
Niye öyle oldu ki canım bi fikrim yok benimde bazen ağrıyor ama yirmilik dişim çıkmaya çalıştığı için bir senedir hala çıkamadıKızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde R Random3 M Mavimiresl Veziir bitliKedi G Gzmyts53 M mucizeOldu ve diğer kızlar help mee
Off oda zor kuzum yaNiye öyle oldu ki canım bi fikrim yok benimde bazen ağrıyor ama yirmilik dişim çıkmaya çalıştığı için bir senedir hala çıkamadı
Gerçekten dişten dolayı olmasın?? Diş iltihaplanınca yüz şişer çünkü. Bu aşamada içmenin bi zararı olmaz diye düşünüyorum kuzum, ağrıyı çekmekten kendini kasmaktan daha kötü olmaz diye düşünüyorumKızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde R Random3 M Mavimiresl Veziir bitliKedi G Gzmyts53 M mucizeOldu ve diğer kızlar help mee
Büyük ihtimalle dişten dolayı ya çürük falan varsaOff oda zor kuzum yabilmiyorum ki sabah kalktığımda ilk başta sadece gözüm ağrıyodu hassastı sonra yayıldı şimdi dişime kulağıma kadar vuruyo
Var aşko hala çektiremediğim çürük bir dişim varBüyük ihtimalle dişten dolayı ya çürük falan varsagebelik olmadığından eminsen iç canım cekilmez valla o ağrı
Belkide dişten kuzum bilmiyorum ki geceleri de çok sıkıyorum dişlerimi istemsiz belki de o yaptım böyleGerçekten dişten dolayı olmasın?? Diş iltihaplanınca yüz şişer çünkü. Bu aşamada içmenin bi zararı olmaz diye düşünüyorum kuzum, ağrıyı çekmekten kendini kasmaktan daha kötü olmaz diye düşünüyorum
Ayen ve oturarak calistigim icin 1 yilda 5 kg aldim onuda verip adetim de duzelince baslamak istiyorum daha ilk denememin ilk ayi olmasina ragmen cok strese girdim umarim herkes istedigine kavusur :)Düzelsın de öyle başla kuzum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?