Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benimki yüksek değilse
Bebeğim benimkini 7-8 de algıladı. Ama yaaa yine negatif hepimizin, birimizden yüzümüz güleydi bee olsun, yeni ay yeni umutlar diyoruz napalım kuzum sağlıkla gelsinler
Bende testlerimi hep akşamları yaptım ilk idrar falan değildi yani ama yeniyse ilk idrar diyolar ya aşko hiçte yapmadım işte ilk idrarla
Yaa sıvı alsan da HCG miktarı değişmiyor ki, ben o sabah olayına hiç itibar etmiyorum. Bu arada hafiften başladı benim sancım sanki, akşama kadar gelir heralde
Jalapeno muydu bayiliyorum bende ona
Yok tatlım bizim sevdiğimizin adı biberiye galiba. Küçük uzun ince sarı biberler

Mucizemmm16 düşük yapmama rağmen reglim şaşmadı valla helal olsun geldi benimki.. bu kadar düzenli regl olan bi insanın hormonları çok dengelidir di mi mantıken? Ama hamile kalamamak çok ilginç.. yine bi 2 yıl bekletmez inşallah hadi sıra sende, yoldaşlığımıza sahip çık

Dur bakalım gelene kadar vardır bir umut diyoruz gelirse de vardır bunda bir hayır diyeceğiz kuzum önümüzdeki maçlarda bizler için
Yok kız erken gebelik testiydi olsaydı çıkardı zaten daha da bu aya umut bağlayamam valla.
Tez zamanda gelsinler artık ya
İnşallah öyle olur
Dur bakalım kuzum adet gelmeden umut hep var
Yok kız daha ne umudu yarın regl günüm geç döllenme bile olsa erken gebelikde çıkardı diye düşünüyorum.
Hayırlısı böyleymiş canım yapacak yok. Köye gittiğimde Teyzem sende evlattan sınanacaksın eşin iyi kaynanan kayınpederin iyi huzurun sağlığınız mutluluğunuz iyi rabbim de seni evlat hasretiyle sınayacak demişti. Haklı ya kadın benimde sınavım bu. Rabbim sabrını da verir inşallah

Çıkıyorum aşko benimde belim ağrıyo yavaştan geliyo bekle yamacına doğru geliyorum

Süs biberi diyolar kuzu cok lezzetli onlarda

Böyle düşünmesene ne demek evlatla sınanıcaksın nerden biliyo teyzen beni yanlış anlama kuzum ama her söyleneni kendi içinde doğrulama bu şekilde düşünürsen zaten olacağı varsa da olmaz ne yani kocan iyi kayınpederin kaynanan iyi diye çocuğun olmıycakmı hayatımda duyduğum en saçma şey bu Rabbim sağlık versin önce hayatımız boyunca illaki zorluklar çıkıyo yaşadığımız iyi şeylerde kötü şeylerde sınav hersey bi sınav zaten. Kendini gerçekleştiren kehanet diye bişey var ya biliyo musun bilmiyorum kısaca adamın biri falcıya gidiyo iki ay sonra kalp krizi geçirip ölüceksin diyo adamın hiç bir sağlık sorunu yok ama adam sürekli ölüceğini düşünüp buna göre hazırlık yapıyo ve iki ay sonra kalp krizinden ölüyo şu dediğin tam olarak bu başkalarının kötü telkinlerine bu konuda kulaklarını kapat lütfen sen içinden geldiği gibi davran güzel düşün yaşa gitsin sal bırak oluruna ama kendine bunu yapma seni seviyorum

Bence insanın en sınandığı şey: en korktuğu, başına gelmesini en istemediği hatta kabullendiği herşeydir canım şuan bu ayda sonuç hüsran oldu diye böyle diyorsun ama asla böyle düşünme kuzum ayağa kalkıyoruzzz dimdik yola devam ediyoruz daha sağlam daha umutlu

Nasılsin canim? internetimiz çok zayıfdı bi türlü yeni mesajlara giremiyordum
Benim zaten günüm çok yoğun geçicek,15i okul açiliyo ,git-gel ,yüzme dersleri ev işleri falan kafamin rahat olacağını düşünüyorum
Kış hazırlığı bol reçel yaptim, vakit bulsam diğerlerinide yaparim inşaallah

İyiyiz şükür canım sen nasılsın adetim bitti bu gğn ekşınlı çalışmalara başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…