- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.581
İns canım benım şns hersey gönlümüzce olsunnAyen ve oturarak calistigim icin 1 yilda 5 kg aldim onuda verip adetim de duzelince baslamak istiyorum daha ilk denememin ilk ayi olmasina ragmen cok strese girdim umarim herkes istedigine kavusur :)
Geçmiş olsun aşko,şimdi nasıl oldun? büyük ihtimal dişin iltihaplanmiş o yüzdenKızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde @Random3 M Mavimiresl @Veziir bitliKedi @Gzmyts53 @mucizeyimben ve diğer kızlar help mee
Kuzum valla henüz duş alamadım kardeşimle konuşuyoruz bi saattir doğurdu doğurcakGeçmiş olsun aşko,şimdi nasıl oldun? büyük ihtimal dişin iltihaplanmiş o yüzden
Diş ağrısı çok berbat bişey göz, kulak boğaz altina kadar vuruyor agrisi
Agrikesici yokmu içsen
Ağrımı unuttum resmen doğurcak diyeGeçmiş olsun aşko,şimdi nasıl oldun? büyük ihtimal dişin iltihaplanmiş o yüzden
Diş ağrısı çok berbat bişey göz, kulak boğaz altina kadar vuruyor agrisi
Agrikesici yokmu içsen
Ayy çok heyecanli yaKuzum valla henüz duş alamadım kardeşimle konuşuyoruz bi saattir doğurdu doğurcakkarnı sertleşiyo hafifte sağ tarafında kasığında ağrı varmış ilk kızında da nerdeyse sıfır ağrısı olmadan doğuma almışlardı buda mı öyle acaba diye düşünüyoruz 36. Haftanın içinde karnı sertleşip şekil değiştiriyo ama bilemiyoruz doğum mu değil mi
Sağol kuzum inşallahAyy çok heyecanli yasaglicakla gelsin inşaallah henüz erken değil mi doğum için?
Koklamadan içiçen advictor de ole kokuyo koklamıcan direk agzına koyup bol suS sultansultan90 aşko nasılsin?bebiş nasıl?
Kuzum sen bu Athenayi nasıl içdin yakokusu berbat, ilacı yutana kadar ögüruyorum
Sinüzit olabilir yavrum. Parol içKızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde @Random3 M Mavimiresl @Veziir bitliKedi @Gzmyts53 @mucizeyimben ve diğer kızlar help mee
Bende 36. Haftada dogum yaptim kuzumKuzum valla henüz duş alamadım kardeşimle konuşuyoruz bi saattir doğurdu doğurcakkarnı sertleşiyo hafifte sağ tarafında kasığında ağrı varmış ilk kızında da nerdeyse sıfır ağrısı olmadan doğuma almışlardı buda mı öyle acaba diye düşünüyoruz 36. Haftanın içinde karnı sertleşip şekil değiştiriyo ama bilemiyoruz doğum mu değil mi
Canım temizlendiğin gibi başla işte hatta gün aşırı da yapma üst üste değerlendir her günü maden erken yumurtluyorsun ara vermeYa kızlar size bisey soracağım etiketlemesem hic kimse cevap vermiyorbenim döngüm bu aralar 21 22 gün yani 7. Gün gibi yumurtlamam oluyor ovulasyon testi de yaptığım zaman öyleydi 6 günde adetim zaten tamamen bitiyor döllenme için yumurtlamadan 2 3 gün öncesinden başlamak gerekiyor iliskiye, ama ben adetliyim diye olmuyor. Dinen de sakincalari var zaten. İlişkiye gec mi kalıyorum benim ne yapmam gerek yaaaa S sultansultan90 @Gzmyts53 @Veziir bitliKedi Mucizemmm16 @000umutlu000 iyilikperisi92
Döngünün kaçıncı günü canım?Kızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde @Random3 M Mavimiresl @Veziir bitliKedi @Gzmyts53 @mucizeyimben ve diğer kızlar help mee
Evet aşko oda olabilir ya benim sinüzitim vardı zaten yeniden nüksetti o zaman bayadır olmuyoduSinüzit olabilir yavrum. Parol iç
25. Günüm kuzumDöngünün kaçıncı günü canım?
Canım geçmiş olsun anlattıklarına bakınca bana da dişten kaynaklı diye geldi kuzum ya yirmilik, çürük yada iltihaptır ama çok zor bir ağrı Allah kolaylık versin en acil şekilde de şifa versin inşallahBelkide dişten kuzum bilmiyorum ki geceleri de çok sıkıyorum dişlerimi istemsiz belki de o yaptım böylemecbur içicem midem bi sakinlesin bi duş alayim belki iyi gelir oda
Aa aşko çok erken değil mi ya kardeşim içinde çok erken bence ama bazı bebeler içerde durmak istemiyoBende 36. Haftada dogum yaptim kuzum
Sağol kuzum Allah razı olsunCanım geçmiş olsun anlattıklarına bakınca bana da dişten kaynaklı diye geldi kuzum ya yirmilik, çürük yada iltihaptır ama çok zor bir ağrı Allah kolaylık versin en acil şekilde de şifa versin inşallahGeceleri bende dişlerimi çok sıkıyordum sabahları inanılmaz ağrı ile uyanıyordum masseter botox diye birşey varmış ondan yaptırdım çok iyi oldu çok rahatladım canım tavsiye ederim bence parol iç kuzum evet biraz hafif bir ağrı kesici ama hamilelikte tek parol içilebilir deniyor ne olur ne olmaz belki bebiş vardır
Anladim canim kardeşinin bebeleri yaman sabrsizSağol kuzum inşallahya erken bencede ama o ilk kızında da 9. Ayına girdiği ilk hafta doğum yapmıştı kuzum o yüzden olabilir diyoruz bakalım takip edicek eğer geçmezse vericekler doktora haber bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?