Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün eczaneye gitmem lazım zaten folik asitim bitti eczaneye kadar gidipte almamak ayıp olur bence
Aaa o olmaz alman lazım
Kız yarın yada çarşamba günü beraber mi yapsak
Kız ben kırmızılar gelmesin diye tuvaletimi tutuyorum desem inanırmısın ben perşembeye kadar kendime kural koymuştum aşko yaa deme çarşamba falan

Asko bende cocuk isci çalıştırıyorum.

Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin

Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
Yaaa yeni yaşın sana güzellikler getirsin

Oyyy inşallah canım inşallah annesi kelimesi bile duygulandırdı beni
Sabret canim guzel haberlere yaklasiyoruz. İnanki hic aklima gelmeyen başıma geldi korunurken bile hamile kalan ben 2 cocugu olan ben asla cocuk yapmam diyip 1 senedir cocuk cocuk diye gitmedigim doktor kalmadi. Ama inaniyorumki herseyin bi vakti zamani var. Rabbim zorlastiriyosa guzellestiriyor.sanirim Bide istiyorki kulum evlat sahibi olmak icin biraz çaba gostersin. Artik bu sekilde düşünüyorum sabret sonu selamet olacak.

Aaa o olmaz alman lazım

Kız ben kırmızılar gelmesin diye tuvaletimi tutuyorum desem inanırmısın ben perşembeye kadar kendime kural koymuştum aşko yaa deme çarşamba falan
Ay inanamıyorum gerçekten gelen geliyor aşkısı istediğin kadar tut hatta zincire vur orayı geliyorlar akın akın perşembe ne aşko çok geç beee ben asla dayanamam

Kuzum ne güzel yazmışsın çok haklısın benim ilk çocuğum olacak Allah izin verirse o yüzden hem biraz hevesli hem biraz ya olmazsa korkusu var Rabbim isteyen herkese bu duyguları tattırsın

Ay inanamıyorum gerçekten gelen geliyor aşkısı istediğin kadar tut hatta zincire vur orayı geliyorlar akın akın perşembe ne aşko çok geç beee ben asla dayanamam
Manyaklık işte sanki tutsam içimde bebek aaa tutuyor geleyim dicek dayanncaaaam girme kanıma beni etiketle test yapınca

O kadar güzel yazmışsınki rabbim daha fazla aratmadan kavuştursun bebeklerimize benim ilk çocugum olcak nasipse o duyguyu yaşarım inşallah diyorum

O kadar güzel yazmışsınki rabbim daha fazla aratmadan kavuştursun bebeklerimize benim ilk çocugum olcak nasipse o duyguyu yaşarım inşallah diyorum
İnsallah canim rabbim biran önce cok aratmadan versin. Benim en azindan 2 evladim var saglik sihhat uzun ömürler versin onlara. Ama inanki sanki ilk bebek gibi özlem oluyor o duyguyu tekrar yasamak istiyorum. Belkide cok genc anne oldum o yüzden Hepinizden guzel haberler bekliyorum bu ay. Bide istiyosaniz durumunuz varsa tedaviye gidin mutlaka yani bi kontrol altinda olun.

Kuzum ne güzel yazmışsın çok haklısın benim ilk çocuğum olacak Allah izin verirse o yüzden hem biraz hevesli hem biraz ya olmazsa korkusu var Rabbim isteyen herkese bu duyguları tattırsın
Suan ölümden bask herseye çare var. Umutsuzluga kapilma. Nefes aldigin surece umut var maddi imkanlarinda elverdigi surece asla ama asla olmuycak diye düşünme. Sadece vakti var. Biraz sabır istiyor bunlar. Cevremde o kadar cok örnek varki cogu arkadasim 3. Bebekte zorlandi. Ama oldu. Bir cok kişi var uzun sürede gebe kalamayan ama eninde sonunda tedaviydi yada dogal bi surecle yine gebe kaldi. 3 kızı olan arkadasim 10 sene önce yumurtalik rezervin bitmis hamile kalmazsin bundan sonra dedi. Erken menapoz denildi hatta ilac bile verdiler kullanmadi. regl oldugu halde az az regl oluyor diye korunmanada gerek yok bebegin olmaz dedi doktorlar arkadasim 8 sene sonra hamile kaldi cok sasirdik ve suan minnak bi oğlu var agzi burnu biblo gibi cook güzel. Yani senin yaşın genc ve hucrelerin daha cok taze emin ol kalacaksin

Kuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizinden stresten 3 4 gün önce adet oldum . Bugün burada bir profesör var ona gittim . Alanında baya iyi bir doktor . Normalde devlette ki doktor klomen verdi ama dikkatli kullan kist oluşturabilirsiniz dedi . Mutlaka kontrole gel dedi . Ama eşim istemiyor o ilacı kullanmami

Vallahi öyle ölümden başka herseye çare var

Ben kalkiyorum kizlar temizlik yapayim beni bekler canim sklyr cocuklarada görevlerini vereyim kudurdular evin icinde alt komsu gelecek birazdan cocugum olursa 3. Mustakil eve cikmaya karar verdim herkesin sessizlik huzuru icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…