Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiinn inşallah hepimiz için Şuan 5dk'da gorebildim o hunileri bence bana da takar mıyız ya bir huniii kocam burada olsa ona en büyük huni lazım olurdu o benden beter her ay
Aaa takmazmıyız özel huni merasimi bile yaparız kocanada bitane hediye ederiz bence benim kocamda bi o kadar gamsız
Hatırlıyormusunuz bende kendime söz verdim bu ay erken yapmam diye ahahaha sipariş listemi atıcam size sırf bungalova gitcez ya dağ oralar bulamam çatlarım merakımdan diye
Hatırlamazmıyız ama dur ben şuanlık duruyorum daha inanırmsn
Ben de utanıyorum her ay aynı eczaneden ovulasyon ve hamilelik testi almaya artık eşime aldiriyorum farklı eczanelerden
Aaa benim kocaa gidip asla almaz kız bende utanıyom artık int çağındayz çok şükürde
Yaa haksızlık bu bugün eczaneye gittim ya kıza dedim ki kese kağıdı var mı kafama geçiricem gelirken artık en iyisi aslında o kuzum beklemeyi bilsek keşke gercekten
al eczacıda deli oldugumuzu anlafı denirmi öyle belli etme dışarda aklımızın gittiğini yapma dur ben şimdilik hala bekliyorum tebrik et beni
Kız kim kimden cıkıyosa çıksın artık canımıza yetti burda
Cidden artık nerden kimden nasıl çıkıyorsa çıksın
Niyet yanlış kuzum niyet ettim bu ay bebeyi tutturmaaya olacak Biz isterken hep yanlış istiyoruz ahhhh bu dilimizzz çektimiz hep ondan
ahh o kadar haklısınki öylesine konuşuyoruz ama çağırıyoruz işte mesela sırf artık olmuyor ve ümitlenip moralim bozuluyor diye bu ayda olmazki diye başlıyorum sırf üzülmemeyim diye noluyo olmuyor cümleleri düşünceleri değiştirsek herşey güzel olacak aslnda

Kız napiyim kaç aydır aynı yerden alıyorum daha içeri girmeden beni gülme tutuyo kızlarda gülüyo bu kez

Dur dur sende bi yerde çatlarsın yaparsında bizimde gözümüz görür bir test

Pozitif ciksiiiin sevincten çıldırt bizi
İnşallah öyle olur da çok da güvenemiyorum
Hemen gülerim iyi yapmışsın aşko öylede yapılıyo zaten ayy inşallah güzel haberlerle kuzum
Kız o da ilk idrar değil aslında ya ben sabah eşim işe giderken uyanıp lavaboya gitmiştim sonra geri uyudun 11 gibi uyandığımda bardak aklıma geldi kız ben bu gün sabahtan beri 5 kere faln lavaboya gittim heralde
Ayy aşko gitseydin şimdi kaç kez gelmiştin burda ben çatladım merakımdan
Kız aksi gibi ben evden çıkarım kargo gelir diye çıkamadım yaaa
Aaa ama çok mantıklı aHahaha
Kız saçma ama ya

Yapıcam aşko şu kargo bi gelsin çıkıcam test almaya kız ben bide sabah ki idrarı karton bardakta bekletiyorum gülsenize Mucizemmm16 R Random3
Kıııız olmaz dök onu, beklemiş idrarla doğru sonuç alamayabilirsin. Gebelik varsa her idrarla çıkar merak etme. Geçen sefer yaptığımda bata 3 kala yaptım ve akşama kadar çay, kahve, su, soda her şeyi içtim de yaptım çat diye çıktı. HCG yüksek olduktan sonra istediğin kadar sıvı al farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…