- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.741
Yavrum bisey yemedinmi hic safra cikariyosun demekki. hamilelere özel bi bulanti hapi varmış ondan yazdirsana doktora. Az az sık sık ye mide boş kalmasin. Bide benim bulantimi patates cok aliyordu yuvarlak ince ince dograyip az yaglayip tuzlayip tost makinasında kizartiyodum. 4 ayımı bu sekilde gecirdimKızlar benim bulantilar fenaözür dileyerek söylüyorum az önce sapsarı ve zehir gibi birseyler istifra ettim o neydi öyle ya
Tamam aşko yapalım kafamız dağılırNiqu Mucizemmm16 R raainbow @bitliKedi M MiuLego @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 R Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
Asla bilemem aşko hemen gidip bende alcamTahmin edin hiç bilmiyorsunuz@Safiye19 Mucizemmm16 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızçeler
Clomifen miş adı
Bizim kocalara gerek kalmıyor muymuşTahmin edin hiç bilmiyorsunuz@Safiye19 Mucizemmm16 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızçeler
Clomifen miş adı
Kuzum bat ne zamandı senin bence gecikme olunca yap testini
Yarın kuzum batKuzum bat ne zamandı senin bence gecikme olunca yap testini
Bu ay boş bende aynen..zaten hala toparlayamıyorum kendimiNiqu Mucizemmm16 R raainbow @bitliKedi M MiuLego @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 R Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
Olsun aşko nasip önümüzde ki aya gözleri diyoruz
Noldu ki kuzum hoşgeldinBu ay boş bende aynen..zaten hala toparlayamıyorum kendimi
Kürtaj oldum ben malesefNoldu ki kuzum hoşgeldin
Aynen aşkoOlsun aşko nasip önümüzde ki aya gözleri diyoruz
Yaa Çok üzüldüm kuzumKürtaj oldum ben malesef
Inş o da olurVar mı kardeşinden bir haber güzel haberleri gelsin inşallah
O bende de var ağrırken gitcem diyom ağrı gecince korkuyorum son ana kada gitmiyorum çok yanlış
Kuzumm nasılsın bizi habersiz bırakma
Oo temizlik mi ay azim çok güzel birşey ben bu aralar çok üşeniyorum temizlik yapmaya ellerine kollarına sağlık kolay gelsinnnteşekkür ederim ayrıca
Muhasebeydi ama ben ne ara sigortaya kaydım bilmiyorumhakkımızda hayırlısı bebesizlikten etrafa sardım bi bebem olayydı hayırlısıyla
Eveeet haklı bir isyanayy teşekkür ederimm aşkoomm
Evet bazen konuşmuyorlar bazen hiç susmuyorlarbende eleniyorum bu ay kasık ağrılarım çoğldı geliyor gelmekte olan kız o mucize ilaç neymiş Allah için bizede yaz hepimiz eylülde toptan hamile kalalım yoksa hunileri takcaz az kaldı kız bu corona morona şeyine vurdular bize iğneleri millet gebeliği engelliyo dediyd dalga geçtiydim şimdi ufaktan bi mantklı gelmeye başladı kafayı yiyomsa demek
Canım gecikme olursa tekrar yaparsın ama negatif çıkar ve regl gelirse de sıkma canını diğer ay yepyeni güzelliklerle umutlarla gelir inşallahYarın kuzum bat
Yaaa canımKürtaj oldum ben malesef
İnşallah kuzum zaten bu ay oluruna bırakıcam yapicak işlerimi yaparım kafamı dağıtırım bi daha da gecikme olmadan test yapmıycam artık kese kağıdı geçirip gidicem eczaneyeCanım gecikme olursa tekrar yaparsın ama negatif çıkar ve regl gelirse de sıkma canını diğer ay yepyeni güzelliklerle umutlarla gelir inşallah
Ben yarın alabilirsem domates alıp konserve yapıcam. Adetim bitince de turşuyla falan uğraşırım zaman geçsin maksatNiqu Mucizemmm16 R raainbow @bitliKedi M MiuLego @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 R Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
Aynen canım..şimdi ikinci defa hamile kalmayı korkuyorum..ya yine aynı durum olursa..kafam çok karışıkYaaa canımdünyada nasibi yokmuş canım benim cennette seni bekleyecek Rabbim sağlık versin üzülme desekte üzülüyor insan illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?