- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.101
Bat ne zamandı kuşumAy yok aşko vermemnet olmadan asla bir daha Mayıs ayında kimyasal yaşadım çok üzülmüştüm çok heveslenmistik. Net bir şekilde gormeden vermek istemiyorum ya sonra panik oluyorum
Ben artık kendime bat gününe kadar test yok sözü verdimAy biz test bağımlısı olmuşuz kız nasıl kurtulcaz bundankorkuyorum pozitif çıkınca da sürekli yapıcaz
Yaparım artıkSen bilirsin canım o zaman bekle iki üç gün daha her sabah test yap çok sevindim ama ya
Tebrik ederim kuzum ben irademe sahip olamıyorum daBen artık kendime bat gününe kadar test yok sözü verdimtutuyorum kendimi bazen günde 50 kere elime test alıp geri bırakıyorum ama tutuyorum
Ben de yeni yeni ogrendim bunu ya 50 tane negatifi gördükten sonraTebrik ederim kuzum ben irademe sahip olamıyorum da
İnşallah sağlıkla kucağına alırsınYaparım artıksağlıkla ilerlesin inşallah çok bekledik vallahi neler neler kullandım habire doktor doktor gezdik
Amin kuzucum darısı herkesin başına inşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla tutunsun bebişin inşallah kuzumYaparım artıksağlıkla ilerlesin inşallah çok bekledik vallahi neler neler kullandım habire doktor doktor gezdik
Amin inşallah canım ederim her zamanSağlıkla ilerlesin sağlıkla tutunsun bebişin inşallah kuzumdurumlardan haberdar et
Amin kuzum inşallahAmin inşallah canım ederim her zamankimseye söylemiyorum bir tek siz biliyorsunuz iyiki varsınız Allah'ım hepimize sağlıklı bebisler versin sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin
Kiiiizzz bende gorduuuummmmmmmmKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Evet ya biliyorum kuzum bu belirsizlik insanı gıcık ediyorKuzum normalde gecikmiyorum ilaç vs içmediysem bi geçen ay geciktim işte fitillerden ağrı kesicilerden dolayı onlar dışında gecikmem olmuyo kuzum inşallah gelicekse daha fazla geçmez yageçtikçe umutlanıyorum demin uzandım bi an ellerim bacaklarım ayaklarım alev aldı bildiğin asırı sıcak basıyo adete yakın olurdu böyle normalde bu kez geçti diye oldu sanırım
Asko senin 2 yumurta vardı dimi bide ikizseKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Sen öğrendiğinde kaç gün geçmişti yumurtlamadanAsko senin 2 yumurta vardı dimi bide ikizsebende böyle aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim
10 gün canımSen öğrendiğinde kaç gün geçmişti yumurtlamadan
Hiç sıkma canını emin ol yalnız değilsin çoğumuz yaşıyoruz aynı durumu canımAh hiç sorma aynı dert bende de var o kadar para verip mfk aldık onu bile düzenli kullanmadıbenim zaten normal ilişkiyle falan hamile kalacağıma inancım kalmadı bizim ki ilişki günlerine bile uymak istemiyo bu ay bende saldım artık direk tüp bebeğe gidecem. Sıkıldım her ay aynı muhabbetten
Amin bebeğim inşallahEvet ya biliyorum kuzum bu belirsizlik insanı gıcık ediyorregl olacaksam olayım diyorsun en azından kafamdan gitmiş olur diyorsun ama işte gecikmeyen regl bile gecikiyor hayırlısı olsun inşallah kuzum evet bende çok umutlanmak istemiyorum kendimden ama çok fazla da umudumuzu kesmeyelim regl olmadıkça umudumuz birazcıkta olsa yeşersin İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda alalım bebeğiiiimmm
Ay bugünde olmazsan yarın bir test patlatmak sana farz oldu artıkAmin bebeğim inşallaholmadım hala ayy ama olcam ya hiç ağrım yok sabah biraz vardı geçti gitti ne biçim bişey bu böyle gebe mi olunur ağrısız belirtisiz püüü inşallah senin bebişin seninledir kuzum çok amin
Ayy hadi inşallah canımKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Yaaaaaa görüyorum bende görüyorummmmmmKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?