- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.641
Aynen öyle canımUmudunu yitirme canım benim herşey mümkün olursa nasipmiş olmazsa değilmiş önümüzdeki aylarda bizler için
Eksikliğin çok belliydiburdayım aşko kusura bakmayın giremedim dışardaydım durumlar nedir artimed iyi canım geçen sefer bende artimedinkini almıştım eeee ne zaman yapacaksın
Canım bende hamile oldugumu öğrendikten sonra belirti oldu oda ayni adet olacakmisim gibi ağrılarım oldu bazen hala ara ara oluyorDaha yeni hapsurdumkasigim bı ağrıdi iki büklüm oldum size oldu mu böyle hiç bı de idrar yaparken baskı hissi oluşuyor Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 G Gzmyts53 Lale95 ve diğer kizcelerim
Çok yaşa aşkımDaha yeni hapsurdumkasigim bı ağrıdi iki büklüm oldum size oldu mu böyle hiç bı de idrar yaparken baskı hissi oluşuyor Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 G Gzmyts53 Lale95 ve diğer kizcelerim
Gün içinde regl olacak gibi ağrım oldu bugün o yüzden umudumu kaybettim ama daha yeni böyle birşey olunca noluyoo dedim hahaCanım bende hamile oldugumu öğrendikten sonra belirti oldu oda ayni adet olacakmisim gibi ağrılarım oldu bazen hala ara ara oluyor
Sağol bebeğim hep beraberÇok yaşa aşkımbende de 1-2 gün önce oldu hapşurdum bi anlık bıçak batıyor gibi kasığıma ağrı girdi İdrar yaparken çok birşey hissetmedim ben inşallah bebiştir baskı yapannnnn
İnsallah oyle olur canim bugun doktorda oyle demis eşime bn yokken.. dedigin gibi hersey Allah'tan ben sagligima kavusayim onumuze bakicaz artıkYaaa anladım canım hayırlısı olsun diyelim ama dediğin gibi en azından doğal yolla gebe kalabildiğini bir sorun olmadığını biliyorsun üzülme diyemem ama şunu bilmek gerek herşeyin başı sağlık embriyo sağlıksız olduğu İçin kimyasal oluyor Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin ve bundan sonra daha kolay gebe kalırsın kimyasaldan düşükten sonra daha çabuk hamile kalıyorlar genelde canım üzme tatlı canını sen herşey Allah’tan
Çok güzel anlatmışsın :) inşallah bu ay gönlümüzden geçen olur bir dahaki aya gerek kalmaz. Aslında çok yeme krizleri olan biri değilim kilom normal haftada 3-4 gün düzenli spor yaparım abur cubur paketli ürün meyve suyu kola tüketmem eve de almayız öyle işte ama benim advictorun yumurtlamama faydası olduğunu düşünüyorum çok geç yumurtluyordum düzensizdi bu ay erken yumurtladığımı bayağı da hissettim o yüzden biraz umutlandırıyor. Allahım hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah ikimize deİnşaallah gerek kalmaz kuzum yaben eşim için azoperm de almıştım geçen aydan bu yana kullaniyor, eğer adet olursan sende sipariş et baya etkili ))
Athenayi günde iki kez içiyorum doktor adet olana kadar iç demişti
Ama burda kizçelerden biri dediki yumurtlama olana kadar iç ve bırak
Büyük ihtimal bende öyle yaparım)))
Advictor gerçekten mucize gibi bişey
Benim insulin direncim biraz yüksek,3ay metformin kullandim banamısın demedi
Advictoru kullandiktan 10 gün sonra tüm tatlı krizlerim bitdi, iştahim kapandi ancak su içiyorum,ekmeyi azaltdım çok rahatım kilolu değilim ama göbüşüm vardi)) azar azar eriyo gibi
Ne demek hiç önemli değil burda hepimiz birbirimizin destekçisiyizİnşallah hayırlı haberlerle gelirim canım benim teşekkür ederim
Ay kuzum kusura bakma etiketleme yaparken unutuyorum bazençok teşekkür ederim bebeğim yapınca etiketlerim
Kuzum benimde bugün gün boyu adet olacakmışım gibi ağrım var hala varGün içinde regl olacak gibi ağrım oldu bugün o yüzden umudumu kaybettim ama daha yeni böyle birşey olunca noluyoo dedim haha
Evet ya buradaki destek inanılmaz bir güç veriyor insana moral veriyorNe demek hiç önemli değil burda hepimiz birbirimizin destekçisiyizinşallah çift çizgileri görürsün böyle kıpkırmızı amin
Kesinlikle burası çok iyi geliyor beraber seviniyor beraber üzülüyoruz ama birbirimize manevi olarak çok iyi geliyoruz buna inanıyorumEvet ya buradaki destek inanılmaz bir güç veriyor insana moral veriyorayyy amin amin hepimiz görelim en kısa zamanda
Aynen benim de Göğüslerim acımiyordu o da bugün başladı ağrımaya dolgunluk var inşallah vardırKuzum benimde bugün gün boyu adet olacakmışım gibi ağrım var hala vargöğüslerim de çok hassas umudumuzu kaybetmeyelim yine de belki de bunlarda belirtidir
Kesinlikle hepimiz iyi ki varızKesinlikle burası çok iyi geliyor beraber seviniyor beraber üzülüyoruz ama birbirimize manevi olarak çok iyi geliyoruz buna inanıyorum
Kuzum benim normalde hiç göğüs ağrım olmazdı 1 haftadır ucu çok hassas ve ağrı var inşallah bebiştendir bizde ki bu belirtilerAynen benim de Göğüslerim acımiyordu o da bugün başladı ağrımaya dolgunluk var inşallah vardır
Yarın güzel haber ver bizeKesinlikle hepimiz iyi ki varız
Kuzum benim normalde hiç göğüs ağrım olmazdı 1 haftadır ucu çok hassas ve ağrı var inşallah bebiştendir bizde ki bu belirtiler
Bu hassaslık nasıl oluyor tam olarak tarif edebilir misin canım?Kesinlikle hepimiz iyi ki varız
Kuzum benim normalde hiç göğüs ağrım olmazdı 1 haftadır ucu çok hassas ve ağrı var inşallah bebiştendir bizde ki bu belirtiler
Kuzum yarın yapmayacağım çarşamba yapacağım yarına regl olabilirim çarşambaya kadar olmazsan çarşamba sabah yapcamYarın güzel haber ver bizehangi marka aldin
Valla kuzum anlatabildiğim kadar anlatayım sızlama gibi oluyor ucunda sızı var gibi. Normalde ucu dik olmuyor benim göğsümün ama sürekli hassas olduğu için durduk yere dikleşiyor ve ağrıyorBu hassaslık nasıl oluyor tam olarak tarif edebilir misin canım?ne adete yakın ne gebelik belirtisi olarak hiç yaşamadım
İnşallaj güzel ilerlesin süreçDoktora sonucumu gosterdim kizlar. İki gün arayla kan verecegim dusus mu oluyor yoksa artismi bakicak. Zaten dusus olursa kendi kendine sıfırlanır dedi. Kimyasal gebelik olur dedi. Artma drumuda olabilirmiş beklicez..Dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Kız iki gün önce izledim buraya atcaktm yasaktır diye atamamıştım iyi yapmışsın valla biziz bu resmenBakın size ne buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?