- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.601
Advictor kokusu etkilemedi beniKoklamadan içiçen advictor de ole kokuyo koklamıcan direk agzına koyup bol su
Ben burda dokuz doğurdum kız bulaşık yıkıycakmış öyle gitcekmiş hastaneyeAnladim canim kardeşinin bebeleri yaman sabrsiz
Allah sag salim dogurmayi nasip etsin
Bi haber varmı? ağrın nasıl oldu geçti mi?
Rica ederim canım ne demek merak ettiğin birşey olursa botoksla ilgili sorabilirsinSağol kuzum Allah razı olsunBakayım kuzum nasıl bişeymiş aşırı sıkıyorum dişlerimi sıkmamak için ağzımı açık tuttuğum zaman bile sıkıyo gibi canım yanıyo parolle aramız çok kötü ya mide de çözülüyo ya kuzum midem rahatsız kanama yaptı daha önce yine yaparsa diye korkuyorum o yüzden içemiyorum onu ondan majezik sordum oda kanama yapıyo midemde ama bir gün de iki tane ya da daha fazla içersem yapıyo parol anında vuruyo
Ben kendi bebeme küstüm sende küs belki alınır gücenirde gelir başka türlü gelesi yokYok be yapmam aiko bugün bi daha test yaptım zaten ciflenmiş gibi hshdhjsjsj daha test falan yapmam çokta sinirliyim zaten gelir yarın öbürgün regli
Ayy inşallah kuzum aaayy bacııımm işi büyüteym eleman olarak gel bebeleri düşüne düşüne kafayı yeriz birlikte nedir yaniHayırlı olsun canım inşallah başarılı bir iş olurEleman lazımsa geleyim sigortacılık okudum
Günaydın Kızlar
Hoşgeldin Eylül hayaller sana kaldı
Deneyenler yazsın:)
Kız acaba dişlerini gece çokmu sıkıyorsun benim bir ara sıkma huyum vardı yüzüm uyuşurdu çenemin ağrısından duramazdım beynime kadar vururduKızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde R Random3 M Mavimiresl Veziir @bitliKedi @Gzmyts53 M mucizeOldu ve diğer kızlar help mee
Duş aldım az hafifledi gibi kuzum ama gözüm hala devam ediyo bakıcam netten simdi ne iyi gelir diye kuzum annemle konuştum şimdi onunda aynıymış gözümün içine kadar ağrıyo diyoRica ederim canım ne demek merak ettiğin birşey olursa botoksla ilgili sorabilirsinçünkü bilirim o sıkma ağrısını yaa kuzum valla üzüldüm ya internetten baksan o ağrıya iyi gelen bitkisel çözüm var mı diye şimdi ilaç alıpta bu seferde miden kötü olmasın
Aha bende küstüm valla gelmezse de kendi bilir hıııhhBen kendi bebeme küstüm sende küs belki alınır gücenirde gelir başka türlü gelesi yok
Ayy inşallah kuzum aaayy bacııımm işi büyüteym eleman olarak gel bebeleri düşüne düşüne kafayı yeriz birlikte nedir yani
inşallah eylül yüzünü güldürür kuzum
Kız acaba dişlerini gece çokmu sıkıyorsun benim bir ara sıkma huyum vardı yüzüm uyuşurdu çenemin ağrısından duramazdım beynime kadar vururdu
Oda olabilir kuzum bazen sıkmaktan uyuyamıyorum ya aşko naparsam yapıyım geçmiyo sıkmak böyle kafamı yastığa bastırıp ağzımı açık tutuyorum ama diş köklerim yine sıkılmış gibi ağrıyo adet dönemlerimde gekmeden önce daha da artıyo bu diş sıkmaBen kendi bebeme küstüm sende küs belki alınır gücenirde gelir başka türlü gelesi yok
Ayy inşallah kuzum aaayy bacııımm işi büyüteym eleman olarak gel bebeleri düşüne düşüne kafayı yeriz birlikte nedir yani
inşallah eylül yüzünü güldürür kuzum
Kız acaba dişlerini gece çokmu sıkıyorsun benim bir ara sıkma huyum vardı yüzüm uyuşurdu çenemin ağrısından duramazdım beynime kadar vururdu
Bi triplenmediğimiz doğmayan çocugumuz kaldıydı tamamladıkAha bende küstüm valla gelmezse de kendi bilir hıııhh
ElhamdülillahBi triplenmediğimiz doğmayan çocugumuz kaldıydı tamamladık
Bir gitsen mi diş hekimide bana şeffaf plaklar verdi öyle bırakmıştım ben sıkmayı bide göze falan vuran ağrı sinüzit migren falanda olabilir benim migrenim var yüzümün sağ kısmı bildiğin ağrıdan uyuşur komple sızlar gözüm çıkcak gibi olurOda olabilir kuzum bazen sıkmaktan uyuyamıyorum ya aşko naparsam yapıyım geçmiyo sıkmak böyle kafamı yastığa bastırıp ağzımı açık tutuyorum ama diş köklerim yine sıkılmış gibi ağrıyo adet dönemlerimde gekmeden önce daha da artıyo bu diş sıkma
Dur be dur ne meslek bırakmasıM mucizeOlduMucizemmm16 Veziir Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 M Mavimiresl R Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn
Kız aklım kalıyor burda kendime sekreter mi tutsam sizin mesajları bana okuyup cevaplasaDur be dur ne meslek bırakmasıaşko zirvede bırakırsın şimdi sırası değil
Yaa sanada çok geçmiş olsun kuzum. Ya migren ya sinüzit kuzu bence yüzümün diğer tarafında da olur bazen geçse bari ya sabaha iyi olurum belkiBir gitsen mi diş hekimide bana şeffaf plaklar verdi öyle bırakmıştım ben sıkmayı bide göze falan vuran ağrı sinüzit migren falanda olabilir benim migrenim var yüzümün sağ kısmı bildiğin ağrıdan uyuşur komple sızlar gözüm çıkcak gibi olur
Sağol kuzum migrenle yaşamayı öğrendim artık inşallah iyi olursun migrense dene bakalım bi zifiri karanlıkta ve çıt çıkmayan bir ortamda uyu iyi geliyorsa migren olma ihtimali çok yüksek inşallah sabaha geçer o ağrılar çok kötü bilirimYaa sanada çok geçmiş olsun kuzum. Ya migren ya sinüzit kuzu bence yüzümün diğer tarafında da olur bazen geçse bari ya sabaha iyi olurum belki
Deniycem kuzum eşim gelse kardeşimden de haber çıksa da rahatlasamSağol kuzum migrenle yaşamayı öğrendim artık inşallah iyi olursun migrense dene bakalım bi zifiri karanlıkta ve çıt çıkmayan bir ortamda uyu iyi geliyorsa migren olma ihtimali çok yüksek inşallah sabaha geçer o ağrılar çok kötü bilirim
Ooff çok mantıklıKız aklım kalıyor burda kendime sekreter mi tutsam sizin mesajları bana okuyup cevaplasa
Sözde gitcem dişçiye aylar oldu çürük dişim var çekilmesi lazım kaç gün ağrıdı ağrı geçince korkudan gitmekten vazgeçtimBir gitsen mi diş hekimide bana şeffaf plaklar verdi öyle bırakmıştım ben sıkmayı bide göze falan vuran ağrı sinüzit migren falanda olabilir benim migrenim var yüzümün sağ kısmı bildiğin ağrıdan uyuşur komple sızlar gözüm çıkcak gibi olur
Canim suyum geldi benim doguma aldılar hemenAa aşko çok erken değil mi ya kardeşim içinde çok erken bence ama bazı bebeler içerde durmak istemiyoben 38+3 te sancılandım 4 te hastaneye gittik 5 te anca çıkardılar cocuğu
Ahahaha yok kuzum henüz bildiğim kadarıyla önemli bir bilgimiz yok olursa etiketlerizM mucizeOlduMucizemmm16 Veziir Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 M Mavimiresl R Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?