- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.581
Yok kuzum hala yapmadım ama yarın da yapmayıp beklesem mi bilemedim yaAyy bebeğim dışardayım bakamadım naptın yaptın mı ?
Kendi kaşındı yemin ettirmeyecekti bozacağım belliydiYaaa bu çok iyiydi kuzum
Ahahahaha bu kutsal yolda her yemin bozma mübahtır benceGitmiş erken gebelik almiş gelmişyeminler havada bozuluyor
İstanbul serin aşko hemde baya serin totom döndü (dondu ula dondu bu klavyenin benimle sorunu varBize henüz gelmedi son baharcayır cayır yaniyoruz sıcaktan dün 42 derece istilik vardı
Yok kuzum hala yapmadım ama yarın da yapmayıp beklesem mi bilemedim ya
Kendi kaşındı yemin ettirmeyecekti bozacağım belliydi
Ahahahaha bu kutsal yolda her yemin bozma mübahtır bencekız yapmasam mı ay
Ayy benim gibi kararsız mı oldun çenYok kuzum hala yapmadım ama yarın da yapmayıp beklesem mi bilemedim ya
Kendi kaşındı yemin ettirmeyecekti bozacağım belliydi
Ahahahaha bu kutsal yolda her yemin bozma mübahtır bencekız yapmasam mı ay
İnşaallah aşko,totonu iyi saraydin gııİstanbul serin aşko hemde baya serin totom döndü tişörtleayy serinler inşallah kuzum
Ay yapmadım kiİnşaallah aşko,totonu iyi saraydin gıı2-3gün sonra yine maydanoz süt buharı mi yapsam diye yakacaksın kendini
Allah seni güldürsün gülmekten midem ağrıdıİstanbul serin aşko hemde baya serin totom döndü (dondu ula dondu bu klavyenin benimle sorunu var) tişörtle ayy serinler inşallah kuzum
Otobüsteyim kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorumAllah seni güldürsün gülmekten midem ağrıdıvallahi anladim ben yorma kendini
Biliyorum yapmadiginiAy yapmadım kidalga geçmeseneeğğ bak yaparım görersin
Aayy gidicek misin yani burası bizim kalıcı topiğimiz aşkoAçtım kızlar ekim ayını ben tek takılıyorum siz gelmeyin pilisssHamiş olun siz olur mu
Bir an heycanlandim dayanamayıp test yaptı ve pozitif çıktı diyeMucizemmm16 @miresl @raainbow miraclebeyb Marulkafakz Lale95 @000umutlu000 aşkolar ve unutup etiketleyemediğim aşkolar erken gebelik testini aldımmmm Şimdide korkmaya başladım iyimi negatif çıkar diye artimed aldım kızlar iyi demi?
Vallahi şaka bi yana ben isterdim yapmak ama yakmaktan korkuyorumYapsa mıydım kiiii
Yooo gitmiyorum kız geçen ay içimde kaldı ya ondan bide ekim benim doğduğum ay şans getirsin diyeAayy gidicek misin yani burası bizim kalıcı topiğimiz aşkogidemezsin izin vermiyorum
Şifa olur inşallah kuzumVallahi şaka bi yana ben isterdim yapmak ama yakmaktan korkuyorum
Ama bal tamponu yapicam
Organik bal sipariş etdim köyden getirsinler
10 gün falan kullanicam
Türkçe nasıl söylenir bilmiyorum bende rahim agzinda eroziya var,kızarıklık, yara gibi bişey
Temmuzda doktor altdan muayene etdi bakti tedavi için fitil falan yazdi
Ama fitil hiç işe yaramadi
Ekim koycaz bebelerin adını seninle aşko haberin olsunYooo gitmiyorum kız geçen ay içimde kaldı ya ondan bide ekim benim doğduğum ay şans getirsin diye
Artimed çok iyi diye biliyorum canım hadi inşallah heyecan başlasınnnnMucizemmm16 @miresl @raainbow miraclebeyb Marulkafakz Lale95 @000umutlu000 aşkolar ve unutup etiketleyemediğim aşkolar erken gebelik testini aldımmmm Şimdide korkmaya başladım iyimi negatif çıkar diye artimed aldım kızlar iyi demi?
Amin beybi teşekkürlerŞifa olur inşallah kuzumfitil bende de çok işe yaramadı ya şu maydanoz suyu kekik suyu bunlar biraz rahatlattı bugün içemedim ama bu akşamdan başlayıp adet bitene kadar kekik suyu içicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?