- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.761
Kuzum büyük ihtimalle içerde kalandır gelen. Bazen bana da oluyo tam bitti diyip yıkamıyorum çıkıyorum birden devam ediyo 7. 8. Günde oluyo normalde 6 gün sürer ama bazen uzuyoAşkolar ben çok tuhaf bişey yaşadım böyle olan var mı normal mi ben mi ilk kez yaşadım dün adetim leke lekeye düşmüştü gece sabaha kadar hiç gelmemiş sonra duşa girdim sabah kırk kere wcye gittim hiç bişey yoktu şu an resmen açık kırmızı bayağı geliyor hani bi yerinizi kesersiniz açık renk kan akar ya öyle tuhaf çok korktum ilk kez böyle bişey yaşadım @mucizeyimbenMucizemmm16 @demgey
Gel sarılalım arkadaşım
Lekelerle sürerdi ama böyle kırmız kan dedim noluyor bi korktum bide acıyor yeni gelin gibi ahahahaKuzum büyük ihtimalle içerde kalandır gelen. Bazen bana da oluyo tam bitti diyip yıkamıyorum çıkıyorum birden devam ediyo 7. 8. Günde oluyo normalde 6 gün sürer ama bazen uzuyo
Dün akşam sadece çorba yemistim tavuk suyu corba ona resmen aşerdimYavrum bisey yemedinmi hic safra cikariyosun demekki. hamilelere özel bi bulanti hapi varmış ondan yazdirsana doktora. Az az sık sık ye mide boş kalmasin. Bide benim bulantimi patates cok aliyordu yuvarlak ince ince dograyip az yaglayip tuzlayip tost makinasında kizartiyodum. 4 ayımı bu sekilde gecirdim
Geldim bebeğim (sarılma emojisi bulamadım hahahha)Gel sarılalım arkadaşım
Kuzum tavuk suyu mideni bulandırmış olabilir mi yaz aylarında tavuk ve tavuk ürünleri çabucak bozulabiliyor hızlı bakteri üreten bir ürün tavuk zaten sen yinede dikkat et belki bebişin suçu yokturDün akşam sadece çorba yemistim tavuk suyu corba ona resmen aşerdimsabah simit-ayran bide nektari yedim gün içinde daha birşey yediğim yok şuan bulantım yok ama yemek yiyesim de yok cok tuhaf bir his açım ama yemek yemek istemiyorum
İçin rahat etmiycekse doktora bi gözük kuzum nolur nolmaz diyeLekelerle sürerdi ama böyle kırmız kan dedim noluyor bi korktum bide acıyor yeni gelin gibi ahahaha
Dün akşam iki kase yedim birdeKuzum tavuk suyu mideni bulandırmış olabilir mi yaz aylarında tavuk ve tavuk ürünleri çabucak bozulabiliyor hızlı bakteri üreten bir ürün tavuk zaten sen yinede dikkat et belki bebişin suçu yoktur
Dokunmuştur canım ağır gelmiştir belki inşallah tekrar olmazDün akşam iki kase yedim birdeama zehirlenme gibi bir durum olsaydi Allah korusun daha kötü olurdu bi kusmakla kalmazdi bence
Enfeksiyonda beyaz akıntı olmaz genelde kuzum bence Ya adet merhaba dicek yada başka bişey merhaba der belli mi olurAşkolar benim bat günüm yarın ya ara ara ağrım oluyo geçiyo sıcak basıyo falan bunlar normalde asıl olan bugün öğleden beri içerden vajinaya doğru bir batma oluyo iğne batması gibi az az da beyaz kremsi akıntı varbide sol kasığım arada ağrıyo batıyo yine mi enfeksiyon acaba eğer öyleyse vallahi deliririm hunileri takarım
Aksi gibi yine yiyesim varDokunmuştur canım ağır gelmiştir belki inşallah tekrar olmaz
Hala benden umudun var aşko pesEnfeksiyonda beyaz akıntı olmaz genelde kuzum bence Ya adet merhaba dicek yada başka bişey merhaba der belli mi olur
Aynen öyle canım sal biraz o zaman daha güzel oluyor valla ben bu ay denedimİnşallah kuzum zaten bu ay oluruna bırakıcam yapicak işlerimi yaparım kafamı dağıtırım bi daha da gecikme olmadan test yapmıycam artık kese kağıdı geçirip gidicem eczaneye
Ben kartıma parayı yükleyene kadaaar atm çok uzak aşkoAynen öyle canım sal biraz o zaman daha güzel oluyor valla ben bu ay denedimevet ya erken yaparak üzüyoruz kendimizi ahahahhaha kız trendyoldan toplu alsana eczane zaten pahalı
Valla kuzum bilemedim ki benim hiç başıma gelmedi genelde benim regl bitmeye yakın rengi koyulaşır ilk günler daha açık kırmızı olur. Bir doktora mı sorsan acaba yaAşkolar ben çok tuhaf bişey yaşadım böyle olan var mı normal mi ben mi ilk kez yaşadım dün adetim leke lekeye düşmüştü gece sabaha kadar hiç gelmemiş sonra duşa girdim sabah kırk kere wcye gittim hiç bişey yoktu şu an resmen açık kırmızı bayağı geliyor hani bi yerinizi kesersiniz açık renk kan akar ya öyle tuhaf çok korktum ilk kez böyle bişey yaşadım @mucizeyimbenMucizemmm16 @demgey
Ay tamam tamam ben çok yanlış bir öneride bulundum tehlikenin farkında olmadanBen kartıma parayı yükleyene kadaaar atm çok uzak aşkozaten elime geçeni teste bayılıyorum toplu alsam yumurtlamanın ertesi günü başlarım yapmaya ay delirmece sonra
Cok haklısın ne gerek varAy tamam tamam ben çok yanlış bir öneride bulundum tehlikenin farkında olmadanaynen ATM çok uzak canım gitme oralara kadar ne gerek var sakince eczaneden bir tane al gecikince yap olur mu
Aaa bilemeyiz biz ne testler gördük gecikmelerden çok sonra testte çıkanlarHala benden umudun var aşko pesyeni test yaptım ya yok işteeeğğ
Valla benimde bata 5 gün var bende biraz zor duruyorumCok haklısın ne gerek varYaa işte ama birinin beni tutması lazım bata kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?