- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.701
Olabilir kuzum bazen saçımı boyadığımda da oluyo böyle o zaman oda alerji yapıyoTakip et kuzu bişeye alarjin var büyük ihtimalle
Tamam ya yapcamyap be ne kaybedersin ki
ya pozitifse?????????
Şey olurum ben çift çizgi görsem hadi be sende der inanmam heraldeYaa beni de dürtüklüyor yapsak mı kız şekerim
Bebeğim ne şenliği yaa oturucaz totomuzun üstüne ama olsun artık fal gibi bişey oldu bu da
Çok haklısın, bu kadar zaman o kadar çok belirti yaşadığımızı düşündük ama tırt çıktı, şimdi hiçbişeye inanasımız gelmiyor
Yapalım şekerim biraz işim var ebi süpürmem lazım sonra gidip alarım yaparızYaa beni de dürtüklüyor yapsak mı kız şekerim
Bebeğim ne şenliği yaa oturucaz totomuzun üstüne ama olsun artık fal gibi bişey oldu bu da
Çok haklısın, bu kadar zaman o kadar çok belirti yaşadığımızı düşündük ama tırt çıktı, şimdi hiçbişeye inanasımız gelmiyor
İçindeki bi etken maddeye alerjin olabilir o zaman. Hadi yap şu testi de inceleyelimOlabilir kuzum bazen saçımı boyadığımda da oluyo böyle o zaman oda alerji yapıyoben onu kokusundan sandıydım
Bende bende şiişşt emin misin çift çizgi olduğuna derim testeŞey olurum ben çift çizgi görsem hadi be sende der inanmam heralde
Olabilir aşko. Yapcam tamamİçindeki bi etken maddeye alerjin olabilir o zaman. Hadi yap şu testi de inceleyelim
Bizi bu duruma getiren hayat utansın beeBende bende şiişşt emin misin çift çizgi olduğuna derim teste
Hadi bakalım inşallah güzel şeyler olurOlabilir aşko. Yapcam tamampüüü diyip testi çöpe atıcağıma eminim ama yapcam
E ben de çift çizgiyi görünce 2 test daha yaptım ya inanmadım yanlıştır diyeŞey olurum ben çift çizgi görsem hadi be sende der inanmam heralde
Amaaan gazı veriyosunuz sonra işim var falanYapalım şekerim biraz işim var ebi süpürmem lazım sonra gidip alarım yaparızfaldan da beter bu kumara döndü iyice bağımlılık yapıyo yoksa bile yapası geliyo insanın çok büyük çıkmaz
Eczaneye gitmem lazım aşko testi yaptıktan sonra sürekli teste bakmaktan incelemekten işleri bırakıyorum kalıyoE ben de çift çizgiyi görünce 2 test daha yaptım ya inanmadım yanlıştır diye
Amaaan gazı veriyosunuz sonra işim var falanbak ben bu arada yapabilirim ona göre
Bencede utansınBizi bu duruma getiren hayat utansın bee
Hadi bakalım inşallah güzel şeyler olur
Yaaaa canım benimm evet çok zor mutlaka anlayabiliyorum Allah kolaylık versin doktoruna söylesene mide bulantısı İçin ilaç veriyorlarAşko olmayınca olmuyor valla kendimi zorladim simitle ayran yedim ama öğüre öğüreoğlum da hic böyle değildim bulantı nedir bilmezdim o yüzden bana çok farklı geliyor
Muhtemelen bende öyle olurdumE ben de çift çizgiyi görünce 2 test daha yaptım ya inanmadım yanlıştır diye
Amaaan gazı veriyosunuz sonra işim var falanbak ben bu arada yapabilirim ona göre
Valla yapın yapın ne kaçırdım ben test görelim hadi
Söylicem canım kontrole gittiğimde şimdi iyiyim çok şükürYaaaa canım benimm evet çok zor mutlaka anlayabiliyorum Allah kolaylık versin doktoruna söylesene mide bulantısı İçin ilaç veriyorlar
Değilse yola devam napıcaz :) her zaman bi sonraki için umut var. Zaten regl gelmeden hep umut varTamam ya yapcamya değilse???
Değilse yola devam napıcaz :) her zaman bi sonraki için umut var. Zaten regl gelmeden hep umut varTamam ya yapcamya değilse???
Hamdolsun iyi ol şurda kaç tanecik hamişimiz var iyi geçsin hamişliğinizSöylicem canım kontrole gittiğimde şimdi iyiyim çok şükür
Yapıcaz aşkoValla yapın yapın ne kaçırdım ben test görelim hadi
Öyle kuzum tamam yapcamDeğilse yola devam napıcaz :) her zaman bi sonraki için umut var. Zaten regl gelmeden hep umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?