- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.921
Ayyy kalbim durcak simdi heyecandanBen testi aldım 2 dk ya evdeyimdırım dırım
Dur kız heycan yok sonuç belli o yüzden azcık dinleniyorumAyyy kalbim durcak simdi heyecandan
Kız napiyim kaç aydır aynı yerden alıyorum daha içeri girmeden beni gülme tutuyo kızlarda gülüyo bu kez
Dur bakalım bat 5 eylül ayın 5ini görcek gibi değilim hani kasıklarm ağrıdan kıvranıyor ama 5inde olmazsam akşam hemen bi eczaneye girerim herhaldeDur dur sende bi yerde çatlarsın yaparsında bizimde gözümüz görür bir test
Yapıcam aşko şu kargo bi gelsin çıkıcam test almaya kız ben bide sabah ki idrarı karton bardakta bekletiyorum gülsenizeMucizemmm16 @Random3
Ayy aşkoo heeeyy ses veerr nolduuuuBen testi aldım 2 dk ya evdeyimdırım dırım
Erken gebelik olanı yap bebeğimDur kız heycan yok sonuç belli o yüzden azcık dinleniyorumşimdi bi normal bide erken gebelik aldım. Erken gebelik testinin adı freely diğeri ovula hangisini yapayım
Ben kör oldum artık bakmaktan testimeDur bakalım bat 5 eylül ayın 5ini görcek gibi değilim hani kasıklarm ağrıdan kıvranıyor ama 5inde olmazsam akşam hemen bi eczaneye girerim herhaldegözümüz gönlümüz negatif görmekten çürüdü hayır sonr burda 2. Çizgiyi arıcaz diye gözlerimiz şaşı olcak sırf sizi düşündüğümden yapmıyorum ben
Yerleşme kanaması olabilir canım kesilirse 2 gün sonra tekrarlaİyi günler kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim bugün yumurtlamadan sonra 12.gün dün akşam ve bugün olmak üzere kahverengi akıntılar geliyor ,rüyamda test yapıyordum çift çizgi çıkıyordu sabah o heyecanla yaptım maalesef negatif adet sancılarımda var ama bu kahverengi akıntı hiç gelmezdi ilk defa böyle oldu adetlerimde düzenlidir 28 günde bir olurum kafam çok karıştı.
Ayy hadi inşallahBen testi aldım 2 dk ya evdeyimdırım dırım
Senin yaptığın test artimed sonradan çizgi çıkartıyor mu hiç ? Bende ondan alayım bir kaç gün sonraBen kör oldum artık bakmaktan testimeartık herseyi çift görüyorum
kız bekletilirmi o bi idarımızı köşede bekletmemiz eksikti o da tam oldu artk eksiğimizee yok
Ayy aşkoo heeeyy ses veerr nolduuuuçift çizgiye ihtiyacmz var hadii
Erken gebelik olanı yap bebeğim
Ayy hadi inşallah
Sen bizi düşünme bizim gözler alıştıDur bakalım bat 5 eylül ayın 5ini görcek gibi değilim hani kasıklarm ağrıdan kıvranıyor ama 5inde olmazsam akşam hemen bi eczaneye girerim herhaldegözümüz gönlümüz negatif görmekten çürüdü hayır sonr burda 2. Çizgiyi arıcaz diye gözlerimiz şaşı olcak sırf sizi düşündüğümden yapmıyorum ben
İkisinide kullanmadık canım sen yinede freely yap benceDur kız heycan yok sonuç belli o yüzden azcık dinleniyorumşimdi bi normal bide erken gebelik aldım. Erken gebelik testinin adı freely diğeri ovula hangisini yapayım
Yaaa emin misin bata kaç kaldıYok kızlar malesef yine negatif nasip değilmiş bu ay da
Yarın bat. Hayırlısı böyleymişYaaa emin misin bata kaç kaldı
Dur bakalım gelene kadar vardır bir umut diyoruz gelirse de vardır bunda bir hayır diyeceğiz kuzum önümüzdeki maçlarda bizler içinYarın bat. Hayırlısı böyleymiş
Tez zamanda gelsinler artık yaYok kızlar malesef yine negatif nasip değilmiş bu ay da
Hayır kuzum artımed çok yaptım bende hiç yalancı çizgi çıkartmadı bu yaptığım da al bi gebelik testi buda hiç yanıltmadı hep negatif gözü kör olasıca testSenin yaptığın test artimed sonradan çizgi çıkartıyor mu hiç ? Bende ondan alayım bir kaç gün sonra
Dur bakalım kuzum adet gelmeden umut hep varYok kızlar malesef yine negatif nasip değilmiş bu ay da
Sanki benimde yok gibi öyle hissediyorum belirtiler uçtu gitti aşırı agresifim bugün regl olucam sanırımHayır kuzum artımed çok yaptım bende hiç yalancı çizgi çıkartmadı bu yaptığım da al bi gebelik testi buda hiç yanıltmadı hep negatif gözü kör olasıca test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?