- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.661
Beraber yapalım o günKuzum yarın yapmayacağım çarşamba yapacağım yarına regl olabilirim çarşambaya kadar olmazsan çarşamba sabah yapcamartimed aldım bebeğim
Valla kuzum anlatabildiğim kadar anlatayım sızlama gibi oluyor ucunda sızı var gibi. Normalde ucu dik olmuyor benim göğsümün ama sürekli hassas olduğu için durduk yere dikleşiyor ve ağrıyorşuan bile mesela sızı var orda birde göğsümün damarları belli olmaya başladı bilmiyorum bende bu zamana kadar hiç göğüs belirtisi yaşamazdım adet öncesi
Amaan arada derede yarısını okuyunca mesajların kaçıyor bişiler işte o bebişede söyle gelsin artık önümüzdeki ay çift çizgiye ihtiyacmz varBenim ki 3 ünde geldi ya kuzumelendim mucize ilacımı içecem ya ben
Ay olur olur valla heyecanıma ortak olursunBeraber yapalım o gün
Kz mesajları okuya okuya ilerliyom yaptınmı acaba çok heyecanlıMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow miraclebeyb @Marulkafakz @Lale95 @000umutlu000 aşkolar ve unutup etiketleyemediğim aşkolar erken gebelik testini aldımmmm Şimdide korkmaya başladım iyimi negatif çıkar diye artimed aldım kızlar iyi demi?
Batlarımız aynı belirtiler de hemen hemen anca beraberAy olur olur valla heyecanıma ortak olursun
Kıızz bıd bıd susmadım bugün bi benNassın aşko?daha şimdi okuyup bitirdim baya yazmişsin haasen umudunu yitirme ,ben adet kani gördüyümde bilee acebaamıiii yerleşmemiydi diye kendimi avutuyorum sende öyle yap
Kız napam işten gel yemek yap pişir topla anca oturuyorum kıçımın üstüneKızlaaaar nerdesiniz yaabir türlü denk gelemiyoruz
M MavimireslMucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow @Cgh @bitliKedi @Veziir R Random3 @sultansultan90 ve diğer kizçeler
Bunu hiç anlamıyordum cidden sen anlatınca fark ettim olayı. Çünkü bu ay farklılık var göğüslerimde. Uçları dediğin gibi birden dikleşiyor belirti aramak asla istemiyorum ama işte ya vücudum kandırıyor ya da cidden farklılık var bilemiyorum. Damarlarım da belirgin. Hayırlısı bakalımKuzum yarın yapmayacağım çarşamba yapacağım yarına regl olabilirim çarşambaya kadar olmazsan çarşamba sabah yapcamartimed aldım bebeğim
Valla kuzum anlatabildiğim kadar anlatayım sızlama gibi oluyor ucunda sızı var gibi. Normalde ucu dik olmuyor benim göğsümün ama sürekli hassas olduğu için durduk yere dikleşiyor ve ağrıyorşuan bile mesela sızı var orda birde göğsümün damarları belli olmaya başladı bilmiyorum bende bu zamana kadar hiç göğüs belirtisi yaşamazdım adet öncesi
Bende perşembe yapcam ağrılarım var olcak gibiyimBekleyeceğim galiba çünkü regl ağrılarım başladı
Ay evet yaaa çarşamba sabah yaparım galiba ağrılarım başladı
Ahh kuzum üzüldüm ama bırakma kendini eminim sende üzülmüşsündr üzülme desekte elinde değildir ama inşallah bu süreç kolau geçer ve bebeğin çok bekletmeden gelir bidahakineEvet canim degerim bir haftada nerdeyse hic artmamis. Gecen pazartesi 293 cikmisti bugun 390 çıktı. Carsamba yine kan vericem. Kendi kendine duser insallah beta hcg diğer türlu dis gebelik oluyormus ilac vermeleri gerekirmis.
Çok yaşa sağlıklı yaşaDaha yeni hapsurdumkasigim bı ağrıdi iki büklüm oldum size oldu mu böyle hiç bı de idrar yaparken baskı hissi oluşuyor Demgey3 @000umutlu000 Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Lale95 ve diğer kizcelerim
Bir sonraki tarihe ertelendi yazıyorsa kendilerinden kaynaklı teslim olmamıştır diye düşünüyorum, yarın gelir o zamanİnşaallah bu ay tutdururuzbende bildigin gibi, ilaçları içiyorum ,doktor söyledigi günleri değerlendiriyoruz
Mevzuyla alakali olmasa da sorum olucakti
Flo-dan siparişim vardi bugün teslim edilicekti, kargo dağıtıma çıktı mesajı geldi
Az önce baktım teslimat iptal
Bir sonraki tarihe ertelendi yazildi
Böyle bişey olmamişti hiç
Yaşayan oldu mu ?
Çok üzüldüm canım, en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin AllahEvet canim degerim bir haftada nerdeyse hic artmamis. Gecen pazartesi 293 cikmisti bugun 390 çıktı. Carsamba yine kan vericem. Kendi kendine duser insallah beta hcg diğer türlu dis gebelik oluyormus ilac vermeleri gerekirmis.
Hep beraberÇok yaşa sağlıklı yaşaBanada oldu geçen ay o garipsedim hatta bebek sandım değilmiş velet gelmedi yine ama işerken bişey yoktu inşallah bebiştir bu can yakan şeu
Yok kız yapmadım daha heyecan yapmaKz mesajları okuya okuya ilerliyom yaptınmı acaba çok heyecanlı
Ay valla birde ikimizde gebe çıkarsak ayyyy çok güzel olurrrrr Allahımmmmm dua kapılarım açık olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarım güzel haberi alsınBatlarımız aynı belirtiler de hemen hemen anca beraber
Aynen kuzum benimde bu ay böyle farklılık oldu burada hatta herkes göğüs ağrısı yazıyordu adet olmadan da olurdu bende diyorlardı Allah Allah diyordum benim hiç göğsüm ağrımaz acaba bende mi anormallik var diyordum ama bu ay benimde ağrıdıBunu hiç anlamıyordum cidden sen anlatınca fark ettim olayı. Çünkü bu ay farklılık var göğüslerimde. Uçları dediğin gibi birden dikleşiyor belirti aramak asla istemiyorum ama işte ya vücudum kandırıyor ya da cidden farklılık var bilemiyorum. Damarlarım da belirgin. Hayırlısı bakalım
Perşembe bat günü mü bebeğimBende perşembe yapcam ağrılarım var olcak gibiyiminşallah sen çift çizgiyle gelirsin ama
Ayy amiin amin aminnn insallahhYok kız yapmadım daha heyecan yapmaçarşamba günü çifte test geliyor miraclebeyb ile
Ay valla birde ikimizde gebe çıkarsak ayyyy çok güzel olurrrrr Allahımmmmm dua kapılarım açık olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarım güzel haberi alsın
Canim basiniz sagolsun rabbim sabir versinKuzum bizim bu ay cenazemiz vardı. 27 yaşında teyzemin oğlunu kaybettik kalp krizindenstresten 3 4 gün önce adet oldum . Bugün burada bir profesör var ona gittim . Alanında baya iyi bir doktor . Normalde devlette ki doktor klomen verdi ama dikkatli kullan kist oluşturabilirsiniz dedi . Mutlaka kontrole gel dedi . Ama eşim istemiyor o ilacı kullanmami
Nasıl oldun yavrum miden nasilCanım bende hamile oldugumu öğrendikten sonra belirti oldu oda ayni adet olacakmisim gibi ağrılarım oldu bazen hala ara ara oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?