- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.121
Amiiiin inşallah bebeğimmmAy bugünde olmazsan yarın bir test patlatmak sana farz oldu artıkvalla bir güzel olur ki hiç belirtisi olmayan gebeler oluyor aşkım niye öyle diyorsun sadece benim bebişim değil inşallah bebişlerimiz bizimledir kuzummmm
Dualarımız seninle kuzum kötüyü sakın düşünme hep iyi düşünelim inşallah beta değerin çok güzel artmıştır ve inşallah keseyi görürsün için rahatlar kuzumCanlarım yarin sabah 9 da randevum var dualarinizi bekliyorum insallah minigim iyidir bugun 5+2 son regl tarihime göre kese görür muyum bilmiyorum ama insallah beta da guzel artis olmustur şuan cok heyecanliyim
G Gzmyts53Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 M Minicikfzt miraclebeyb ve diğer canlarım
İnşallah güzel haberler verirsin kuzum ay çok heyecanlıCanlarım yarin sabah 9 da randevum var dualarinizi bekliyorum insallah minigim iyidir bugun 5+2 son regl tarihime göre kese görür muyum bilmiyorum ama insallah beta da guzel artis olmustur şuan cok heyecanliyim
Patlat patlat bizi de etiketle inşallah sabah çift çizgilerle uyandırırsın biziiiiiAmiiiin inşallah bebeğimmmolmazsam patlatcam aşko kesin
Uyumuşum yaBizide tutmadı aşko makara yaptık azcık sen napıyosun ?
Canim benim cok teşekkür ederimDualarımız seninle kuzum kötüyü sakın düşünme hep iyi düşünelim inşallah beta değerin çok güzel artmıştır ve inşallah keseyi görürsün için rahatlar kuzumbizi haberdar et olur mu durumlardan
Evet yaa cok heyecanliyim kuzum yarin hemen haberdar edicem hepinizİnşallah güzel haberler verirsin kuzum ay çok heyecanlı
Ayy inşallah bebeğim hemen sonra da seeennPatlat patlat bizi de etiketle inşallah sabah çift çizgilerle uyandırırsın biziiiii
Merak etme güzel haberlerle gelceksinCanlarım yarin sabah 9 da randevum var dualarinizi bekliyorum insallah minigim iyidir bugun 5+2 son regl tarihime göre kese görür muyum bilmiyorum ama insallah beta da guzel artis olmustur şuan cok heyecanliyim
Güzel düşün kuzum güzel olsun aklına hep güzel şeyler getir inşallah yarın güzel haberler alıcaz inanıyorum bekliyoruz kuzumEvet yaa cok heyecanliyim kuzum yarin hemen haberdar edicem hepiniz
Ayy keşke gelmeseler bi gitsnlet artık bunaldım benGelmesinler
Olabilir kuzum belkide ama üzme kendini bende kimyasal geçirdim 5 sene önce tahmin ediyorum üzüntünü anlıyorum ama üzülme Rabbim nasip edecektir en kısa zamanda sadece stresten uzak durmalıyızUyumuşum ya
Muhtemelen geçen dönemde kimyasal öı geçirdim diye düşünüyordum
Cünkü aslında pozitif gördüm sonrada kayboldu o hcg
Çok tuhaf yani gerekten çok üzülmüştüm
Valla bana kafa dağıtmalıl bişey lazım çok haklısınHikmet berede değil aşko olsaydı geçen senede örmüştüm olmadı bakAç youtube dan aşko öğrenebilirsin hem kafan dağılır hem iyi gelir belki sana da acayip kafası dağılıyo insanın güzel oluyo unutup takip etmeden geçirmek lazım zamanı aslında
Ağlamaaak yasaaaakkKızlar gebelik testi yapicam ben dayanamıyorumnegatif çıkarsa ağlarım herhalde
Benimki gelmiyorsa seninkide gelmesn belki sende de bebe varDur kız gelmesin seninkiler belki bebe var içerde Allah Allahbenimkiler bi gelse normalde şuan ağrıdan kıvranıp olmam gerekirdi çişimide tuttum diye ekşında yaptık niye gelmiyo bu kırmızılar yetti be
Benim evde stok duramıyor başlıyom bi hfta önceden yapmayaBenim evdeki test stogum asla bitmiyo en az 10 testim var hep
Heeeh işte ben buAyy bende olsa hepsini şimdi ardarda yapardım herhalde pozitif görcem regli gelmiyo diye
Aaaa çizgimi oooKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzummmCanlarım yarin sabah 9 da randevum var dualarinizi bekliyorum insallah minigim iyidir bugun 5+2 son regl tarihime göre kese görür muyum bilmiyorum ama insallah beta da guzel artis olmustur şuan cok heyecanliyim
Emin değilim bebe konusundaValla bana kafa dağıtmalıl bişey lazım çok haklısın
Ağlamaaak yasaaaakk
Benimki gelmiyorsa seninkide gelmesn belki sende de bebe var
Benim evde stok duramıyor başlıyom bi hfta önceden yapmaya
Heeeh işte ben buregl olunca bile acaba üstünemi regl görüyorum diye düşünen bi manyagm
İnşallah kuzummmmmmAyy inşallah bebeğim hemen sonra da seeenn
Çizgi yerini görüyorum inşallah benimki gibi olmaz inşallah vardır AllahımmmKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Geçen ay benimde öyle canım iki test biri erken biri normal kaset test ikiside gölge çizgiydi ama adet oldum bende kimyasal diye düşündümUyumuşum ya
Muhtemelen geçen dönemde kimyasal öı geçirdim diye düşünüyordum
Cünkü aslında pozitif gördüm sonrada kayboldu o hcg
Çok tuhaf yani gerekten çok üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?