Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beraber yapalım o gün

Nassın aşko?daha şimdi okuyup bitirdim baya yazmişsin haasen umudunu yitirme ,ben adet kani gördüyümde bilee acebaamıiii yerleşmemiydi diye kendimi avutuyorumsende öyle yap
Kıızz bıd bıd susmadım bugün bi ben test yapmıcam diye buraya sardım allah size sabır versin olana kadar çenem düşer benim o yerleşmemiydi manyaklığı bende de mevcut aşko ya

Bunu hiç anlamıyordum cidden sen anlatınca fark ettim olayı. Çünkü bu ay farklılık var göğüslerimde. Uçları dediğin gibi birden dikleşiyor belirti aramak asla istemiyorum ama işte ya vücudum kandırıyor ya da cidden farklılık var bilemiyorum. Damarlarım da belirgin. Hayırlısı bakalım

Evet canim degerim bir haftada nerdeyse hic artmamis. Gecen pazartesi 293 cikmisti bugun 390 çıktı. Carsamba yine kan vericem. Kendi kendine duser insallah beta hcg diğer türlu dis gebelik oluyormus ilac vermeleri gerekirmis.
Ahh kuzum üzüldüm ama bırakma kendini eminim sende üzülmüşsündr üzülme desekte elinde değildir ama inşallah bu süreç kolau geçer ve bebeğin çok bekletmeden gelir bidahakine

Bir sonraki tarihe ertelendi yazıyorsa kendilerinden kaynaklı teslim olmamıştır diye düşünüyorum, yarın gelir o zaman

Evet canim degerim bir haftada nerdeyse hic artmamis. Gecen pazartesi 293 cikmisti bugun 390 çıktı. Carsamba yine kan vericem. Kendi kendine duser insallah beta hcg diğer türlu dis gebelik oluyormus ilac vermeleri gerekirmis.
Çok üzüldüm canım, en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin Allah ben 3 kayıp yaşadım bunlardan biri dış gebelikti. Öyle hemen teşhis konulmaz acele edip de riske atma kendini çünkü yapılan iğne ağır bir iğne ve 3 ay korunman gerekir. İnşallah kendiliğinden düşer değerin, takip etmen gerekecek Kuzu

Kz mesajları okuya okuya ilerliyom yaptınmı acaba çok heyecanlı
Yok kız yapmadım daha heyecan yapma çarşamba günü çifte test geliyor miraclebeyb ile
Batlarımız aynı belirtiler de hemen hemen anca beraber
Ay valla birde ikimizde gebe çıkarsak ayyyy çok güzel olurrrrr Allahımmmmm dua kapılarım açık olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarım güzel haberi alsın

Aynen kuzum benimde bu ay böyle farklılık oldu burada hatta herkes göğüs ağrısı yazıyordu adet olmadan da olurdu bende diyorlardı Allah Allah diyordum benim hiç göğsüm ağrımaz acaba bende mi anormallik var diyordum ama bu ay benimde ağrıdı Evet evet normalde üşüyünce yada tüyler diken diken olunca dikleşir ucu şimdi her an dikleşiyor durduk yere belki de psikolojik bilemiyorum inşallah güzel haberler alırız kuzum

Ayy amiin amin aminnn insallahh

Canim basiniz sagolsun rabbim sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…