- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.681
Hic uzulme canim. Eminimki en kisa zamanda saglikli gebeligin olacakİnsallah oyle olur canim bugun doktorda oyle demis eşime bn yokken.. dedigin gibi hersey Allah'tan ben sagligima kavusayim onumuze bakicaz artık
İyiyim canım iki gündür birsey yok çok şükürNasıl oldun yavrum miden nasil
Yap canım hep beraber atalım inşallahBende lh yapayim carsamba
Ohh cok şükür minnak napiyor. Evdeki minnak ta nasilİyiyim canım iki gündür birsey yok çok şükürdunya varmış
Persembe randevum var bakalimOhh cok şükür minnak napiyor. Evdeki minnak ta nasil
Yok bat bugündü kuzumPerşembe bat günü mü bebeğimbende olacak gibiyim hatta bakıyorum sürekli bende de ağrı var hayır yaaa çift çizgiyle hepimiz gelelim inşallah öyle hemen umutsuzluğa kapılmaaaa
Ayy evet benimde hep öyle olurDaha yeni hapsurdumkasigim bı ağrıdi iki büklüm oldum size oldu mu böyle hiç bı de idrar yaparken baskı hissi oluşuyor Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 G Gzmyts53 Lale95 ve diğer kizcelerim
Yok kuzum yaa sana özel yazmamiştim onu baya yazmişsiniz yazacaktim yalnış olmuş))Kıızz bıd bıd susmadım bugün bi bentest yapmıcam diye buraya sardım allah size sabır versin olana kadar çenem düşer benim o yerleşmemiydi manyaklığı bende de mevcut aşko ya
Anladım canım o zaman inşallah perşembe günü de sen bizim günümüzü şenlendirirsinYok bat bugündü kuzumAma benim her ay hiç şaşmaz 2-3 gün atar o yüzden kendime süre verdim perşembede olmazsam yaparım diye erkenden yapıp yapıp negatif görmekten yoruldumda azcl İnşallah ya gerçekten bugün hayal ettim hayali bile bi başka
Oy nenem gebe halinle hiç çekemezsin şimdiBen hala işyerindeyim kuzum gece cıkıcaz yogun mesai valla pertim cıktısiz napıyonuz
Yasak mı ki benim haberim yokKız iki gün önce izledim buraya atcaktm yasaktır diye atamamıştım iyi yapmışsın valla biziz bu resmen
Valla bende de öyle geliyor teyzesi biraz nazlı galibaAmaan arada derede yarısını okuyunca mesajların kaçıyor bişiler işte o bebişede söyle gelsin artık önümüzdeki ay çift çizgiye ihtiyacmz var
Ahahaha çok güzel YaAy kızlar çok güzel bir video buldumbizim bebelerin niye gelmediği belli oldu
Yumurtalarımızda bizim gibiyse duramıyorlardır yerlerinde sonra da böyle oluyor işteAhahaha çok güzel Yatam olarak böyle evet
Cok yaşa bebeğimDaha yeni hapsurdumkasigim bı ağrıdi iki büklüm oldum size oldu mu böyle hiç bı de idrar yaparken baskı hissi oluşuyor Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 G Gzmyts53 Lale95 ve diğer kizcelerim
Bende 4 ten sonra çok yoktum canım napalim evde değildim yeni geldik sayılır kaza yaptık giderkenKızlar ne yapıyorsunuz
Ben bugün buralara girmedim
Yumurtlama günlerim yaklaşıyor
Ovu da yapmıyorum
Neler yaptınız ne var ne yok
Migrenim geliyor dışardan geldiğimden bu yana başım ağrıyacak ağrıyamıyor değişik uyusam uykum yok göz yoruyorum telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?