Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun insallah çok gencmis

Öyledir tabi her çocuk farklı her çocuk farklı heyecan Bebek düşündüğüm zaman gitmiştim kan değerleri işte muayene yumurtalıklara bakma vs sağlıklı gözüküyorsun bir yıl dene olmazsa gel demişti ekimde bir yıl olcak bakalım ondan sonra gitmeyi düşünüyorum olmazsa ne biliyim o tedavi süreçleri vs de çok yorar diye korkuyorum gitmeye aslında

Ah çok üzüldüm başınız sağolsum Allah sabır versin Mekanı cennet olsun
Tekrar bir doktora git bu ilacı kullanmak istemediğini söyle bakalım

Asko bende cocuk isci çalıştırıyorum.

Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin

Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
Çalıştır aşko iyidir çalışmaları biliyorum not almıştım aşkom şimdiden iyi ki doğdun iyi ki varsın bebeğim yeni yaşın sana bebiş getirsin huzur getirsin inşallah

Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin inşallah

Asko bende cocuk isci çalıştırıyorum.

Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin

Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
doğum günün kutlu olsun canım şimdidennn yeni yaşın sana minnacık bebiş getirsin inşallahhhh

Ahh canım Allah sabır versin

Ay hadi İnşallah

Çok teşekkür ederim canım benim yazdıkların için verdiğin moral için Rabbim bizim için ne zaman uygun gördüyse o zamanı bekliyoruz kuzum ama inşallah bende dahil hiç birimizi çok bekletmez inşallah Birinci çocukta olsa ikinci çocukta olsa hepsinin heyecanı farklıdır kuzum rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…