Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benimde bata 5 gün var bende biraz zor duruyorum keşke bat tarihine kadar şöyle derin bir uykuya dalsak o gün uyanıp öğrensek çok mu şey istiyorum ya
Ah keşke kuzum keşkee çok güzel olurdu Bende 6 gün kala başladım bir gün arayla test yaptım rahat duramıyorum

Asla bilemem aşko hemen gidip bende alcam kesin kocasız mi olucak bebeler simdi bunu içince
Bizim kocalara gerek kalmıyor muymuş ay hadi inşallah çok iyi gelir sana canım güzel haberler alırız inşallah
Kız bu şu hep bahsedilen Türkiye’de ki karşılığı klomen
Şimdi benim anlamadığım madem bende problem yok niye bu ilacı verdi bide adetin 5. Günü içmeye başlayacakmışım 9. Günü gidecekmişim tekrar yumurtalara falan mı bakacak ki

Ay 6 gün müüüüü o zaman ben durabiliyormuşum ya kız ben 1 gün kala yapacağım kafama koydum ondan öncesi yok dedi ve yaptı
Tebrik ederim aşko ben her ay yapmıycam diyip yapıyorum boşyere ama daha bırakcam ya kilo almak istiyorum önce aslında kaç gündür de sıksık yemek yemeğe çalışıyorum odağını değiştirmem lazım acilen güzel haberlerle inşallah kuzum yapınca etiketle muhakkak

Hee anladım kuzum. Büyük ihtimalle yumurtalara bakcaktır kuzum gelişme çatlama durumlarına

Yumurta takibi içindir kuzum ihmal etme mutlaka git

Sağol hayatım ben de umarım merakıma yenik düşmem kuzum kiloyu zor alıyorsan diyetisyene başvurabilirsin bende evlendikten sonra çok kilo aldım bir türlü veremedim diyetisyen eşliğinde anca verebildim tavsiye ederim inşallah en kısa zamanda bebiş haberi gelirde bol bol kilo alırsın inşallah canım olumlu yada olumsuz muhakkak etiketlerim

Az daha sabret aşko sonra bi daha bi daha yapası geliyo insanın kuzum ya diyetisyene gittim de öyle bi liste verdi ki hergüne et tavuk balık yazmış haniğ haniiğğ nerde bu zamanda et tavuk balık herşey çok pahalı olmuş

Kuzum elimde erken gebelik testi yok zaten mecburum beklemeye kaset test var oda bu kadar erkenden sonuç vermez valla ateş pahası herşey kuzum sende haklısın hamurişi kilo aldırır derler çok sağlıklı değil ama ye gitsin

Tüh be olsaydı iyiydi Öyle yapıyorum kuzum valla ne buldumsa yiyorum özellikle sabah kahvaltısını güzel yapmaya çalışıyorum aralarda bişeyler yemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…