Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız keşke olsa varya havalara uçarım hergün hepinize dua ederim 9 ay boyunca dualarım tutsunda sizde olun diye bigünü boş geçmem yeminle ama ne biliyim regl belirtileriylede aynı ya bat 5 eylül
Bekle ve gör aşko bekle ve gör kaldı 2 gün sürpriz olur belli olmaz bu bebişler neler yapar neler

R Random3 aşko sanırım benim döngüm değişti fitillerden sonra ya geçen ay 3 gün geç olmuştum 29. Gün gelmişti bu ayda şaşıcak sanırım ağrım bi var bi yok halbuki sivilcem de pörtlemişti

Boşver kuzum daha iyi olmuş bende bu kararı aldım gecikmeden yaptıkça negatifi görmek beni çok yordu aslında gecikmeyi 5 gün beklememiz lazım öyle yapmamız lazım
Ya evet aslında en doğrusu gecikmeyi beklemek ama sabredemiyoruz ki

Kız bu erkekler hiç halimizden anlamiyo ya ben en son yediğimden beri hep gizli yapıyorum
Hiç anlamıyorlar ya o kadar umursamazlar ki biz ne kadar üstüne düşüyoruz onlardaki rahatlık beni öldürüyor değerlendirmelerin bittiği gün ayrı bir rahatlıyor benim ki sanki kendime yapıyorum bende gizli alırım diyordum yemin ettirdi biliyor çünkü huyumu

Olsun kuzum bekleriz napalım erkekler kadınları anlayamaz bu konuda boşver
Yok ya hiç anlamıyorlar bugün sinirlendim durduk yere senin regl geliyor belli ki diyor bana adamın umrunda değil

Yaa deli misin seeen o ne demek öyle? Niye böyle bir enerji yüklüyosun kendine. İnsana böyle bişey söylenir mi bi kere? Onun yerine ben çok şanslıyım Allah her yerden yüzümü güldürüyor demek ki evlattan da güldürecek desene. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ve evet evladın da güldürecek, önce buna inan ,

Neyse ki benimki bana yemin ettirmedi ettirseydi şimdi çoktan bozmuştum Allah affetsin kız onlar öyle aşko bizimki alıştı olmamasına Allah nasip ederse olur diyo olmazsa napiyim diyo o dereceye geldi adam napiyim zıkkımın dibini uleyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…