Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hiç sorma her ay kendimi dinlemekten nerdeyse 30 yıldır fark etmediğim döngüleri fark eder oldum yaa
Ahahaha ben boyut atladım canım ya teslerimde ble iki çizgiler çıktı o derece az kalsın psikolojikmen hamile kalacaktım benim geçen ay bi erken bi kaset testim gölge silik çizgi çıktı ama sonra adet bana merhaba dedi

Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamam zaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı
Ben de utanıyorum her ay aynı eczaneden ovulasyon ve hamilelik testi almaya artık eşime aldiriyorum farklı eczanelerden

Yılın sorusu bence bizler için daha civciv çıksın da yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan umrumda değil vallaa
Horoz tavuğa selam verdiği an civciv yumurtaya düşse kimin kime neyaptığı nereden kim çıktığı hiiiç problem değil aslında yaaaa

Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamam zaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı
Yaa haksızlık bu bugün eczaneye gittim ya kıza dedim ki kese kağıdı var mı kafama geçiricem gelirken artık en iyisi aslında o kuzum beklemeyi bilsek keşke gercekten

Sen baya level atlamissin yaa ama ben yalandan bile göremedim o çift çizgiyi hep tek hep tek

Yaa haksızlık bu bugün eczaneye gittim ya kıza dedim ki kese kağıdı var mı kafama geçiricem gelirken artık en iyisi aslında o kuzum beklemeyi bilsek keşke gercekten
Hııııı her bat günü adet olunca biz beklemeyi bilmiyoruz diyip diğer ay bata 5-6 gün kala eczanenin kapısında sıraya giriyoruz aslında biz toplanıp aynı şehire yerleşsek eczacılar bıkıp bedava her ay onar onar dağıtırlar testleri

Kuzum ben her ay belli aralıklarla kekik suyu içiyorum bende hiç gecikme olmadı ama maydonoz suyuyla ilgili birşey diyemem
Yaa kuzum onunda etkileri kekik suyuyla hemen hemem aynı. Hafiften ağrım başladı zabağnan olurum büyük ihtimal bi olcam gibi hissediyorum bi hiç olmıycam gibi bomboş ne tuhaf bişey oldum ben be kuzum sen kekik suyunu ne için içiyosun idrar yolu enfeksiyonu içindi dimi unutmadıysam bide hangi zamanlarda içiyosun ?

Ayyy neler neler olduuuu biraz meraklandırayım ahahaha valla hissetmişsin inşallah güzel haberler verebilirim kuzum
İnşallah canım ben beklerim ama pazartesi dedin Ya onu salı yaparsan işte o bir günü bekleyemem uykuların kaçar bak pazartesiye odakladım kendimi bilgin olsun canısı

İnşallah olmazsın yumurta kapıya dayandığında içiyorum aşkım enfeksiyon belirtisi olduğu an başlıyorum 1 hafta düzenli içiyorum bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…