- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.521
Hiç sorma kuzu sorma . Öyle büyük bir acı var ki bende kendimi baya saldım . Cok acı bir şekilde bir cenazemiz oldu . Cok üzgünüm sen nasılsın canım ?Oyy kuzum ozlendin nasilsin
Kuzum özel degilse noldu hayirdir basin sagolsun. Kimdi vefat eden. Rabbim rahmet eylesinHiç sorma kuzu sorma . Öyle büyük bir acı var ki bende kendimi baya saldım . Cok acı bir şekilde bir cenazemiz oldu . Cok üzgünüm sen nasılsın canım ?
BencedeeğğğBugün eczaneye gitmem lazım zaten folik asitim bitti eczaneye kadar gidipte almamak ayıp olur bence
Kimyasal oluyor böyle oluncaBeta 390 cikti kizlar cok az artmis bir haftada 293 den 390 cikmis nolcak simdi?
Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun insallah çok gencmisKuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizindenstresten 3 4 gün önce adet oldum . Bugün burada bir profesör var ona gittim . Alanında baya iyi bir doktor . Normalde devlette ki doktor klomen verdi ama dikkatli kullan kist oluşturabilirsiniz dedi . Mutlaka kontrole gel dedi . Ama eşim istemiyor o ilacı kullanmami
Öyledir tabi her çocuk farklı her çocuk farklı heyecanİnsallah canim rabbim biran önce cok aratmadan versin. Benim en azindan 2 evladim var saglik sihhat uzun ömürler versin onlara. Ama inanki sanki ilk bebek gibi özlem oluyor o duyguyu tekrar yasamak istiyorum. Belkide cok genc anne oldum o yüzdenHepinizden guzel haberler bekliyorum bu ay. Bide istiyosaniz durumunuz varsa tedaviye gidin mutlaka yani bi kontrol altinda olun.
Ah çok üzüldüm başınız sağolsum Allah sabır versin Mekanı cennet olsunKuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizindenstresten 3 4 gün önce adet oldum . Bugün burada bir profesör var ona gittim . Alanında baya iyi bir doktor . Normalde devlette ki doktor klomen verdi ama dikkatli kullan kist oluşturabilirsiniz dedi . Mutlaka kontrole gel dedi . Ama eşim istemiyor o ilacı kullanmami
Çalıştır aşko iyidir çalışmalarıAsko bende cocuk isci çalıştırıyorum.
Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin
Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
Bekle bakalım kuzum haber et mutlakaBat günü bekleyim bari napim başka
Çok teşekkür ederim destek mesajınız için amin hayırlısıyla en kısa zamanda herkesİnşallah bidahaki ay güzel olur sizin için üzülme desekte insan üzülüyor biliyorum ama bidahaki ay uğurlu gelsin inşallah
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin inşallahKuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizindenstresten 3 4 gün önce adet oldum . Bugün burada bir profesör var ona gittim . Alanında baya iyi bir doktor . Normalde devlette ki doktor klomen verdi ama dikkatli kullan kist oluşturabilirsiniz dedi . Mutlaka kontrole gel dedi . Ama eşim istemiyor o ilacı kullanmami
valla canım geçen hafta bel ağrısı, mide bulantısı, kasıklarda ağrılar sanki regl oluyormuşum gibi, ishal falan hepsi vardı :)Ayyy inşallah kuzum inşallahBelirtilerin nelerdi kuzum
doğum günün kutlu olsun canım şimdidennn yeni yaşın sana minnacık bebiş getirsin inşallahhhhAsko bende cocuk isci çalıştırıyorum.
Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin
Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
test yapar yapmaz benide etiketle mutlaka merak ediyorumm :):)Yarın sabah yapacağım galiba ya çok bile dayandım eşime de bat tarihimin yarın olduğunu söylerim
Ahh canım Allah sabır versinKuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizindenstresten 3 4 gün önce adet oldum . Bugün burada bir profesör var ona gittim . Alanında baya iyi bir doktor . Normalde devlette ki doktor klomen verdi ama dikkatli kullan kist oluşturabilirsiniz dedi . Mutlaka kontrole gel dedi . Ama eşim istemiyor o ilacı kullanmami
değerin bi haftaya göre baya düşük çıkmış canımBeta 390 cikti kizlar cok az artmis bir haftada 293 den 390 cikmis nolcak simdi?
Ay hadi İnşallahDoktora sonucumu gosterdim kizlar. İki gün arayla kan verecegim dusus mu oluyor yoksa artismi bakicak. Zaten dusus olursa kendi kendine sıfırlanır dedi. Kimyasal gebelik olur dedi. Artma drumuda olabilirmiş beklicez..Dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Mutlaka etiketlerim canımEtiketle bizi mutlaka
Manyaklık işte sanki tutsam içimde bebek aaa tutuyor geleyim dicekdayanncaaaam girme kanıma beni etiketle test yapınca
Çok teşekkür ederim canım benim yazdıkların için verdiğin moral içinSuan ölümden bask herseye çare var. Umutsuzluga kapilma. Nefes aldigin surece umut var maddi imkanlarinda elverdigi surece asla ama asla olmuycak diye düşünme. Sadece vakti var. Biraz sabır istiyor bunlar. Cevremde o kadar cok örnek varki cogu arkadasim 3. Bebekte zorlandi. Ama oldu. Bir cok kişi var uzun sürede gebe kalamayan ama eninde sonunda tedaviydi yada dogal bi surecle yine gebe kaldi. 3 kızı olan arkadasim 10 sene önce yumurtalik rezervin bitmis hamile kalmazsin bundan sonra dedi. Erken menapoz denildi hatta ilac bile verdiler kullanmadi. regl oldugu halde az az regl oluyor diye korunmanada gerek yok bebegin olmaz dedi doktorlar arkadasim 8 sene sonra hamile kaldi cok sasirdik ve suan minnak bi oğlu var agzi burnu biblo gibi cook güzel. Yani senin yaşın genc ve hucrelerin daha cok taze emin ol kalacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?