Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay biz test bağımlısı olmuşuz kız nasıl kurtulcaz bundan korkuyorum pozitif çıkınca da sürekli yapıcaz
Ben artık kendime bat gününe kadar test yok sözü verdim tutuyorum kendimi bazen günde 50 kere elime test alıp geri bırakıyorum ama tutuyorum

Amin inşallah canım ederim her zaman kimseye söylemiyorum bir tek siz biliyorsunuz iyiki varsınız Allah'ım hepimize sağlıklı bebisler versin sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin
Amin kuzum inşallah valla bende kimseye gecikiyorum şöyle böyle demiyorum geçen ay kardeşime söyledim ertesi gün hastalandım sende iyi ki varsın kuzum hepiniz iyi ki varsınız canımlar kocama bile bir süre söylemeyi düşünmüyorum

Evet ya biliyorum kuzum bu belirsizlik insanı gıcık ediyor regl olacaksam olayım diyorsun en azından kafamdan gitmiş olur diyorsun ama işte gecikmeyen regl bile gecikiyor hayırlısı olsun inşallah kuzum evet bende çok umutlanmak istemiyorum kendimden ama çok fazla da umudumuzu kesmeyelim regl olmadıkça umudumuz birazcıkta olsa yeşersin İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda alalım bebeğiiiimmm

Hiç sıkma canını emin ol yalnız değilsin çoğumuz yaşıyoruz aynı durumu canım bizim üstüne düştüğümüz gibi düşmüyorlar erkek milleti işte olur mu öyle aaaa doktorların bile normal yolla hamile kalamazsın dediği kişiler normal yolla kendiliğinden hamile kalıyor canım öyle düşünme verecek olacak Rabbim bir şekilde veriyor tek günlük ilişkiyle bile

Amin bebeğim inşallah olmadım hala ayy ama olcam ya hiç ağrım yok sabah biraz vardı geçti gitti ne biçim bişey bu böyle gebe mi olunur ağrısız belirtisiz püüü inşallah senin bebişin seninledir kuzum çok amin

Ay bugünde olmazsan yarın bir test patlatmak sana farz oldu artık valla bir güzel olur ki hiç belirtisi olmayan gebeler oluyor aşkım niye öyle diyorsun sadece benim bebişim değil inşallah bebişlerimiz bizimledir kuzummmm

Kızlar görüyor musunuz çok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Yaaaaaa görüyorum bende görüyorummmmmm maşallah ay inşallah doğrudur kuzum yaaaa inşallah bebiş vardır bence salı günü daha net çıkar salı günü de yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…