Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorum derdimiz bitmiyor kilomuzdur yumurtlamamızdır bat tarihimizdir
Ben de ilk kez yumurta takibi yaptırmaya basliyicam ayın 10'unda inşallah ilaç hsg vs bi şeye gerek kalmadan bu ay tuttururuz yaaa kadın olmak coookkkk zooorrrrr

Amaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorum derdimiz bitmiyor kilomuzdur yumurtlamamızdır bat tarihimizdir
Yaa aman be ilaçlardan midem kalktı gidicek artık zaten yan etki yapıyo valla uğraşamıyciğim bitmiyo vallahi

Beni de ekleyin arkadaşlar bu topige yumurtlayip tutturamayanlarda bugün
Hoşgeldin canım gel gel buyur ne tutunabiliyoruz ne tutturabiliyoruz tavukların yumurtaları mı boş horozlar mı sorun bilemiyoruz bi civcivimiz olmadı hep rafadan hep rafadan

Ben de ilk kez yumurta takibi yaptırmaya basliyicam ayın 10'unda inşallah ilaç hsg vs bi şeye gerek kalmadan bu ay tuttururuz yaaa kadın olmak coookkkk zooorrrrr
İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan gelir bebişiniz biran önce
Ben her ay hamilelik belirtileri gösterip asla hamile kalamayanlardanim o yüzden artık adet günümü en az 3 gün geçmeden test almıyorum
Aaa sen yeni geldiğin için bizim delilikleri bilmiyorsun biz bu topicteki tüm kızlarla belirtilerin alasını yaşıyoruz hunilerimiz var birer tane takıp takıp geziyoruz

Ben her ay hamilelik belirtileri gösterip asla hamile kalamayanlardanim o yüzden artık adet günümü en az 3 gün geçmeden test almıyorum
O zaman seni çok tebrik ediyoruz tatlım ama biz başaramıyoruz sende aramıza katıldığına göre sende artık beklemeyi başaramayanlardan olcaksın

Yooo alcaksın yapıcaksın aşko çok üzgünüm ama yapıcaksın
Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamam zaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı

Neeee valla ben şimdi sipariş vercem giderken erkeni kaseti ne varsa dolduracağım çantaya dağın başında test araması olmasın diye
Doldur aşko aklında kalxagına çantanda kalsın ay ben tek çizgi görmekten yoruldum sinirleniyorum falan bu aralar germeme krarı aldm kendimi test falan sipraiş vermiyorum

Amiinn inşallah hepimiz için Şuan 5dk'da gorebildim o hunileri bence bana da takar mıyız ya bir huniii kocam burada olsa ona en büyük huni lazım olurdu o benden beter her ay

Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamam zaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı
Hatırlıyormusunuz bende kendime söz verdim bu ay erken yapmam diye ahahaha sipariş listemi atıcam size sırf bungalova gitcez ya dağ oralar bulamam çatlarım merakımdan diye

Kuzum ben her ay belli aralıklarla kekik suyu içiyorum bende hiç gecikme olmadı ama maydonoz suyuyla ilgili birşey diyemem

Hoşgeldin canım gel gel buyur ne tutunabiliyoruz ne tutturabiliyoruz tavukların yumurtaları mı boş horozlar mı sorun bilemiyoruz bi civcivimiz olmadı hep rafadan hep rafadan
Yılın sorusu bence bizler için daha civciv çıksın da yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan umrumda değil vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…