- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.501
İnşallah bence miniğin seninleNet birşey görmeden vermek istemiyorum ya damarlarım ince olduğu için kan verince kolum mos mor oluyor2 gün sonra herşey belli olur inşallah
Aaa o olmazBugün eczaneye gitmem lazım zaten folik asitim bitti eczaneye kadar gidipte almamak ayıp olur bence
Kız ben kırmızılar gelmesin diye tuvaletimi tutuyorum desem inanırmısınKız yarın yada çarşamba günü beraber mi yapsak
Yaaa yeni yaşın sana güzellikler getirsinAsko bende cocuk isci çalıştırıyorum.
Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin
Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
Oyyy inşallah canım inşallah annesi kelimesi bile duygulandırdı beniRabbimin mucizesi minnak yapacak onu annesi
Amin inşallah canım beniiimmm hepimiz çift çizgi görelim inşallahCok sagol canim insallah yeni yaşıma girdigim bu ayda sizlere güzel haber verir sizlerden güzel haber alirim
Yarın sabah yapacağım galiba ya çok bile dayandım eşime de bat tarihimin yarın olduğunu söylerimTest mi yapicaksinn
Sabret canim guzel haberlere yaklasiyoruz. İnanki hic aklima gelmeyen başıma geldi korunurken bile hamile kalan ben 2 cocugu olan ben asla cocuk yapmam diyip 1 senedir cocuk cocuk diye gitmedigim doktor kalmadi. Ama inaniyorumki herseyin bi vakti zamani var. Rabbim zorlastiriyosa guzellestiriyor.sanirim Bide istiyorki kulum evlat sahibi olmak icin biraz çaba gostersin. Artik bu sekilde düşünüyorum sabret sonu selamet olacak.Oyyy inşallah canım inşallah annesi kelimesi bile duygulandırdı beni
Ay inanamıyorum gerçekten gelen geliyor aşkısı istediğin kadar tut hatta zincire vur orayı geliyorlar akın akınAaa o olmazalman lazım
Kız ben kırmızılar gelmesin diye tuvaletimi tutuyorum desem inanırmısınben perşembeye kadar kendime kural koymuştum aşko yaa deme çarşamba falan
Kuzum ne güzel yazmışsın çok haklısınSabret canim guzel haberlere yaklasiyoruz. İnanki hic aklima gelmeyen başıma geldi korunurken bile hamile kalan ben 2 cocugu olan ben asla cocuk yapmam diyip 1 senedir cocuk cocuk diye gitmedigim doktor kalmadi. Ama inaniyorumki herseyin bi vakti zamani var. Rabbim zorlastiriyosa guzellestiriyor.sanirim Bide istiyorki kulum evlat sahibi olmak icin biraz çaba gostersin. Artik bu sekilde düşünüyorum sabret sonu selamet olacak.
Etiketle bizi mutlakaYarın sabah yapacağım galiba ya çok bile dayandım eşime de bat tarihimin yarın olduğunu söylerim
Manyaklık işte sanki tutsam içimde bebek aaa tutuyor geleyim dicekAy inanamıyorum gerçekten gelen geliyor aşkısı istediğin kadar tut hatta zincire vur orayı geliyorlar akın akınperşembe ne aşko çok geç beee ben asla dayanamam
O kadar güzel yazmışsınkiSabret canim guzel haberlere yaklasiyoruz. İnanki hic aklima gelmeyen başıma geldi korunurken bile hamile kalan ben 2 cocugu olan ben asla cocuk yapmam diyip 1 senedir cocuk cocuk diye gitmedigim doktor kalmadi. Ama inaniyorumki herseyin bi vakti zamani var. Rabbim zorlastiriyosa guzellestiriyor.sanirim Bide istiyorki kulum evlat sahibi olmak icin biraz çaba gostersin. Artik bu sekilde düşünüyorum sabret sonu selamet olacak.
İnsallah canim rabbim biran önce cok aratmadan versin. Benim en azindan 2 evladim var saglik sihhat uzun ömürler versin onlara. Ama inanki sanki ilk bebek gibi özlem oluyor o duyguyu tekrar yasamak istiyorum. Belkide cok genc anne oldum o yüzdenO kadar güzel yazmışsınkirabbim daha fazla aratmadan kavuştursun bebeklerimize benim ilk çocugum olcak nasipse o duyguyu yaşarım inşallah diyorum
Suan ölümden bask herseye çare var. Umutsuzluga kapilma. Nefes aldigin surece umut var maddi imkanlarinda elverdigi surece asla ama asla olmuycak diye düşünme. Sadece vakti var. Biraz sabır istiyor bunlar. Cevremde o kadar cok örnek varki cogu arkadasim 3. Bebekte zorlandi. Ama oldu. Bir cok kişi var uzun sürede gebe kalamayan ama eninde sonunda tedaviydi yada dogal bi surecle yine gebe kaldi. 3 kızı olan arkadasim 10 sene önce yumurtalik rezervin bitmis hamile kalmazsin bundan sonra dedi. Erken menapoz denildi hatta ilac bile verdiler kullanmadi. regl oldugu halde az az regl oluyor diye korunmanada gerek yok bebegin olmaz dedi doktorlar arkadasim 8 sene sonra hamile kaldi cok sasirdik ve suan minnak bi oğlu var agzi burnu biblo gibi cook güzel. Yani senin yaşın genc ve hucrelerin daha cok taze emin ol kalacaksinKuzum ne güzel yazmışsın çok haklısınbenim ilk çocuğum olacak Allah izin verirse o yüzden hem biraz hevesli hem biraz ya olmazsa korkusu var Rabbim isteyen herkese bu duyguları tattırsın
Kuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizinden@Random3 @mucizeyimben kızlar günaydın baktımda listeden bat tarihiniz 5 ‘i benle biryanında çiçek yok bebek yok hemen dedim durumlar ne yazayım
@Marulkafakz @mia3537-Cookie- sizinde 6 sı kızlar ne var ne yok
Vallahi öyle ölümden başka herseye çare varSuan ölümden bask herseye çare var. Umutsuzluga kapilma. Nefes aldigin surece umut var maddi imkanlarinda elverdigi surece asla ama asla olmuycak diye düşünme. Sadece vakti var. Biraz sabır istiyor bunlar. Cevremde o kadar cok örnek varki cogu arkadasim 3. Bebekte zorlandi. Ama oldu. Bir cok kişi var uzun sürede gebe kalamayan ama eninde sonunda tedaviydi yada dogal bi surecle yine gebe kaldi. 3 kızı olan arkadasim 10 sene önce yumurtalik rezervin bitmis hamile kalmazsin bundan sonra dedi. Erken menapoz denildi hatta ilac bile verdiler kullanmadi. regl oldugu halde az az regl oluyor diye korunmanada gerek yok bebegin olmaz dedi doktorlar arkadasim 8 sene sonra hamile kaldi cok sasirdik ve suan minnak bi oğlu var agzi burnu biblo gibi cook güzel. Yani senin yaşın genc ve hucrelerin daha cok taze emin ol kalacaksin
Oyy kuzum ozlendin nasilsinVallahi öyle ölümden başka herseye çare var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?