Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bu ay Allah nasip etsin inşallah canım benim ben de size bakıyorum çıkıyorum yani bu topiğin anacı da sadece buydu.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu letuyu bidaki ay kullanmayi düşünmüyorum. Ciddi bas donmesi yapmaya başladı. Sersemlik ve mide bulantisida cabası. Hormon olarak bisey yada kür falan kullanmak istemiyorum. Kilo cok almadim ama resmen popom buyudu ve cildim yaglanmaya basladi yüzümde kocaman sivilceler cikiyor. Kollarim ise beyaz beyaz kuruluktan dökülüyor. Saclarim dokuluyor ilginc sekilde

Sarımsak şampuanları denedin mi hiç canım

Canımmmm beni de ekler misin? Bat 13 Eylül

İnşallah gerek kalmaz bi daha ki ay bişey kullanmana kuzum bu ay güzel haberi verirsin inşallah

Neden geciksin kioluyormu böyle gecikme falan?
Hadi inşaallah bir avazda dogurur inşaallah

İnşaallah hamilesindir kuzum ya azacuk sigarayi da azaltsan

Yarın senin testini görmek istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum bak napıyosunuz bakalım çok okuyamadım düğündeydim az önce geldim yorulmuşum millet evleniyor ekimde bana hamileyim der ben yine tebrik etmeceler falan gözüm yok olsun inşallahta bizi ne zaman tebrik edecekler

Neden geciksin kioluyormu böyle gecikme falan?
Hadi inşaallah bir avazda dogurur inşaallah
İnşallah kuzum sağol Allah razı olsun ya bilmiyorum ki kuzum normalde gecikmem bu ay ilaç vs hiç bişeyde içmedim ondan gecikti desem ondan değil yani neden oldu bende bilmiyorum

İnşallah önce onlar seni tebrik eder bebeğim sonra sen onları tebrik edersin ayy çok çok amiin napalim aşko delirdik yine öyle bi geçti gitti

Bunlar ne yan etki mi? Kendini iyi hissetmiyorsan bırak tabi ki canım. Üst üste ağır mı geldi bünyene acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…