Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlarada sabır versin çok gençmiş

İyiyim canım evet mfk eş paketi ve advictor kullanıyorum. Bata 9 gün kaldı bekliyorum sen nasılsın ne durumdasın
Şükür canim iyilik sağlık,ben 2.eş paketin içiyorum athena ve advictor ekledim
Regl yeni bitdi ekşnla devam ediyoruz
Sana bol sabrli beklemeler inşallah çift çizgi görürsün

Ay keşke olsa ya ihtimal sevinci bile o kadar güzelki olsa düşünemiyorum rabbim cidden bekleyen herkese versin biran önce yakuzum genelde benim 2-3 gün atar mutlaka o yüzden bekliyorum Ama işte umut başka bişey
Nassın aşko?daha şimdi okuyup bitirdim baya yazmişsin haasen umudunu yitirme ,ben adet kani gördüyümde bilee acebaamıiii yerleşmemiydi diye kendimi avutuyorumsende öyle yap

Nassın aşko?daha şimdi okuyup bitirdim baya yazmişsin haasen umudunu yitirme ,ben adet kani gördüyümde bilee acebaamıiii yerleşmemiydi diye kendimi avutuyorumsende öyle yap
Ayyy kendimden bi tane daha varmış bende hep öyle diyorum ama o da bana Adetim ben adet kendine gel diyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…