Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczaneye gitmem lazım aşko testi yaptıktan sonra sürekli teste bakmaktan incelemekten işleri bırakıyorum kalıyo yaparsan etiketle aşko
Test yaptım bebeğim yine boşa gitti yaa tüüü dedim attım çöpe işte KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk

Test yaptım bebeğim yine boşa gitti yaa tüüü dedim attım çöpe işte KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk
Ayy bende yapcam ve boşa gitcek emin ol bebeğim bende püüü diyip çöpe atcam regli gelmeyen kadar umut var gelirse de artık bi daha ki ay sıkı çalışıcaz aşko

Ayy bende yapcam ve boşa gitcek emin ol bebeğim bende püüü diyip çöpe atcam regli gelmeyen kadar umut var gelirse de artık bi daha ki ay sıkı çalışıcaz aşko
Ay inşallah öyle olmaz, senden gülsün yüzümüz bee valla ben çok sıkı çalışıcam çünkü benim için çok önemli bir ay olacak, ilk adet geçince hamile kalmam çok önemli hahaha hep yumurtlama günlerinde bi aksilik çıkıyor bu sefer izin vermicem, gerekirse rapor aldırıcam kocama

Rapor al çocuk yapcaz bende öyle yapcam uyutmıycam uyumıycam

o iğneler de vardı bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…