- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.841
Ahahaha ben boyut atladım canım ya teslerimde ble iki çizgiler çıktı o derece az kalsın psikolojikmen hamile kalacaktımYaaa hiç sorma her ay kendimi dinlemekten nerdeyse 30 yıldır fark etmediğim döngüleri fark eder oldum yaa
Ben de utanıyorum her ay aynı eczaneden ovulasyon ve hamilelik testi almaya artık eşime aldiriyorum farklı eczanelerdenNiyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamamzaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı
Horoz tavuğa selam verdiği an civciv yumurtaya düşse kimin kime neyaptığı nereden kim çıktığı hiiiç problem değil aslında yaaaaYılın sorusu bence bizler içindaha civciv çıksın da yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan umrumda değil vallaa
Yaa haksızlık buNiyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamamzaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı
Sen baya level atlamissin yaaAhahaha ben boyut atladım canım ya teslerimde ble iki çizgiler çıktı o derece az kalsın psikolojikmen hamile kalacaktımbenim geçen ay bi erken bi kaset testim gölge silik çizgi çıktı ama sonra adet bana merhaba dedi
Ayyy neler neler olduuuuNeler olmuş burda kaçırdım okuyamadım ama bunu gördüm biri test diyince hissediyorum galiba ahahahainşallah güzel haberler verirsin bizlere pazartesi
Hııııı her bat günü adet olunca biz beklemeyi bilmiyoruz diyip diğer ay bata 5-6 gün kala eczanenin kapısında sıraya giriyoruzYaa haksızlık bubugün eczaneye gittim ya kıza dedim ki kese kağıdı var mı kafama geçiricem gelirken artık en iyisi aslında o kuzum beklemeyi bilsek keşke gercekten
Yaa kuzum onunda etkileri kekik suyuyla hemen hemem aynı. Hafiften ağrım başladı zabağnan olurum büyük ihtimalKuzum ben her ay belli aralıklarla kekik suyu içiyorum bende hiç gecikme olmadı ama maydonoz suyuyla ilgili birşey diyemem
İnşallah canım ben beklerim ama pazartesi dedin Ya onu salı yaparsan işte o bir günü bekleyemem uykuların kaçar bak pazartesiye odakladım kendimi bilgin olsun canısıAyyy neler neler olduuuubiraz meraklandırayım ahahaha valla hissetmişsin inşallah güzel haberler verebilirim kuzum
O daha üzücü canım galiba kimyasal oldu benim Yani iki test yalan söylemez diye düşündüm aman neyse bu ay inşallah kısmetse diyor önümüze bakıyoruuuzSen baya level atlamissin yaaama ben yalandan bile göremedim o çift çizgiyi hep tek hep tek
Kız kim kimden cıkıyosa çıksın artık canımıza yetti burdaYılın sorusu bence bizler içindaha civciv çıksın da yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan umrumda değil vallaa
İnşallah olmazsınYaa kuzum onunda etkileri kekik suyuyla hemen hemem aynı. Hafiften ağrım başladı zabağnan olurum büyük ihtimalbi olcam gibi hissediyorum bi hiç olmıycam gibi bomboş ne tuhaf bişey oldum ben be kuzum sen kekik suyunu ne için içiyosun idrar yolu enfeksiyonu içindi dimi unutmadıysam bide hangi zamanlarda içiyosun ?
Ahahahahahİnşallah canım ben beklerim ama pazartesi dedin Ya onu salı yaparsan işte o bir günü bekleyemem uykuların kaçar bak pazartesiye odakladım kendimi bilgin olsun canısı
Ooooo severriiiimmmAhahahahahiyi güldüm ya yaparım aşkım seni de 5 defa etiketlerim birinden birini görürsün muhakkak
İnşallah olur bu ay tüm topiklere yazıp dua sayısını artırmak lazımO daha üzücü canım galiba kimyasal oldu benim Yani iki test yalan söylemez diye düşündüm aman neyse bu ay inşallah kısmetse diyor önümüze bakıyoruuuz
Temizliğim bitti yumoş kokulu nevresimimde, deterjan kokulu evimde uyumayıp yatıp telefona bakıp keyif yapmak daha cazip bana şuan
İnşallah canım ah ah ne topikler var ağustos var Eylül var burası var herkese bol dua herkesten bol dua al gülüm ver gülüm hayırlısı Allah’tanİnşallah olur bu ay tüm topiklere yazıp dua sayısını artırmak lazım
Ayy inşallah Eylül son olur. Eylül'leri severim uğurlu gelir inşallah hepimizeİnşallah canım ah ah ne topikler var ağustos var Eylül var burası var herkese bol dua herkesten bol dua al gülüm ver gülüm hayırlısı Allah’tan
İnşallah canım benimAyy inşallah Eylül son olur. Eylül'leri severim uğurlu gelir inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?