- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.861
Ayyyyy temizlik yapasım geldi bu saatte ohhh ellerine sağlık canımmmmTemizliğim bitti yumoş kokulu nevresimimde, deterjan kokulu evimde uyumayıp yatıp telefona bakıp keyif yapmak daha cazip bana şuançünkü yarın hiiiç işim yok ohhh yatışşş
Teşekkür ederim canım kolay gelsin yarın İçin iyi geceler öpüldünüzzzAyyyyy temizlik yapasım geldi bu saatte ohhh ellerine sağlık canımmmmbenim yarın çooookkk işim var kızlar öpüyorummmm iyi geceler canımlar
Amin canım..sağolAhh çok üzüldüm kuzumm Rabbim güç kuvvet versin üzülme desekte üzülürsün ama meleğin seni hep beklicek cennette emin ol kendini çok bırakmamaya çalış olur mu
Negatif olduğuna inanmak için 3 test yapılır mı yahu?Tamam özet geçin hepsini okucam diye şaşı oldum ya
maske alsak kendimize tanımazlarda aslnda bi düşünülür bu fikir
Boşa gitmedi sonucu öğrenmiş oldun inşallah önümüzdeki ay uğurlu gelir sana
Bide heyecanlandırıyor bakarmısın
Vardı tabi neden bu kadat kadın hamile kalamıyoz biz hadi bunuda açıklasınlar
Eee bizde alıp içebiliyozmu hee bilgilendir hadii hadiii
Tamam sabah çalışırım akşamda konserve yaparım sonrada uyurum beynim bişeyle uğraşmazsa hep bebek düşünüyor boş kalmamam lazım
Aşkoo yaaa üzülme dicemde işte insanın içi bi üzülüyor istemesede inşallah yeni ay uğurlu gelir bebiş gelir artk
Kız yap gitsn ya ne olacakKız reglim geçsin diye bekliyorum bakalım ben negatif diye hiç heycanlanamıyorum yaa
Bende öyle vallayap yap yaapppppp
bat ne zaman hiç bilmiyorum ama testlere bayıldığım için direkt yap dedim : D
Niyet yanlış kuzum niyet ettim bu ay bebeyi tutturmaaya olacakNiyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamamzaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı
Hiç kınama bende yapmıştımNegatif olduğuna inanmak için 3 test yapılır mı yahu?Gerçi pozitif olduğuna inanmak için de 3 tane yapmıştım. Yeminle klinik vakayız
Ayyy yarın bat vallahi zor duruyorum yapsam mı kiii yaaaKız yap gitsn ya ne olacak
Bende öyle valla
Yeminle huni takıcaz yakındaHiç kınama bende yapmıştım
Yahu yap bebeğim çıksın aklından, inşallah bayram havası estirirsin şuralardaAyyy yarın bat vallahi zor duruyorum yapsam mı kiii yaaa
Kız test almaya çıkacaktım kargom dağıtıma çıktı diye mesaj geldi evden çıkamadımYeminle huni takıcaz yakında
Yahu yap bebeğim çıksın aklından, inşallah bayram havası estirirsin şuralarda
Kırmızılar görünmedikçe çift çizgi olma ihtimali var
Amaaan onlar gelene kadar alırdın, uzak mı ki eczane?Kız test almaya çıkacaktım kargom dağıtıma çıktı diye mesaj geldi evden çıkamadım
Al benden de o kadar kuzum hiç yok hemde çok garipMucizemmm16 düşükten dolayı düzenim değişecek gibi, bende regl belirtisi yok daha, senden naber?
İnşallah kuzumKırmızılar görünmedikçe çift çizgi olma ihtimali var
Anladım kuzum bende diyorum ki regliyken bitene kadar içeyim ne var ne yok temizlensinİnşallah olmazsınyumurta kapıya dayandığında içiyorum aşkım enfeksiyon belirtisi olduğu an başlıyorum 1 hafta düzenli içiyorum bebeğim
Yahu madem gelecekler, bekletmeseler bari.. zaman mühimAl benden de o kadar kuzum hiç yok hemde çok garip
Bencede aşkoYahu madem gelecekler, bekletmeseler bari.. zaman mühim
Aman aman kekik suyu tehlikeli 1 hafta uygula yeter kuzumAnladım kuzum bende diyorum ki regliyken bitene kadar içeyim ne var ne yok temizlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?