Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burdayım aşko kusura bakmayın giremedim dışardaydım durumlar nedir artimed iyi canım geçen sefer bende artimedinkini almıştım eeee ne zaman yapacaksın
Eksikliğin çok belliydi değişen birşey yok kuzum erken gebelik testi aldım yarın yapacaktım vazgeçtim ağrılarım var biraz çarşamba yapacağım galiba

İnsallah oyle olur canim bugun doktorda oyle demis eşime bn yokken.. dedigin gibi hersey Allah'tan ben sagligima kavusayim onumuze bakicaz artık

Çok güzel anlatmışsın :) inşallah bu ay gönlümüzden geçen olur bir dahaki aya gerek kalmaz. Aslında çok yeme krizleri olan biri değilim kilom normal haftada 3-4 gün düzenli spor yaparım abur cubur paketli ürün meyve suyu kola tüketmem eve de almayız öyle işte ama benim advictorun yumurtlamama faydası olduğunu düşünüyorum çok geç yumurtluyordum düzensizdi bu ay erken yumurtladığımı bayağı da hissettim o yüzden biraz umutlandırıyor. Allahım hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah ikimize de

İnşallah hayırlı haberlerle gelirim canım benim teşekkür ederim

Ay kuzum kusura bakma etiketleme yaparken unutuyorum bazen çok teşekkür ederim bebeğim yapınca etiketlerim
Ne demek hiç önemli değil burda hepimiz birbirimizin destekçisiyiz inşallah çift çizgileri görürsün böyle kıpkırmızı amin

Gün içinde regl olacak gibi ağrım oldu bugün o yüzden umudumu kaybettim ama daha yeni böyle birşey olunca noluyoo dedim haha
Kuzum benimde bugün gün boyu adet olacakmışım gibi ağrım var hala var göğüslerim de çok hassas umudumuzu kaybetmeyelim yine de belki de bunlarda belirtidir

Evet ya buradaki destek inanılmaz bir güç veriyor insana moral veriyor ayyy amin amin hepimiz görelim en kısa zamanda
Kesinlikle burası çok iyi geliyor beraber seviniyor beraber üzülüyoruz ama birbirimize manevi olarak çok iyi geliyoruz buna inanıyorum

Kesinlikle burası çok iyi geliyor beraber seviniyor beraber üzülüyoruz ama birbirimize manevi olarak çok iyi geliyoruz buna inanıyorum
Kesinlikle hepimiz iyi ki varız
Aynen benim de Göğüslerim acımiyordu o da bugün başladı ağrımaya dolgunluk var inşallah vardır
Kuzum benim normalde hiç göğüs ağrım olmazdı 1 haftadır ucu çok hassas ve ağrı var inşallah bebiştendir bizde ki bu belirtiler

Kesinlikle hepimiz iyi ki varız

Kuzum benim normalde hiç göğüs ağrım olmazdı 1 haftadır ucu çok hassas ve ağrı var inşallah bebiştendir bizde ki bu belirtiler
Bu hassaslık nasıl oluyor tam olarak tarif edebilir misin canım? ne adete yakın ne gebelik belirtisi olarak hiç yaşamadım

Yarın güzel haber ver bize hangi marka aldin
Kuzum yarın yapmayacağım çarşamba yapacağım yarına regl olabilirim çarşambaya kadar olmazsan çarşamba sabah yapcam artimed aldım bebeğim
Bu hassaslık nasıl oluyor tam olarak tarif edebilir misin canım? ne adete yakın ne gebelik belirtisi olarak hiç yaşamadım
Valla kuzum anlatabildiğim kadar anlatayım sızlama gibi oluyor ucunda sızı var gibi. Normalde ucu dik olmuyor benim göğsümün ama sürekli hassas olduğu için durduk yere dikleşiyor ve ağrıyor şuan bile mesela sızı var orda birde göğsümün damarları belli olmaya başladı bilmiyorum bende bu zamana kadar hiç göğüs belirtisi yaşamazdım adet öncesi

İnşallaj güzel ilerlesin süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…