Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bulantilar fena özür dileyerek söylüyorum az önce sapsarı ve zehir gibi birseyler istifra ettim o neydi öyle ya
Yavrum bisey yemedinmi hic safra cikariyosun demekki. hamilelere özel bi bulanti hapi varmış ondan yazdirsana doktora. Az az sık sık ye mide boş kalmasin. Bide benim bulantimi patates cok aliyordu yuvarlak ince ince dograyip az yaglayip tuzlayip tost makinasında kizartiyodum. 4 ayımı bu sekilde gecirdim

Inş o da olur

Aşkolar ben çok tuhaf bişey yaşadım böyle olan var mı normal mi ben mi ilk kez yaşadım dün adetim leke lekeye düşmüştü gece sabaha kadar hiç gelmemiş sonra duşa girdim sabah kırk kere wcye gittim hiç bişey yoktu şu an resmen açık kırmızı bayağı geliyor hani bi yerinizi kesersiniz açık renk kan akar ya öyle tuhaf çok korktum ilk kez böyle bişey yaşadım M mucizeOldu Mucizemmm16 @demgey

Canım gecikme olursa tekrar yaparsın ama negatif çıkar ve regl gelirse de sıkma canını diğer ay yepyeni güzelliklerle umutlarla gelir inşallah
İnşallah kuzum zaten bu ay oluruna bırakıcam yapicak işlerimi yaparım kafamı dağıtırım bi daha da gecikme olmadan test yapmıycam artık kese kağıdı geçirip gidicem eczaneye

Ben yarın alabilirsem domates alıp konserve yapıcam. Adetim bitince de turşuyla falan uğraşırım zaman geçsin maksat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…