Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Perşembe bat günü mü bebeğim bende olacak gibiyim hatta bakıyorum sürekli bende de ağrı var hayır yaaa çift çizgiyle hepimiz gelelim inşallah öyle hemen umutsuzluğa kapılmaaaa
Yok bat bugündü kuzum Ama benim her ay hiç şaşmaz 2-3 gün atar o yüzden kendime süre verdim perşembede olmazsam yaparım diye erkenden yapıp yapıp negatif görmekten yoruldumda azcl İnşallah ya gerçekten bugün hayal ettim hayali bile bi başka

Ayy evet benimde hep öyle olur
Kıızz bıd bıd susmadım bugün bi ben test yapmıcam diye buraya sardım allah size sabır versin olana kadar çenem düşer benim o yerleşmemiydi manyaklığı bende de mevcut aşko ya
Yok kuzum yaa sana özel yazmamiştim onu baya yazmişsiniz yazacaktim yalnış olmuş))
Toptan sıyırdık hepimiz o yüzden aramıza katılan bizden beter manyağa bagliyor

Anladım canım o zaman inşallah perşembe günü de sen bizim günümüzü şenlendirirsin İnşallah güzel haberler alırız senden

Kızlar ne yapıyorsunuz
Ben bugün buralara girmedim
Yumurtlama günlerim yaklaşıyor
Ovu da yapmıyorum
Neler yaptınız ne var ne yok

Cok yaşa bebeğim Kuzum bende çok sık olur o ama senin daha önce hiç olmadıysa belirti olabilir benim adete yakın hep oluyo bide bazen üstüste hapşırınca tamamen gidiyo yumurtalıklar tüplerim tıkadıysa sorumlusu enfeksiyon değil kesin bu hapşırmam

Kızlar ne yapıyorsunuz
Ben bugün buralara girmedim
Yumurtlama günlerim yaklaşıyor
Ovu da yapmıyorum
Neler yaptınız ne var ne yok
Bende 4 ten sonra çok yoktum canım napalim evde değildim yeni geldik sayılır kaza yaptık giderken çok şükür iyiyiz ama eşimin dizi sıkıştı motora ve sanırım sağ elinde serçe parmağı kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…