Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece maçlara çıkıyorlar işte onuda büyük iş sanıyorlar ahahahahaha

Kız sen beni çok güldürüyorsun ya Allahım seni de güldürsün inşallah zaten bir dönem öyle oluyor herkes rüyalarda görüyor sonrada bizlere takıyorlar bizden de sonuç alamayınca rüyalarıda kesiliyor

Ah canım aminnn hep gülelim hep beraber ahahaha evet kesiliyor umutsuz vaka bu diyerek ve ben o yüzden ben artık rüyalarımı kendime yormuyorum

Seninkinin kıymetini bil yemin ettirenler var kız biz niye bu kadar takıyoruz o zaman ya biz mi tuhafız acaba valla zıkkımın dibi dedirtiyorlar ya
Erkek onlar aşko kafaları düz çalışıyo olmuyosa olmuyordur diyolar geçiyolar kıtlar kıt sanki olsa onlar mı taşıycak emzirecek büyütcek onlar sadece yaparken var aşko tohum çalışıyo onlarda

Kuzum rüyan hayırlara vesile olsun inşallah inşallah haberci rüyalardandır ikinizinde görmesi çok iyi inşallah bu ay bebiş haberini alırsın kuzum

Asla yok bencede çıkmaz burdan akıllı hahahah

Evet evet ama ben mfkdan umutluyum bununda ilacını bulursa tamamdır bekliyorum gerçi üstü kapalı dedi Meryem ana değilsiniz eşlerinizde sizin yaptıklarınızı yapmalı diye ahahahaha
Keçiboynuzu özü aldım kullanalım diye hadi bir tatlı kaşığı ye dediğim anda hemen modu düşüyor hep biz hep biz olamayız ya ya keşke şu leylek hikayesi doğru olsaydı onlar getiriverseydi ya bizde uğraşmasaydık

Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow ben çantaya koyulacakları yavaş yavaş siparişliyorum ahahaha
Zulala kuzum ne olur ne olmaz inşallah bu 3 ünden birinden mutlu haberi alırız çift çizgiyi görürüz Allahım sen duy dualarımızı

Kuzum rüyan hayırlara vesile olsun inşallah inşallah haberci rüyalardandır ikinizinde görmesi çok iyi inşallah bu ay bebiş haberini alırsın kuzum
Amin inşallah kuzummmm şöyle hepimiz bebiş haberi alsak valla ne güzel olur yaaa

Niye böyle yapıyorlar her derde deva bitkisel şeyler evlenmeden önce elinden zehir olsa içen adamların evlendikten sonra keçiboynuzu verince modu düşüyor şiddete karşıyım ama bazen merdane hamuru ne güzel eziyor diyorum ahahaha ah leylekler bile bize sıra gelince kanadı ağrır gelmezdi

Evet valla gelicek o kesin zaten ama bekletiyo gıccııhh
Benimkide öyle bi duşa girdim ağrım hemen arttı uyuz şey
Ayy hayırlara çıksın haberci rüya olsun inşallaaaah
Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow ben çantaya koyulacakları yavaş yavaş siparişliyorum ahahaha
Oohh stoklayarak git tabş gerekirse kullanırsın hoş gerekmezsede biz kullanman için bir sebep buluruz çok şükür

Aahahahha gerçekten bazen iyi bir dayağı hak ediyorlar ya o kadar mı vahim durumumuz kız anağğğğ yok yok pozitif düşünüyoruzzzzz Eylül ayı çok güzel bir ay mutlulukla gelsin hepimize aman olmazsa da canımız sağolsun önümüzde bir sürü değerlendirilecek ay var

Kızzz allah seni ama cidden boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye bu seferde leyleklerin peşine düşer uykusuz kalırdık biz bi gece bizemi geliyoe diye cam aşındırırdık anam biz uslanmayz

Kız değerlendirmekten içimiz çürüdü nevrimiz döndü kocalarımız bizden yıldı hani evlatlarda bi evlatlk yapsada artık bizi bi düze çıkarsa haniiii duyan evlt varsa zahmet olcak ama

Ahahaha kesinlikle gerekmedikçede kullanılabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…