Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür canim iyilik sağlık,ben 2.eş paketin içiyorum athena ve advictor ekledim
Regl yeni bitdi ekşnla devam ediyoruz
Sana bol sabrli beklemeler inşallah çift çizgi görürsün
Önümüzdeki ay athena ve azoperm mi alsam diye düşünüyorum eğer gebelik olmazsa. Athena nasıl kullanılıyor sadece onu bilmiyorum yumurtlamaya kadar kullanılıyor diye yazmışlardı doğru mu canım? Advictor bugün bir aylık kutum bitti. Bir hafta bekleyeceğim adet olursam yine alacağım mucizevi bir şey ya bana çok faydası oldu. Ay sağ ol canım benim inşallah bekleyen herkes çift çizgiyi görür amin

Sağlıklı bir gebelik degilmis canim ya kimyasal ya dis gebelik dedi doktor. İki gun sonra tekrar kan vericem. Kendi duserse kimyasal oluyormuş dusmez ise dis gebelik onuda ilac vererek yok edicekler.
Canım benim çok geçmiş olsun inşllah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde minnoşuna kavuşursun sen iyi ol yeter ki gerisi olur

İnşaallah gerek kalmaz kuzum yaben eşim için azoperm de almıştım geçen aydan bu yana kullaniyor, eğer adet olursan sende sipariş et baya etkili ))
Athenayi günde iki kez içiyorum doktor adet olana kadar iç demişti
Ama burda kizçelerden biri dediki yumurtlama olana kadar iç ve bırak
Büyük ihtimal bende öyle yaparım)))
Advictor gerçekten mucize gibi bişey
Benim insulin direncim biraz yüksek,3ay metformin kullandim banamısın demedi
Advictoru kullandiktan 10 gün sonra tüm tatlı krizlerim bitdi, iştahim kapandi ancak su içiyorum,ekmeyi azaltdım çok rahatım kilolu değilim ama göbüşüm vardi)) azar azar eriyo gibi

Sağlıklı bir gebelik degilmis canim ya kimyasal ya dis gebelik dedi doktor. İki gun sonra tekrar kan vericem. Kendi duserse kimyasal oluyormuş dusmez ise dis gebelik onuda ilac vererek yok edicekler.
Kuzum yaa inşallah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın bu dönemi ve hemem ardından bebişine kavuşur haberini de bize verirsin

Buralardayız bebeğim, ben kırmızı kart yedim, çekildim köşeme. Senden naber?
İnşaallah bu ay tutdururuz bende bildigin gibi, ilaçları içiyorum ,doktor söyledigi günleri değerlendiriyoruz
Mevzuyla alakali olmasa da sorum olucakti
Flo-dan siparişim vardi bugün teslim edilicekti, kargo dağıtıma çıktı mesajı geldi
Az önce baktım teslimat iptal
Bir sonraki tarihe ertelendi yazildi
Böyle bişey olmamişti hiç
Yaşayan oldu mu ?

Dışardaydım canım ben nasılsın napıyosun ne durumdasın
Hiç kuzum kanepede öyleceee uzanıyom
Birazdan bizde çıkıcaz yazın son günleri bol-bol vakit geçirelim))
Geçenlerde okudum ekşn sonrasi yine lekelenmen olmuş senin
Benimde öyle oldu , ilaçlardanmi nedir bilemedim

Canım athenayı adete kadar iç bence doktorun dediği gibi neden biliyor musun yumurtlamaya kadar içersen belki o anda tutmayacak ama içmeye devam edersen yumurta rezervin devam edecek ayda ikinci kez yumurtlayabilirsin athenayı o yüzden adete kadar içmeniz daha mantıklı bende yok doktor önerseydi alcaktım kullandıklarımla aynı şekilde devam etmemi söylediği için almadım olmazsa öbür aya alırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…