- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.561
Ay ettim ama yemin ederken ne için yemin ettiğimi söylemedimKiz sen yemin etmemişmiydin?hangi ara bozdun yaa
Ayyy hepimiz inşallahAy inşaallah kendi topigine hiç giremezsinde bu ay sonu müjdeyi verirsin hamileyimmm diye
Ay yemin bozma şeyleri mi bunlarBaşında ekmek kırmıştıryada yemin ederken tek ayağını kaldırmıştır
Delirdik işte o yüzdenAyyy kendimden bi tane daha varmış bende hep öyle diyorum ama o da bana Adetim ben adet kendine gel diyor hep
İyi bişey öğretmedim galibaAy yemin bozma şeyleri mi bunlarhepsini yapabilirim
Bende öyleyim tatlim, ağustosta çok umutluydum çok ama çok,bu ay de öyle. Sanki herkes istediğine bu ay kavuşacak diye bir hiss var içimdeAyyy hepimiz inşallahnedense Eylül hepimize iyi gelecek diye bi his var içimde ağustosta da diyordum ben Eylül güzel olacak diye
Bence burası bi tuzakDelirdik işte o yüzdenvücut ısım da düşüyor her akşam dua ediyorum yaa nolur sabah artsın diye kafayi sıyırdim ben sizleri bilemem
Valla ben bunu merak eder araştırırım söyledin bir kereİyi bişey öğretmedim galiba
Yok canim biz kendimize kılıf ariyoruz buranın bi suçu yokBence burası bi tuzakiçine çekiyor resmen olmayan şeyleri oluyor varsayıyoruz hiç bu kadar kendimi dinlememiştim valla ne vücut ısısı ne adetin ne miktarda geldiği bu son 1 yıldır hep bi varsayımlarım var delirdik ya
Vallahi bizden korkulurAy ettim ama yemin ederken ne için yemin ettiğimi söylemedimbirde alırken bir sürü tövbe ettim birde yarın yapacağım 1 gün kalmış oluyor ya bişey olmaz
Ayy bebeğim dışardayım bakamadım naptın yaptın mı ?Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @Safiye19 @Marulkafakz Lale95 _Umutlu_Pozitif_ aşkolar ve unutup etiketleyemediğim aşkolar erken gebelik testini aldımmmm Şimdide korkmaya başladım iyimi negatif çıkar diye artimed aldım kızlar iyi demi?
Yaaa bu çok iyiydi kuzumAy ettim ama yemin ederken ne için yemin ettiğimi söylemedimbirde alırken bir sürü tövbe ettim birde yarın yapacağım 1 gün kalmış oluyor ya bişey olmaz
Gitmiş erken gebelik almiş gelmişAyy bebeğim dışardayım bakamadım naptın yaptın mı ?
Gitmiş erken gebelik almiş gelmişyeminler havada bozuluyor
Aşko hastalandım ki teste gerek kalmadı jjdjjdjjBugün test yaptın mı bat günündü ya
İnşallah bebeğim inşallahEtiketlerim aşkımmmm ama inşallah mutlu bir şekilde etiketlerim
Amin aminAllah affetsin hepimizi valla
Sonbahar çarptı diyelim aşkoAmin amin
Aglanacak halimize gülüyoruzhavasındanmıdir ,suyundanmıdır nedir hepimiz çıldırdık
Bize henüz gelmedi son baharSonbahar çarptı diyelim aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?