Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şey olurum ben çift çizgi görsem hadi be sende der inanmam heralde

Yapalım şekerim biraz işim var ebi süpürmem lazım sonra gidip alarım yaparız faldan da beter bu kumara döndü iyice bağımlılık yapıyo yoksa bile yapası geliyo insanın çok büyük çıkmaz

Şey olurum ben çift çizgi görsem hadi be sende der inanmam heralde
E ben de çift çizgiyi görünce 2 test daha yaptım ya inanmadım yanlıştır diye
Yapalım şekerim biraz işim var ebi süpürmem lazım sonra gidip alarım yaparız faldan da beter bu kumara döndü iyice bağımlılık yapıyo yoksa bile yapası geliyo insanın çok büyük çıkmaz
Amaaan gazı veriyosunuz sonra işim var falan bak ben bu arada yapabilirim ona göre

E ben de çift çizgiyi görünce 2 test daha yaptım ya inanmadım yanlıştır diye

Amaaan gazı veriyosunuz sonra işim var falan bak ben bu arada yapabilirim ona göre
Eczaneye gitmem lazım aşko testi yaptıktan sonra sürekli teste bakmaktan incelemekten işleri bırakıyorum kalıyo yaparsan etiketle aşko

Aşko olmayınca olmuyor valla kendimi zorladim simitle ayran yedim ama öğüre öğüre oğlum da hic böyle değildim bulantı nedir bilmezdim o yüzden bana çok farklı geliyor
Yaaaa canım benimm evet çok zor mutlaka anlayabiliyorum Allah kolaylık versin doktoruna söylesene mide bulantısı İçin ilaç veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…