Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ay once kullandim klomen 1 kez

Gecen ay ve bu ayda letu verdi kuzu

Doğru zaten öyle de catlama pik olunca olmuyor muydu y

Benim normalde 25 ti ama artik cok oynuyot 28 oluyor 21 oluyor bende anlamadim niye. Hersey normal cikti canım görüntüleme kan tahlili hormon herşey güzel elhamdülillah ama niye olmuyor 14 aydir bilmiyorum sebebe bağlamamak da gerek aslinda vakti vardir

Teşekkür ederim İnşallah canım çoook aminnn Ayyy kıyamam ama oda onun tadı tuzu benim hiç belirtisiz hamile arkadaşım vardı bi belirti olsada kendimi hamile hissetsem diyordu

Aynen öyle kuzum nasip vakti ne zamansa o zaman geliyo bebeler naparsak yapalım

Doğru zaten öyle de catlama pik olunca olmuyor muydu y
Hayır çatlama olunca silikleşir hem ovülasyon testleri benim fikrimce güvenli değil sen erken yumurtladıgını kontrollerde fln gördünmü canım hiç alttan muayeneden

Kızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafında öküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde R Random3 M Mavimiresl Veziir bitliKedi G Gzmyts53 M mucizeOldu ve diğer kızlar help mee

Niye öyle oldu ki canım bi fikrim yok benimde bazen ağrıyor ama yirmilik dişim çıkmaya çalıştığı için bir senedir hala çıkamadı

Niye öyle oldu ki canım bi fikrim yok benimde bazen ağrıyor ama yirmilik dişim çıkmaya çalıştığı için bir senedir hala çıkamadı
Off oda zor kuzum ya bilmiyorum ki sabah kalktığımda ilk başta sadece gözüm ağrıyodu hassastı sonra yayıldı şimdi dişime kulağıma kadar vuruyo

Gerçekten dişten dolayı olmasın?? Diş iltihaplanınca yüz şişer çünkü. Bu aşamada içmenin bi zararı olmaz diye düşünüyorum kuzum, ağrıyı çekmekten kendini kasmaktan daha kötü olmaz diye düşünüyorum

Büyük ihtimalle dişten dolayı ya çürük falan varsa gebelik olmadığından eminsen iç canım cekilmez valla o ağrı
Var aşko hala çektiremediğim çürük bir dişim var ya dün yaptım işte test yoktu bebe falan bi duş alayim geçmezse içiyim ya mecbur gözümü kapatıp açamıyorum ağrıyo ☹

Belkide dişten kuzum bilmiyorum ki geceleri de çok sıkıyorum dişlerimi istemsiz belki de o yaptım böyle mecbur içicem midem bi sakinlesin bi duş alayim belki iyi gelir oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…