- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.081
Ayy bazen bende kendime şaşırıyorum aşko çişe kalkmıştım halbukiSen ne ara uyuyon ne ara kalkıyorsun anlamadım Askomaşallahın var
Bende bu günlerde erken yatıp erken kalkarım hiç yapmadığım şeylerAyy bazen bende kendime şaşırıyorum aşko çişe kalkmıştım halbukisen beni okul zamanında görseydin aşko iki saat uyuyodum kalkıyodum sonra gündüz koltukta bayılıyodum
Hikmet berede değil aşko olsaydı geçen senede örmüştüm olmadı bakBen buldum hikmet berede baksen ne zaman bere örsen hamile kalmışsın ben örgü bilmiyorum ama bere örmeye gidiyoeum aşko valla benim kırmızılar gelince ben bu regl takibi programlarını falan silicem dedğin gibi biraz kafayı boşaltcam Dünde arkdşlarlaydk dışarda 1 bucuk yaşnda kızı var arkadaşım eşimde tüm gün onla oynadı oyoladı yedirdi içirdi içim gitti valla zor tuttum ağlamamal için kendimi benimki hiç belli etmez üzüldüğünü olmamasına takıldıgını falan ama baya istiyor
Noluyo bizeBende bu günlerde erken yatıp erken kalkarım hiç yapmadığım şeylergece eşimle film izleriz 5 dk sonra ben yatıyorum şimdi diyor uyuyacaksan git yat gelme
Ağlama aşko yola devamKızlar gebelik testi yapicam ben dayanamıyorumnegatif çıkarsa ağlarım herhalde
Negatifi asla kabul edemiyo oluşumuzAğlama aşko yola devamben 3 tane yaptım hepsi negatif ben ağlamıyorum bak bünye alıştı
Dur kız gelmesin seninkiler belki bebe var içerde Allah AllahSeninkiler gelirse benimkilerede seslenirmisin gelsinler
Asla etmeyizNegstufi
Negatifi asla kabul edemiyo oluşumuz
Benim evdeki test stogum asla bitmiyo en az 10 testim var hepAsla etmeyizeczane açık olsa gider yine alır yine kabul etmezdim valla Allah affetsin
Ayy bende olsa hepsini şimdi ardarda yapardım herhalde pozitif görcem regli gelmiyo diyeBenim evdeki test stogum asla bitmiyo en az 10 testim var hep
Bir idrarla 3 tane yapıyorum hep biri yanlış negatif çıkarsa diğeri doğru çıksın pozitifi göstersin diyeAyy bende olsa hepsini şimdi ardarda yapardım herhalde pozitif görcem regli gelmiyo diye
Anaamm görüyorum Allahım görüyorumKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Ayy gülmek istemezdim ama bende böyleyim işteBir idrarla 3 tane yapıyorum hep biri yanlış negatif çıkarsa diğeri doğru çıksın pozitifi göstersin diyesonuç her zaman 3 tane doğru negatif
Burda yalnız olmadığımı görmek beni çok rahatlattı zaten ya eski deli test manyaklığım kalmadı arkadaşlarımın yaptığı testler de beni psikolojik rahatlatıyoAyy gülmek istemezdim ama bende böyleyim işte
Ben görüyorumKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Ay yok aşko vermemBen görüyorumhadi koş kan vermeye
Sen bilirsin canım o zaman bekle iki üç gün daha her sabah test yap çok sevindim ama yaAy yok aşko vermemnet olmadan asla bir daha Mayıs ayında kimyasal yaşadım çok üzülmüştüm çok heveslenmistik. Net bir şekilde gormeden vermek istemiyorum ya sonra panik oluyorum
Ay biz test bağımlısı olmuşuz kız nasıl kurtulcaz bundanBurda yalnız olmadığımı görmek beni çok rahatlattı zaten ya eski deli test manyaklığım kalmadı arkadaşlarımın yaptığı testler de beni psikolojik rahatlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?