- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.941
Bebeğim benimkini 7-8 de algıladı. Ama yaaa yine negatif hepimizin, birimizden yüzümüz güleydi beeYa benimki yüksek değilse
Yaa sıvı alsan da HCG miktarı değişmiyor ki, ben o sabah olayına hiç itibar etmiyorum. Bu arada hafiften başladı benim sancım sanki, akşama kadar gelir heraldeBende testlerimi hep akşamları yaptım ilk idrar falan değildi yani ama yeniyse ilk idrar diyolar ya aşko hiçte yapmadım işte ilk idrarla
Yok tatlım bizim sevdiğimizin adı biberiye galiba. Küçük uzun ince sarı biberlerJalapeno muydu bayiliyorum bende ona
Bende herkesinkinde bi çift çizgi görüyorumda benimkiler maşallah çamaşır suyuyla yıkanmış gibi tertemiz mübarekBen kör oldum artık bakmaktan testimeartık herseyi çift görüyorum
Kendimi oyalıyom gaz vermeseneSen bizi düşünme bizim gözler alıştı
Ahh kuzum üzülme dicm ama elde değil üzülüyoruz rabbim bian önce kavuştursun bebişine inşallah ve isteyen herkesiYok kızlar malesef yine negatif nasip değilmiş bu ay da
Yok kız erken gebelik testiydi olsaydı çıkardı zaten daha da bu aya umut bağlayamam valla.Dur bakalım gelene kadar vardır bir umut diyoruz gelirse de vardır bunda bir hayır diyeceğiz kuzum önümüzdeki maçlarda bizler için
İnşallah öyle olurTez zamanda gelsinler artık ya
Yok kız daha ne umudu yarın regl günüm geç döllenme bile olsa erken gebelikde çıkardı diye düşünüyorum.Dur bakalım kuzum adet gelmeden umut hep var
Hayırlısı böyleymiş canım yapacak yok. Köye gittiğimde Teyzem sende evlattan sınanacaksın eşin iyi kaynanan kayınpederin iyi huzurun sağlığınız mutluluğunuz iyi rabbim de seni evlat hasretiyle sınayacak demişti. Haklı ya kadın benimde sınavım bu. Rabbim sabrını da verir inşallahBebeğim benimkini 7-8 de algıladı. Ama yaaa yine negatif hepimizin, birimizden yüzümüz güleydi beeolsun, yeni ay yeni umutlar diyoruz napalım kuzum sağlıkla gelsinler
Yaa sıvı alsan da HCG miktarı değişmiyor ki, ben o sabah olayına hiç itibar etmiyorum. Bu arada hafiften başladı benim sancım sanki, akşama kadar gelir heralde
Yok tatlım bizim sevdiğimizin adı biberiye galiba. Küçük uzun ince sarı biberler
Amin canım inşallahAhh kuzum üzülme dicm ama elde değil üzülüyoruz rabbim bian önce kavuştursun bebişine inşallah ve isteyen herkesi
Yok bebeğim bebek çalışması yapmıyorumNoldu kuzum devam etmiycenmi ogretmenlige bu kiş hayir olsun
Çıkıyorum aşko benimde belim ağrıyo yavaştan geliyo bekle yamacına doğru geliyorumMucizemmm16 düşük yapmama rağmen reglim şaşmadı valla helal olsun geldi benimki.. bu kadar düzenli regl olan bi insanın hormonları çok dengelidir di mi mantıken? Ama hamile kalamamak çok ilginç.. yine bi 2 yıl bekletmez inşallah hadi sıra sende, yoldaşlığımıza sahip çık
O değil yaaaKuzum neden çalışmıyosun ki okul başlıyo bu hafta sanırım öğretmenler için
Bende olcam bugün aşko bat bugün zaten belim ağrımaya başladı fazlacaSanki benimde yok gibi öyle hissediyorum belirtiler uçtu gitti aşırı agresifim bugün regl olucam sanırım
Bende herkesinkinde bi çift çizgi görüyorumda benimkiler maşallah çamaşır suyuyla yıkanmış gibi tertemiz mübarek
Kendimi oyalıyom gaz vermesene
Hee öyle desene aşko az daha öğretmensiz kalıcaz sandımO değil yaaabebek çalışması bebek. Botoksumu yaptırdımmmmm ohhh missss kaç ay erteledim bebek düşünüyorum diye şimdi bakım zamanı
Tamamdır çok teşekkür ederim 2 gün sonra bat zaten olmazsam bir daha yaparımYerleşme kanaması olabilir canım kesilirse 2 gün sonra tekrarla
Gelmedimi daha sonuclar yaaYok bebeğim bebek çalışması yapmıyorum
Süs biberi diyolar kuzu cok lezzetli onlardaBebeğim benimkini 7-8 de algıladı. Ama yaaa yine negatif hepimizin, birimizden yüzümüz güleydi beeolsun, yeni ay yeni umutlar diyoruz napalım kuzum sağlıkla gelsinler
Yaa sıvı alsan da HCG miktarı değişmiyor ki, ben o sabah olayına hiç itibar etmiyorum. Bu arada hafiften başladı benim sancım sanki, akşama kadar gelir heralde
Yok tatlım bizim sevdiğimizin adı biberiye galiba. Küçük uzun ince sarı biberler
Böyle düşünmesene ne demek evlatla sınanıcaksın nerden biliyo teyzen beni yanlış anlama kuzum ama her söyleneni kendi içinde doğrulama bu şekilde düşünürsen zaten olacağı varsa da olmaz ne yani kocan iyi kayınpederin kaynanan iyi diye çocuğun olmıycakmı hayatımda duyduğum en saçma şey bu Rabbim sağlık versin önce hayatımız boyunca illaki zorluklar çıkıyo yaşadığımız iyi şeylerde kötü şeylerde sınav hersey bi sınav zaten. Kendini gerçekleştiren kehanet diye bişey var ya biliyo musun bilmiyorum kısaca adamın biri falcıya gidiyo iki ay sonra kalp krizi geçirip ölüceksin diyo adamın hiç bir sağlık sorunu yok ama adam sürekli ölüceğini düşünüp buna göre hazırlık yapıyo ve iki ay sonra kalp krizinden ölüyo şu dediğin tam olarak bu başkalarının kötü telkinlerine bu konuda kulaklarını kapat lütfen sen içinden geldiği gibi davran güzel düşün yaşa gitsin sal bırak oluruna ama kendine bunu yapma seni seviyorumYok kız erken gebelik testiydi olsaydı çıkardı zaten daha da bu aya umut bağlayamam valla.
İnşallah öyle olur
Yok kız daha ne umudu yarın regl günüm geç döllenme bile olsa erken gebelikde çıkardı diye düşünüyorum.
Hayırlısı böyleymiş canım yapacak yok. Köye gittiğimde Teyzem sende evlattan sınanacaksın eşin iyi kaynanan kayınpederin iyi huzurun sağlığınız mutluluğunuz iyi rabbim de seni evlat hasretiyle sınayacak demişti. Haklı ya kadın benimde sınavım bu. Rabbim sabrını da verir inşallah
Bence insanın en sınandığı şey: en korktuğu, başına gelmesini en istemediği hatta kabullendiği herşeydir canım şuan bu ayda sonuç hüsran oldu diye böyle diyorsun ama asla böyle düşünme kuzum ayağa kalkıyoruzzz dimdik yola devam ediyoruz daha sağlam daha umutluYok kız erken gebelik testiydi olsaydı çıkardı zaten daha da bu aya umut bağlayamam valla.
İnşallah öyle olur
Yok kız daha ne umudu yarın regl günüm geç döllenme bile olsa erken gebelikde çıkardı diye düşünüyorum.
Hayırlısı böyleymiş canım yapacak yok. Köye gittiğimde Teyzem sende evlattan sınanacaksın eşin iyi kaynanan kayınpederin iyi huzurun sağlığınız mutluluğunuz iyi rabbim de seni evlat hasretiyle sınayacak demişti. Haklı ya kadın benimde sınavım bu. Rabbim sabrını da verir inşallah
Nasılsin canim? internetimiz çok zayıfdı bi türlü yeni mesajlara giremiyordum@NiquMucizemmm16 R raainbow bitliKedi @Fang Veziir _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
İyiyiz şükür canım sen nasılsın adetim bitti bu gğn ekşınlı çalışmalara başlayacağızNasılsin canim? internetimiz çok zayıfdı bi türlü yeni mesajlara giremiyordum
Benim zaten günüm çok yoğun geçicek,15i okul açiliyo ,git-gel ,yüzme dersleri ev işleri falan kafamin rahat olacağını düşünüyorum
Kış hazırlığı bol reçel yaptim, vakit bulsam diğerlerinide yaparim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?