- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.541
Etiketlerim aşkımmmm ama inşallah mutlu bir şekilde etiketlerimBencedeeğğğetiketle muhakkak bebeğim
Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlarada sabır versinKuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizindenstresten 3 4 gün önce adet oldum . Bugün burada bir profesör var ona gittim . Alanında baya iyi bir doktor . Normalde devlette ki doktor klomen verdi ama dikkatli kullan kist oluşturabilirsiniz dedi . Mutlaka kontrole gel dedi . Ama eşim istemiyor o ilacı kullanmami
Benim ki 3 ünde geldi ya kuzum@Random3 M mucizeOldu kızlar günaydın baktımda listeden bat tarihiniz 5 ‘i benle biryanında çiçek yok bebek yok hemen dedim durumlar ne yazayım
Marulkafakz @mia3537 @Marget-harry sizinde 6 sı kızlar ne var ne yok
Ay inşallah gebeliktir kuzum yavalla canım geçen hafta bel ağrısı, mide bulantısı, kasıklarda ağrılar sanki regl oluyormuşum gibi, ishal falan hepsi vardı :)
tamam kuzum etiketlerim tabi kiiiitest yapar yapmaz benide etiketle mutlaka merak ediyorumm :):)
Şükür canim iyilik sağlık,ben 2.eş paketin içiyorum athena ve advictor ekledimİyiyim canım evet mfk eş paketi ve advictor kullanıyorum. Bata 9 gün kaldı bekliyorumsen nasılsın ne durumdasın
Sen ayni bensin yaBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl @bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Random3 M mucizeOldu Lale95 Demgey3 R raainbow ve diğer kızlar
Nassın aşko?daha şimdi okuyup bitirdim baya yazmişsin haaAy keşke olsa ya ihtimal sevinci bile o kadar güzelki olsa düşünemiyorum rabbim cidden bekleyen herkese versin biran önce yakuzum genelde benim 2-3 gün atar mutlaka o yüzden bekliyorum Ama işte umut başka bişey
Kiz sen yemin etmemişmiydin?Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow miraclebeyb Marulkafakz Lale95 _Umutlu_Pozitif_ aşkolar ve unutup etiketleyemediğim aşkolar erken gebelik testini aldımmmm Şimdide korkmaya başladım iyimi negatif çıkar diye artimed aldım kızlar iyi demi?
Başında ekmek kırmıştırKiz sen yemin etmemişmiydin?hangi ara bozdun yaa
Bugün test yaptın mı bat günündü yaBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl @bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Random3 M mucizeOldu Lale95 Demgey3 R raainbow ve diğer kızlar
Kızlar ekim ayı grubu açıldı mı açmadılarsa ben açıyorumhemen açim içimde kaldı geçen ay
Ayyy kendimden bi tane daha varmış bende hep öyle diyorum ama o da bana Adetim ben adet kendine gel diyor hepNassın aşko?daha şimdi okuyup bitirdim baya yazmişsin haasen umudunu yitirme ,ben adet kani gördüyümde bilee acebaamıiii yerleşmemiydi diye kendimi avutuyorum sende öyle yap
Başında ekmek kırmıştıryada yemin ederken tek ayağını kaldırmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?