- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.801
Bizim apartmanın altında eczane var canım her an alabilme potansiyelim var ne yazık kiTüh be olsaydı iyiydiÖyle yapıyorum kuzum valla ne buldumsa yiyorum özellikle sabah kahvaltısını güzel yapmaya çalışıyorum aralarda bişeyler yemeye çalışıyorum
Püüü bizim altta olsa kapıda falan yatardım kesinBizim apartmanın altında eczane var canım her an alabilme potansiyelim var ne yazık kikefir tüketmeye de çalış canım çok faydalı
Ay çok güldüm bunaPüüü bizim altta olsa kapıda falan yatardım kesinalmak istiyosan al kuzum hiç tutma kendini şahsen ben tutamıyorum şu markettekilerden mi kuzum
Hep gülAy çok güldüm buna
Yok aşkım bari 2 gün kala yapayım bu kadar dayandım biraz daha dayanırım galibaaslında onun orjinalini tüketmek çok daha güzel ama bulması ve uğraşması zor kuzum annem kaç kere öldürmüştü ben markettekileri tüketiyorum onlarda iyi
Hee anladım kuzum. Büyük ihtimalle yumurtalara bakcaktır kuzum gelişme çatlama durumlarına
Yumurta takibi içindir kuzum ihmal etme mutlaka git
Gidicem canlar inşallah bu ay hepimize uğur getirsinBelki uğur getirir sana
Domateslerimi yaptım biraz patlıcan da közledim sırada biber atmak var turşu var var da var@NiquMucizemmm16 R raainbow bitliKedi @Fang @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
Ay mesajını seveyiiimm seniiinnn hep beraber gülelim inş bebeğiiiimmmHep gülhep gülelim kuzucum An itibariyle batına 4 gün kaldı ayy meraktan ben çatlıycam tamam kuzum onlardan alayım bende o zaman
Amin kuzumGidicem canlar inşallah bu ay hepimize uğur getirsin
Moralim çok bozuk dün Sivas Kangal yolunda ki kazada ölenlerden biri arkadaşımın annesiymiş şok oldum çok üzgünüm
Başınız sağolsun kuzum çok üzüldümGidicem canlar inşallah bu ay hepimize uğur getirsin
Moralim çok bozuk dün Sivas Kangal yolunda ki kazada ölenlerden biri arkadaşımın annesiymiş şok oldum çok üzgünüm
Amin kuzummm inşallahAy mesajını seveyiiimm seniiinnn hep beraber gülelim inş bebeğiiiimmmAy evet ya 4 kaldı aslında biraz belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum kendimi negatife hazırladım pazartesi erken gebelik alırsam yaparım belki
Tamam özet geçin hepsini okucam diye şaşı oldum yaKız bu devirde iş velinimet bırakılır mıbiz sana özet geçeriz
Az kaldı zaten eminim diyecekleryaa artık eczaneye girerken yüzümü kapatıp giriyorum test alcaksam
Boşa gitmedi sonucu öğrenmiş oldun inşallah önümüzdeki ay uğurlu gelir sanaTest yaptım bebeğim yine boşa gitti yaatüüü dedim attım çöpe işte KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk
Bide heyecanlandırıyor bakarmısınKızlarrr ben geldimmucize ilacın adııııııı
Biraz heycanlandım
Vardı tabi neden bu kadat kadın hamile kalamıyoz biz hadi bunuda açıklasınlaro iğneler de vardı bişeyler
Eee bizde alıp içebiliyozmu hee bilgilendir hadii hadiiiTahmin edin hiç bilmiyorsunuz@Safiye19 Mucizemmm16 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızçeler
Clomifen miş adı
Tamam sabah çalışırım akşamda konserve yaparım sonrada uyurum beynim bişeyle uğraşmazsa hep bebek düşünüyor boş kalmamam lazım@NiquMucizemmm16 R raainbow bitliKedi @Fang @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
Aşkoo yaaa üzülme dicemde işte insanın içi bi üzülüyor istemesede inşallah yeni ay uğurlu gelir bebiş gelir artk
Ahh çok üzüldüm kuzumm Rabbim güç kuvvet versin üzülme desekte üzülürsün ama meleğin seni hep beklicek cennette emin ol kendini çok bırakmamaya çalış olur muKürtaj oldum ben malesef
Ay inşallah enfeksiyon değildir yine ama bi doktoramı gözüksen sen artkAşkolar benim bat günüm yarın ya ara ara ağrım oluyo geçiyo sıcak basıyo falan bunlar normalde asıl olan bugün öğleden beri içerden vajinaya doğru bir batma oluyo iğne batması gibi az az da beyaz kremsi akıntı varbide sol kasığım arada ağrıyo batıyo yine mi enfeksiyon acaba eğer öyleyse vallahi deliririm hunileri takarım
Bende kilo vermek istiyorum benden sana verseler kiloları ikimizde mutlu oluruz bu teknoloji niye yok hala acabaTebrik ederim aşkoben her ay yapmıycam diyip yapıyorum boşyere ama daha bırakcam ya kilo almak istiyorum önce aslında kaç gündür de sıksık yemek yemeğe çalışıyorum odağını değiştirmem lazım acilen güzel haberlerle inşallah kuzum yapınca etiketle muhakkak
Ay gidip doktorlarla ve onların iğrenç ilaçlarıyla uğraşamıycam aşkoAy inşallah enfeksiyon değildir yine ama bi doktoramı gözüksen sen artk
Bende kilo vermek istiyorum benden sana verseler kiloları ikimizde mutlu oluruz bu teknoloji niye yok hala acaba
Neler olmuş burda kaçırdım okuyamadım ama bunu gördüm biri test diyince hissediyorum galiba ahahahaAy mesajını seveyiiimm seniiinnn hep beraber gülelim inş bebeğiiiimmmAy evet ya 4 kaldı aslında biraz belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum kendimi negatife hazırladım pazartesi erken gebelik alırsam yaparım belki
Kesin hissediyosun aşkoNeler olmuş burda kaçırdım okuyamadım ama bunu gördüm biri test diyince hissediyorum galiba ahahahainşallah güzel haberler verirsin bizlere pazartesi
Hoşgeldin canım yalnız değilsinBeni de ekleyin arkadaşlar bu topige yumurtlayip tutturamayanlarda bugün
Amaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorumAy gidip doktorlarla ve onların iğrenç ilaçlarıyla uğraşamıycam aşkozaten bakmıyorlar doğru düzgün 5 saniye ultrasonla bakıp ne anlıyorlar ki görüntü bile gelmez
Ayy aşko keşke olsaaağğğ yollayın vermek istediğiniz kiloları alarım hemen hiç hayır diyemiycem
Nasip bebeğim bakalım inşallah hepimize uğurlu gelsinTamam özet geçin hepsini okucam diye şaşı oldum ya
maske alsak kendimize tanımazlarda aslnda bi düşünülür bu fikir
Boşa gitmedi sonucu öğrenmiş oldun inşallah önümüzdeki ay uğurlu gelir sana
Bide heyecanlandırıyor bakarmısın
Vardı tabi neden bu kadat kadın hamile kalamıyoz biz hadi bunuda açıklasınlar
Eee bizde alıp içebiliyozmu hee bilgilendir hadii hadiii
Tamam sabah çalışırım akşamda konserve yaparım sonrada uyurum beynim bişeyle uğraşmazsa hep bebek düşünüyor boş kalmamam lazım
Aşkoo yaaa üzülme dicemde işte insanın içi bi üzülüyor istemesede inşallah yeni ay uğurlu gelir bebiş gelir artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?