Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak ne kadar kolay söyleyebiliyor biz regl gelse bile gözlerimiz görse bile acaba az mı acaba yerleşmemi acaba umut hala var mı diye düşünüyoruz biz mi manyağız onlar mı bilemedim

Seninkinin kıymetini bil yemin ettirenler var kız biz niye bu kadar takıyoruz o zaman ya biz mi tuhafız acaba valla zıkkımın dibi dedirtiyorlar ya

Oh be çok şükür
O yüzden burdayız manyaklıklarımız hep ortak bir tane akıllımız yok var mı bata en az 3-4 gün kala belirti aramıyorum test yapmak asla aklımdan geçmiyor sürekli wcye gidip akıntı var mı yok mu bakmıyorum diyebilen yok olamaz çıkmaz burda ahahaha

Bak ne kadar kolay söyleyebiliyor biz regl gelse bile gözlerimiz görse bile acaba az mı acaba yerleşmemi acaba umut hala var mı diye düşünüyoruz biz mi manyağız onlar mı bilemedim
Ahahahah aynen ya regl süresi kısa olsa bile şüpheleniyoruz ah ah biz tuhafız galiba ya niye erkekler kulübü yok mesela olsa da yazmazlar ki o denli umursamaz

Ahahahah aynen ya regl süresi kısa olsa bile şüpheleniyoruz ah ah biz tuhafız galiba ya niye erkekler kulübü yok mesela olsa da yazmazlar ki o denli umursamaz
Çünkü olacak olan olay onların vücudunda değil bizim vücudumuzda olacak o yüzden sürekli aklımız kendimizde, dinliyoruz kulak veriyoruz vücudumuza neler oluyor acaba mı diye kadın psikolojisi erkekler nerden bilsin bu duyguyu

R raainbow Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya

Ah bu kadınların çektikleri valla oldu mu olacak mı stresi olduğunda sağlıklı mı değil mi doğumu söylemiyorum bile birde doğduktan sonra yine bizde bütün iş anam bu erkekler nerede bu sürecin sadece ilk başında değerlendirme aşamasında

Ay hadi inşallah vardır bu rüyalarda bir hayır müjde yakındır inşallahhhh benim arkadaşımda bana kafayı taktı her ay beni doğurtuyor kendini teyze yapıyor ama rüyada bende bir kere hastaneden bebekle çıkıp evde bebek emzirdiğimi görmüştüm ama başkasının hamile haberini almıştım benim rüyalar bana tutmuyor ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…