Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mfk bu ay almadim kuzum. Doktor zaten 2 sefer daha letu kullanacaksin sonrasinda olmazsa aşılama dedi
Biraz fazla uzatmıs sanki canım kaç aydır yumurta feliştirici ilaç kullanıyosun klomen de dahil ? Üst üste hormon benim psikolojimi bozmustı bayagı hatırlıyosan vucuda yükleme yapıla yapıla 3 ay boyunca klomen letu femara üçlüsünü tamamlamıstım bende

Canım sen naptın
Adet oldum bitmesini bekliyorum ikinci siparişimi verdim içeriği bayağı kapsamlı yapmış eş paketinin içine kullandığımız advictor azopermi ve ayriyeten minera flora tırodoxin eklemiş ek olarak adendo eklesen yeterli dedi bende öyle yaptım bakalım kısmet bu aya inşallah Sen nasılsın nasıl gidiyor minnakla günlerin

Siz mfk kullaniyordunuz galiba memnunmusunuz bende almayi dusunuyorum pco var da? :)
Kuzum vallla ben dhaa yeni bugun bi ürününe basladım burda kızlar var tecrubelı hamıle kalanlar da var onların vesılesı ile bende baslakdm eve gitmıs kargom bugün eşim ile baslıcaz biz de :)

Aşko madem çok erken yumurtladığını farkediyorsun 6. Gün tamamen bitiyorsa beşinci günü gece leke leke olarak geliyorsa ilişki yapıp bide 7. Günü ilişki yapabilirsin bak doktor normalde adetin 8. Gün leke bile gelse ilişki olmalı muhakkak diyor genel olarak en erken yumurtlama 8. Günden başladığı İçin benim adetim 7. Bitiyor ama bazı aylar lekeler bi kaç gün daha devam edebiliyor bende adetim diye başlamıyordum bunu çok geç öğrendim

İnsallah canım pes sakın etme benim 3. Ay artık bitirdik ole oldu ondan öncede bu bal karısımdandan da kullanmıstım ilk cıkan yani mfkyla toplam 4 ay geçirdim ins bu ay senin son olur olucak inan benimde bol bol öğürmeli tiksinmeli kusmalı geçiyor canım

Senin bata daha var galiba, benimki 3 Eylül. Olsa çıkardı yani. Sadece düşükten dolayı hormonlar sapıtmış olabilir. Erkenden yapıp da modunu düşürme

Ben de umutlandırmak istemem ama hamileyken ben de öyle sürekli aç hissediyordum. Sürekli eşime midem kazınıyor deyip duruyordum. İnşallah bebiş sömürüyordur

Aaa öyle miii süper, o zaman dünkü testler inşallah yanıltmıştır bizi ben anneme geldim, yarın eve dönünce akşam bi daha yapsam mı dedim yoksa bekleyelim mi? Offf başladı yine delirmeler
Ben iki tane yapıp hakkımı doldurdum aşko sende bi tane daha test patlat sonra gecikmeyi bekleyelim bi daha yaparız

Boşuna umutlu umutlu beklemiyim bee yazık bana, yapayım kurtulayım bu psikolojiden
Sen bensin valla kuzum dün aldım bu sabah ilk idrarla yaparım diye sonra baktım ağrım var yap kurtul dedim ve yaptım yap aşko yap etiketle eğer reglimiz gelmezse birlikte patlatırız bi test daha

Adetin bittiği gün ilişki ve sonraki 3 gün iliski olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…