Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle bişey yaşadım ama ben bazen oluyor galiba tahrişten dolayı olabilir diye düşündüm aynen çıkın canım evet yaz bitti

Haklısın canım çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimden kendini çok fazla yıpratma
Aynen oyle ne kadar uzulsem bos. Simdi oncelikle kendi sagligimi duzeltmem gerek sonra denemelere devam. Doktor buna gore ilerleriz artik dedi bakalim hic degilse dogal yolla olmaz derdimiz kalmadi iyi yonden bakmak lazim gebelik olusuyor

Aynen oyle ne kadar uzulsem bos. Simdi oncelikle kendi sagligimi duzeltmem gerek sonra denemelere devam. Doktor buna gore ilerleriz artik dedi bakalim hic degilse dogal yolla olmaz derdimiz kalmadi iyi yonden bakmak lazim gebelik olusuyor
Evet canım o da gerçekten çok önemli şimdi önce kendi sağlığını düşün herşey yoluna girecek

Evet kuzum haklısın,ikilemde kaldim bende yumurtlama gününe kadar 100 fikir değişirim herhaldeikizler olan eşim fikir değiştiren ben

Haziran ayinda sadece tup bebek diyorlardi Rabb'im cok sukur olabilcegini gosterdi bize olabilcegini bunada sukur napalim.. cok uzuldum ama yapcak birsey yok maalesef
Öyle tabi ki bak her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyolar canım üzülme

Haziran ayinda sadece tup bebek diyorlardi Rabb'im cok sukur olabilcegini gosterdi bize olabilcegini bunada sukur napalim.. cok uzuldum ama yapcak birsey yok maalesef
Kuzum ben bişey mi kaçırdım aradım bulamadım kimyasal falan mı oldu canım sen bu gün doktora gidecektin

Kuzum ben bişey mi kaçırdım aradım bulamadım kimyasal falan mı oldu canım sen bu gün doktora gidecektin
Evet canim degerim bir haftada nerdeyse hic artmamis. Gecen pazartesi 293 cikmisti bugun 390 çıktı. Carsamba yine kan vericem. Kendi kendine duser insallah beta hcg diğer türlu dis gebelik oluyormus ilac vermeleri gerekirmis.

Evet canim degerim bir haftada nerdeyse hic artmamis. Gecen pazartesi 293 cikmisti bugun 390 çıktı. Carsamba yine kan vericem. Kendi kendine duser insallah beta hcg diğer türlu dis gebelik oluyormus ilac vermeleri gerekirmis.
Yaaa anladım canım hayırlısı olsun diyelim ama dediğin gibi en azından doğal yolla gebe kalabildiğini bir sorun olmadığını biliyorsun üzülme diyemem ama şunu bilmek gerek herşeyin başı sağlık embriyo sağlıksız olduğu İçin kimyasal oluyor Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin ve bundan sonra daha kolay gebe kalırsın kimyasaldan düşükten sonra daha çabuk hamile kalıyorlar genelde canım üzme tatlı canını sen herşey Allah’tan

Artimed çok iyi diye biliyorum canım hadi inşallah heyecan başlasınnnn bi yanı korkuyor insanın bi yanı çok heyecanlanıyor
İnşallah hayırlı haberlerle gelirim canım benim teşekkür ederim
Beni unutmuşsun ama heyecanla ve kalpten bekliyorum testinin pozitif çıkmasını canım benim
Ay kuzum kusura bakma etiketleme yaparken unutuyorum bazen çok teşekkür ederim bebeğim yapınca etiketlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…