Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiiin inşallah bebeğimmm olmazsam patlatcam aşko kesin

Dualarımız seninle kuzum kötüyü sakın düşünme hep iyi düşünelim inşallah beta değerin çok güzel artmıştır ve inşallah keseyi görürsün için rahatlar kuzum bizi haberdar et olur mu durumlardan

Canim benim cok teşekkür ederim inşallah guzel haberler alirim ederim tabikide

Uyumuşum ya
Muhtemelen geçen dönemde kimyasal öı geçirdim diye düşünüyordum
Cünkü aslında pozitif gördüm sonrada kayboldu o hcg
Çok tuhaf yani gerekten çok üzülmüştüm
Olabilir kuzum belkide ama üzme kendini bende kimyasal geçirdim 5 sene önce tahmin ediyorum üzüntünü anlıyorum ama üzülme Rabbim nasip edecektir en kısa zamanda sadece stresten uzak durmalıyız

Valla bana kafa dağıtmalıl bişey lazım çok haklısın
Kızlar gebelik testi yapicam ben dayanamıyorum negatif çıkarsa ağlarım herhalde
Ağlamaaak yasaaaakk
Dur kız gelmesin seninkiler belki bebe var içerde Allah Allah benimkiler bi gelse normalde şuan ağrıdan kıvranıp olmam gerekirdi çişimide tuttum diye ekşında yaptık niye gelmiyo bu kırmızılar yetti be
Benimki gelmiyorsa seninkide gelmesn belki sende de bebe var
Benim evdeki test stogum asla bitmiyo en az 10 testim var hep
Benim evde stok duramıyor başlıyom bi hfta önceden yapmaya
Ayy bende olsa hepsini şimdi ardarda yapardım herhalde pozitif görcem regli gelmiyo diye
Heeeh işte ben buregl olunca bile acaba üstünemi regl görüyorum diye düşünen bi manyagm

Emin değilim bebe konusunda ağrım yok beynim ağrıyı reddediyo inatla

Uyumuşum ya
Muhtemelen geçen dönemde kimyasal öı geçirdim diye düşünüyordum
Cünkü aslında pozitif gördüm sonrada kayboldu o hcg
Çok tuhaf yani gerekten çok üzülmüştüm
Geçen ay benimde öyle canım iki test biri erken biri normal kaset test ikiside gölge çizgiydi ama adet oldum bende kimyasal diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…