- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.781
Eğer yarında devam ederde gitcem canım şaşırttı beni çünküValla kuzum bilemedim ki benim hiç başıma gelmedi genelde benim regl bitmeye yakın rengi koyulaşır ilk günler daha açık kırmızı olur. Bir doktora mı sorsan acaba ya
Ama gelicek gibi aşko ağrım var ya of gelicekse gelsede kafam rahatlasaAaa bilemeyiz biz ne testler gördük gecikmelerden çok sonra testte çıkanlar
Ah keşke kuzum keşkee çok güzel olurduValla benimde bata 5 gün var bende biraz zor duruyorumkeşke bat tarihine kadar şöyle derin bir uykuya dalsak o gün uyanıp öğrensek çok mu şey istiyorum ya
Evet canım ihmal etme mutlaka doktora görünEğer yarında devam ederde gitcem canım şaşırttı beni çünkü
Ay 6 gün müüüüü o zaman ben durabiliyormuşum ya kızAh keşke kuzum keşkee çok güzel olurduBende 6 gün kala başladım bir gün arayla test yaptım rahat duramıyorum
Bı ilaç ne için ne yapıyor merak ettimTahmin edin hiç bilmiyorsunuzmiraclebeyb Mucizemmm16 @raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızçeler
Clomifen miş adı
Asla bilemem aşko hemen gidip bende alcamkesin kocasız mi olucak bebeler simdi bunu içince
Kız bu şu hep bahsedilen Türkiye’de ki karşılığı klomenBizim kocalara gerek kalmıyor muymuşay hadi inşallah çok iyi gelir sana canım güzel haberler alırız inşallah
Tebrik ederim aşkoAy 6 gün müüüüü o zaman ben durabiliyormuşum ya kızben 1 gün kala yapacağım kafama koydum ondan öncesi yok dedi ve yaptı
Hee anladım kuzum. Büyük ihtimalle yumurtalara bakcaktır kuzum gelişme çatlama durumlarınaKız bu şu hep bahsedilen Türkiye’de ki karşılığı klomen
Şimdi benim anlamadığım madem bende problem yok niye bu ilacı verdi bide adetin 5. Günü içmeye başlayacakmışım 9. Günü gidecekmişim tekrar yumurtalara falan mı bakacak ki
Canım klomenmiş Türkiye’deki karşılığı. Öyle hayal ettiğim gibi bişey çıkmadıBı ilaç ne için ne yapıyor merak ettim
Hee anladım kuzum. Büyük ihtimalle yumurtalara bakcaktır kuzum gelişme çatlama durumlarına
Canım klomenmiş Türkiye’deki karşılığı. Öyle hayal ettiğim gibi bişey çıkmadı
Belki uğur getirir sanaCanım klomenmiş Türkiye’deki karşılığı. Öyle hayal ettiğim gibi bişey çıkmadı
Yumurta takibi içindir kuzum ihmal etme mutlaka gitKız bu şu hep bahsedilen Türkiye’de ki karşılığı klomen
Şimdi benim anlamadığım madem bende problem yok niye bu ilacı verdi bide adetin 5. Günü içmeye başlayacakmışım 9. Günü gidecekmişim tekrar yumurtalara falan mı bakacak ki
Sağol hayatımTebrik ederim aşkoben her ay yapmıycam diyip yapıyorum boşyere ama daha bırakcam ya kilo almak istiyorum önce aslında kaç gündür de sıksık yemek yemeğe çalışıyorum odağını değiştirmem lazım acilen güzel haberlerle inşallah kuzum yapınca etiketle muhakkak
Az daha sabret aşko sonra bi daha bi daha yapası geliyo insanınSağol hayatımben de umarım merakıma yenik düşmem kuzum kiloyu zor alıyorsan diyetisyene başvurabilirsin bende evlendikten sonra çok kilo aldım bir türlü veremedim diyetisyen eşliğinde anca verebildim tavsiye ederim inşallah en kısa zamanda bebiş haberi gelirde bol bol kilo alırsın inşallah canım olumlu yada olumsuz muhakkak etiketlerim
Bende ayni boyleydim kuzuDün akşam sadece çorba yemistim tavuk suyu corba ona resmen aşerdimsabah simit-ayran bide nektari yedim gün içinde daha birşey yediğim yok şuan bulantım yok ama yemek yiyesim de yok cok tuhaf bir his açım ama yemek yemek istemiyorum
Bende domates yaptim bugun. Tursu yapmiycam ama biber faln atcam buzlugaBen yarın alabilirsem domates alıp konserve yapıcam. Adetim bitince de turşuyla falan uğraşırım zaman geçsin maksat
Biz ailecek turşu canavarıyızBende domates yaptim bugun. Tursu yapmiycam ama biber faln atcam buzluga
Kuzum elimde erken gebelik testi yok zaten mecburum beklemeye kaset test var oda bu kadar erkenden sonuç vermezAz daha sabret aşko sonra bi daha bi daha yapası geliyo insanınkuzum ya diyetisyene gittim de öyle bi liste verdi ki hergüne et tavuk balık yazmış haniğ haniiğğ nerde bu zamanda et tavuk balık herşey çok pahalı olmuş ☹
Tüh be olsaydı iyiydiKuzum elimde erken gebelik testi yok zaten mecburum beklemeye kaset test var oda bu kadar erkenden sonuç vermezvalla ateş pahası herşey kuzum sende haklısın hamurişi kilo aldırır derler çok sağlıklı değil ama ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?