Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bazen bende kendime şaşırıyorum aşko çişe kalkmıştım halbuki sen beni okul zamanında görseydin aşko iki saat uyuyodum kalkıyodum sonra gündüz koltukta bayılıyodum
Bende bu günlerde erken yatıp erken kalkarım hiç yapmadığım şeyler gece eşimle film izleriz 5 dk sonra ben yatıyorum şimdi diyor uyuyacaksan git yat gelme

Hikmet berede değil aşko olsaydı geçen senede örmüştüm olmadı bak Aç youtube dan aşko öğrenebilirsin hem kafan dağılır hem iyi gelir belki sana da acayip kafası dağılıyo insanın güzel oluyo unutup takip etmeden geçirmek lazım zamanı aslında

Bende bu günlerde erken yatıp erken kalkarım hiç yapmadığım şeyler gece eşimle film izleriz 5 dk sonra ben yatıyorum şimdi diyor uyuyacaksan git yat gelme
Noluyo bize Ay bende kızı uyuturken bayılıyorum içim geçiyo orda uyumazsam daha uyuyamıyorum kalktığım zaman adama diyom uykum var sal beni

Ayy bende olsa hepsini şimdi ardarda yapardım herhalde pozitif görcem regli gelmiyo diye
Bir idrarla 3 tane yapıyorum hep biri yanlış negatif çıkarsa diğeri doğru çıksın pozitifi göstersin diyesonuç her zaman 3 tane doğru negatif

Ay yok aşko vermem net olmadan asla bir daha Mayıs ayında kimyasal yaşadım çok üzülmüştüm çok heveslenmistik. Net bir şekilde gormeden vermek istemiyorum ya sonra panik oluyorum
Sen bilirsin canım o zaman bekle iki üç gün daha her sabah test yap çok sevindim ama ya

Burda yalnız olmadığımı görmek beni çok rahatlattı zaten ya eski deli test manyaklığım kalmadı arkadaşlarımın yaptığı testler de beni psikolojik rahatlatıyo
Ay biz test bağımlısı olmuşuz kız nasıl kurtulcaz bundan korkuyorum pozitif çıkınca da sürekli yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…