- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.981
Bekle ve gör aşko bekle ve gör kaldı 2 gün sürpriz olur belli olmaz bu bebişler neler yapar nelerkız keşke olsa varya havalara uçarım hergün hepinize dua ederim 9 ay boyunca dualarım tutsunda sizde olun diye bigünü boş geçmem yeminle ama ne biliyim regl belirtileriylede aynı ya bat 5 eylül
Ayy hadii inşallahhhGol olursa ay sonu anlarız inşallah olur
Ayy keşke yaa keşkeee o kadar istiyorumki şuraya çift çizgiyi atmayı anlatamamGuzel haberler ver bize asko
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah yaaBekle ve gör aşko bekle ve gör kaldı 2 gün sürpriz olur belli olmaz bu bebişler neler yapar neler
Ben bu ay biraz uzak durmak istiyorum beni etiketleyin onemli biseydeAyy keşke yaa keşkeee o kadar istiyorumki şuraya çift çizgiyi atmayı anlatamam
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah yaa
Umut adet gelene kadar hep var aşkom bittikten sonra da varZaten bu ayı atlarsam bak hala umudum varönümüzdeki ay totem yapcam olcak olcak olcak diye
Ayy ay sonu bekle bekle içimiz çıktı be keşke hemen anlaşılsa aşkoGol olursa ay sonu anlarız inşallah olur
Etiketleriz kuzum en iyisi arada bir girBen bu ay biraz uzak durmak istiyorum beni etiketleyin onemli biseydecift cizgilerinizde ozellikle
İnşallaaaahh hepimizdem gelsin artık o güzel haberlerGüzel haberleree inşallahhhhhh
Bakalım güzellikler gelsin artık hepimiz içinUmut adet gelene kadar hep var aşkom bittikten sonra da varo yüzden hiç üzme kendini
Cidden bilim adamları bu olaya bi el atsın artık lütfenAyy ay sonu bekle bekle içimiz çıktı be keşke hemen anlaşılsa aşko
BencedeeğğğCidden bilim adamları bu olaya bi el atsın artık lütfen
Arada giriyorum kuzum sizleri takip edemiyorum. Okul telasesi falan da baslar bende. Yoğun olurumEtiketleriz kuzum en iyisi arada bir gir
Ben her pozitife önemli bilgiye seni etiketlerim kuzumArada giriyorum kuzum sizleri takip edemiyorum. Okul telasesi falan da baslar bende. Yoğun olurum
Ya evet aslında en doğrusu gecikmeyi beklemek ama sabredemiyoruz kiBoşver kuzum daha iyi olmuş bende bu kararı aldım gecikmeden yaptıkça negatifi görmek beni çok yordu aslında gecikmeyi 5 gün beklememiz lazım öyle yapmamız lazım
Hiç anlamıyorlar ya o kadar umursamazlar ki biz ne kadar üstüne düşüyoruz onlardaki rahatlık beni öldürüyorKız bu erkekler hiç halimizden anlamiyo yaben en son yediğimden beri hep gizli yapıyorum
Yok ya hiç anlamıyorlarOlsun kuzum bekleriz napalım erkekler kadınları anlayamaz bu konuda boşver
Yaa deli misin seeen o ne demek öyle? Niye böyle bir enerji yüklüyosun kendine. İnsana böyle bişey söylenir mi bi kere? Onun yerine ben çok şanslıyım Allah her yerden yüzümü güldürüyor demek ki evlattan da güldürecek desene. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ve evet evladın da güldürecek, önce buna inan ,Yok kız erken gebelik testiydi olsaydı çıkardı zaten daha da bu aya umut bağlayamam valla.
İnşallah öyle olur
Yok kız daha ne umudu yarın regl günüm geç döllenme bile olsa erken gebelikde çıkardı diye düşünüyorum.
Hayırlısı böyleymiş canım yapacak yok. Köye gittiğimde Teyzem sende evlattan sınanacaksın eşin iyi kaynanan kayınpederin iyi huzurun sağlığınız mutluluğunuz iyi rabbim de seni evlat hasretiyle sınayacak demişti. Haklı ya kadın benimde sınavım bu. Rabbim sabrını da verir inşallah
Bencede mühim işlerimiz var bittikten sonraOlabilir kuzum, 2-3 günden bişey olmaz ama çok bekletmesin arkadaşımı
Neyse ki benimki bana yemin ettirmediYa evet aslında en doğrusu gecikmeyi beklemek ama sabredemiyoruz ki
Hiç anlamıyorlar ya o kadar umursamazlar ki biz ne kadar üstüne düşüyoruz onlardaki rahatlık beni öldürüyordeğerlendirmelerin bittiği gün ayrı bir rahatlıyor benim ki sanki kendime yapıyorum bende gizli alırım diyordum yemin ettirdi biliyor çünkü huyumu
Yok ya hiç anlamıyorlarbugün sinirlendim durduk yere senin regl geliyor belli ki diyor bana adamın umrunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?