- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.961
Asla böyle düşünme bu fikre beynini inandırma çünkü hayatımıza aslında gerçekten düşündüklerimizi çekiyoruz ve ben buna cidden inanmaya başladım bizde bir yıldır deniyoruz olmuyor ve bence benim düşüncelerim yüzünden böyle ilk bebeğimi yıllar önce aldırmak zorunda kalmıştım sağlık problemlerimden dolayı sonra hep acaba olmıcak mı bidaha düşündüm ve bunu hayatıma çekiyorum bence sende bu düşünceyi kafandan atmaya çalış lütfen bebeğin en kıza sürede gelir umarım ailenizeYok kız erken gebelik testiydi olsaydı çıkardı zaten daha da bu aya umut bağlayamam valla.
İnşallah öyle olur
Yok kız daha ne umudu yarın regl günüm geç döllenme bile olsa erken gebelikde çıkardı diye düşünüyorum.
Hayırlısı böyleymiş canım yapacak yok. Köye gittiğimde Teyzem sende evlattan sınanacaksın eşin iyi kaynanan kayınpederin iyi huzurun sağlığınız mutluluğunuz iyi rabbim de seni evlat hasretiyle sınayacak demişti. Haklı ya kadın benimde sınavım bu. Rabbim sabrını da verir inşallah
Aşko demeyi çok isterdim ama neden olmasınMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Lale95 diğer kızlarım lütfen bana kafanda kurduğun belirtiler bebek belirtisi değil dermisiniz
Belim çok ağrıyor kasıklarım ağrıyor bunlr hep regl belirtisi ama 2 gündür aşırı uykum geliyor uyumak istiyorum hep diye hamilemiyim acaba diyorumbiri bana aptallık etme sen hamile değilsin diyebilir mi
Vurduğunuz gol olsun aşkoooİyiyiz şükür canım sen nasılsın adetim bitti bu gğn ekşınlı çalışmalara başlayacağız
Gitmem lazım bana da uzaklar 7 hafta olsun gideyim diyorum sonuçlar çıkmış olur o zamana tlfnla ulaşamıyorum açan yok nasıl iş anlamadım.Gelmedimi daha sonuclar yaa
Dürtmeee aşkoo dürtmeee daha bata 2 gün var umutlanp umutlanp üzülmekten o ladar yoruldumkiAşko demeyi çok isterdim ama neden olmasınaptallık etme hamile olabilirsin kuzum regli ve erken gebelik belirtileri o kadar çok benziyo ki ne desem yalan olur inanki en güzeli test yapmak
Biraz daha bekle kuzum o zaman üzülme ama zamanı değil belkide biz çok aceleci ve sabırsızız bu yüzden üzülüyoruzDürtmeee aşkoo dürtmeee daha bata 2 gün var umutlanp umutlanp üzülmekten o ladar yoruldumki
Evet ya çok yoruldum bide herkesin yok mu çocuk demesinden bakma aslında üzülüyorumda baya espiriye vuruyorum eşime her seferinde negatif demekten yoruldumBiraz daha bekle kuzum o zaman üzülme ama zamanı değil belkide biz çok aceleci ve sabırsızız bu yüzden üzülüyoruz
Boşver kuzum daha iyi olmuş bende bu kararı aldım gecikmeden yaptıkça negatifi görmek beni çok yordu aslında gecikmeyi 5 gün beklememiz lazım öyle yapmamız lazımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ canlar pazartesi yapacağım test iptal ya kocadan veto yedim yemin ettirdi gecikme olmadan test yapmamam için
Kız bu erkekler hiç halimizden anlamiyo yaMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ canlar pazartesi yapacağım test iptal ya kocadan veto yedim yemin ettirdi gecikme olmadan test yapmamam için
Ee hani olumlu güzel düşüncektik aşko niye böyle yapıyosun şimdi öyle düşünme çalışmalara tam gaz devam bebeler gelene kadar umutsuzluk yokEvet ya çok yoruldum bide herkesin yok mu çocuk demesinden bakma aslında üzülüyorumda baya espiriye vuruyorum eşime her seferinde negatif demekten yoruldumsanki hiç anne olamıcakmışım gibi geliyor
Canısı ayıptır söylemese bu msjı yazarak aptallık etme diyebilir miyizMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Lale95 diğer kızlarım lütfen bana kafanda kurduğun belirtiler bebek belirtisi değil dermisiniz
Belim çok ağrıyor kasıklarım ağrıyor bunlr hep regl belirtisi ama 2 gündür aşırı uykum geliyor uyumak istiyorum hep diye hamilemiyim acaba diyorumbiri bana aptallık etme sen hamile değilsin diyebilir mi
Olsun kuzum bekleriz napalım erkekler kadınları anlayamaz bu konuda boşverMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ canlar pazartesi yapacağım test iptal ya kocadan veto yedim yemin ettirdi gecikme olmadan test yapmamam için
Zaten bu ayı atlarsam bak hala umudum varEe hani olumlu güzel düşüncektik aşko niye böyle yapıyosun şimdi öyle düşünme çalışmalara tam gaz devam bebeler gelene kadar umutsuzluk yok
İyiyim canim bu aksam basliycaz ekşınlaraNasılsin canim? internetimiz çok zayıfdı bi türlü yeni mesajlara giremiyordum
Benim zaten günüm çok yoğun geçicek,15i okul açiliyo ,git-gel ,yüzme dersleri ev işleri falan kafamin rahat olacağını düşünüyorum
Kış hazırlığı bol reçel yaptim, vakit bulsam diğerlerinide yaparim inşaallah
Gol olursa ay sonu anlarız inşallah olurVurduğunuz gol olsun aşkooo
Canısı ayıptır söylemese bu msjı yazarak aptallık etme diyebilir miyizkız ne güzel mis gibi belirtiler hamilelikten olabilirde olmayabilirde ama neden olmasın olsun olsun güzel olur inşallah olmuştur bata kaç kaldı
Ozaman bikac gun geç git bari sonuclar net cikmis olsunGitmem lazım bana da uzaklar 7 hafta olsun gideyim diyorum sonuçlar çıkmış olur o zamana tlfnla ulaşamıyorum açan yok nasıl iş anlamadım.
Guzel haberler ver bize askokız keşke olsa varya havalara uçarım hergün hepinize dua ederim 9 ay boyunca dualarım tutsunda sizde olun diye bigünü boş geçmem yeminle ama ne biliyim regl belirtileriylede aynı ya bat 5 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?