- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.021
Sadece maçlara çıkıyorlar işte onuda büyük iş sanıyorlar ahahahahahaAh bu kadınların çektikleri valla oldu mu olacak mı stresi olduğunda sağlıklı mı değil mi doğumu söylemiyorum bilebirde doğduktan sonra yine bizde bütün iş anam bu erkekler nerede bu sürecin sadece ilk başında değerlendirme aşamasında
Ay hadi inşallah vardır bu rüyalarda bir hayır müjde yakındır inşallahhhhbenim arkadaşımda bana kafayı taktı her ay beni doğurtuyor kendini teyze yapıyor ama rüyada bende bir kere hastaneden bebekle çıkıp evde bebek emzirdiğimi görmüştüm ama başkasının hamile haberini almıştım benim rüyalar bana tutmuyor ahahaha
Valla bizim yapabileceğimiz birşey olsa onu da bırakmayız onlaraSadece maçlara çıkıyorlar işte onuda büyük iş sanıyorlar ahahahahaha
Ah canım aminnn hep gülelim hep beraberKız sen beni çok güldürüyorsun ya Allahım seni de güldürsün inşallah zaten bir dönem öyle oluyor herkes rüyalarda görüyor sonrada bizlere takıyorlar bizden de sonuç alamayınca rüyalarıda kesiliyor
Evet evet ama ben mfkdan umutluyum bununda ilacını bulursa tamamdır bekliyorumValla bizim yapabileceğimiz birşey olsa onu da bırakmayız onlara
Erkek onlar aşko kafaları düz çalışıyo olmuyosa olmuyordur diyolar geçiyolar kıtlar kıtSeninkinin kıymetini bil yemin ettirenler varkız biz niye bu kadar takıyoruz o zaman ya biz mi tuhafız acaba valla zıkkımın dibi dedirtiyorlar ya
Kuzum rüyan hayırlara vesile olsun inşallahR raainbowMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya
Al aşko al sefan olsun
Asla yok bencede çıkmaz burdan akıllı hahahahO yüzden burdayız manyaklıklarımız hep ortakbir tane akıllımız yok var mı bata en az 3-4 gün kala belirti aramıyorum test yapmak asla aklımdan geçmiyor sürekli wcye gidip akıntı var mı yok mu bakmıyorum diyebilen yok olamaz çıkmaz burda ahahaha
İnşallah canım be bu ay inşallahAl aşko al sefan olsungüzel haberler gelir inşallah ayyy inşallahh
Keçiboynuzu özü aldım kullanalım diye hadi bir tatlı kaşığı ye dediğim anda hemen modu düşüyorEvet evet ama ben mfkdan umutluyum bununda ilacını bulursa tamamdır bekliyorumgerçi üstü kapalı dedi Meryem ana değilsiniz eşlerinizde sizin yaptıklarınızı yapmalı diye ahahahaha
Zulala kuzum ne olur ne olmaz
Amin inşallah kuzummmm şöyle hepimiz bebiş haberi alsak valla ne güzel olur yaaaKuzum rüyan hayırlara vesile olsun inşallahinşallah haberci rüyalardandır ikinizinde görmesi çok iyi inşallah bu ay bebiş haberini alırsın kuzum
Niye böyle yapıyorlar her derde deva bitkisel şeylerKeçiboynuzu özü aldım kullanalım diye hadi bir tatlı kaşığı ye dediğim anda hemen modu düşüyorhep biz hep biz olamayız ya ya keşke şu leylek hikayesi doğru olsaydı onlar getiriverseydi ya bizde uğraşmasaydık
Benimkide öyle bi duşa girdim ağrım hemen arttı uyuz şeyEvet valla gelicek o kesin zaten ama bekletiyo gıccııhh
Ayy hayırlara çıksın haberci rüya olsun inşallaaaahR raainbowMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya
Oohh stoklayarak git tabş gerekirse kullanırsın hoş gerekmezsede biz kullanman için bir sebep buluruz çok şükür
Aahahahha gerçekten bazen iyi bir dayağı hak ediyorlar yaNiye böyle yapıyorlar her derde deva bitkisel şeylerevlenmeden önce elinden zehir olsa içen adamların evlendikten sonra keçiboynuzu verince modu düşüyor şiddete karşıyım ama bazen merdane hamuru ne güzel eziyor diyorum ahahaha ah leylekler bile bize sıra gelince kanadı ağrır gelmezdi
Kızzz allah seni ama cidden boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diyeNiye böyle yapıyorlar her derde deva bitkisel şeylerevlenmeden önce elinden zehir olsa içen adamların evlendikten sonra keçiboynuzu verince modu düşüyor şiddete karşıyım ama bazen merdane hamuru ne güzel eziyor diyorum ahahaha ah leylekler bile bize sıra gelince kanadı ağrır gelmezdi
Kız değerlendirmekten içimiz çürüdü nevrimiz döndüAahahahha gerçekten bazen iyi bir dayağı hak ediyorlar yao kadar mı vahim durumumuz kız anağğğğ yok yok pozitif düşünüyoruzzzzz Eylül ayı çok güzel bir ay mutlulukla gelsin hepimize aman olmazsa da canımız sağolsun önümüzde bir sürü değerlendirilecek ay var
Ahahaha kesinlikle gerekmedikçede kullanılabilir benceBenimkide öyle bi duşa girdim ağrım hemen arttı uyuz şey
Ayy hayırlara çıksın haberci rüya olsun inşallaaaah
Oohh stoklayarak git tabş gerekirse kullanırsın hoş gerekmezsede biz kullanman için bir sebep buluruz çok şükür
AhahahaKızzz allah seni ama cidden boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diyebu seferde leyleklerin peşine düşer uykusuz kalırdık biz bi gece bizemi geliyoe diye cam aşındırırdık anam biz uslanmayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?